Yardim edin dayanamiyorum

moonlight12345

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2017
69
11
38
31
Nerden nasıl başlasam bilemiyorum benim bazı psikoloji k sorunlarım var. 2 buçuk ay sonra düğünüm var ve kendimi hiç biseye veremiyorum. Sürekli ağlıyorum sürekli aklimda bi takıntı var kurtulamıyorum yemek içmek gülmek sohbet etmek hiç bişey istemiyorum. En sonunda psikiyatriye gittim selectra verdi bana 50 mg ilk 4 gün yarım sonra tam iç dedi. O etkisini hemen göstermez diye bi de yanında ativan expidet verdi. Kullansam mi kullanmasam mi ne yapsam kararsız kaldım lütfen biri bana yardımcı olsun

Nerden nasıl başlasam bilemiyorum benim bazı psikoloji k sorunlarım var. 2 buçuk ay sonra düğünüm var ve kendimi hiç biseye veremiyorum. Sürekli ağlıyorum sürekli aklimda bi takıntı var kurtulamıyorum yemek içmek gülmek sohbet etmek hiç bişey istemiyorum. En sonunda psikiyatriye gittim selectra verdi bana 50 mg ilk 4 gün yarım sonra tam iç dedi. O etkisini hemen göstermez diye bi de yanında ativan expidet verdi. Kullansam mi kullanmasam mi ne yapsam kararsız kaldım lütfen biri bana yardımcı olsun
Niye kullanmak istemiyorsunuz? Bu haliniz daha mı iyi?

Geçmişte yaptığım bi hata vardi. Bir yıl öncesine kadar. Hiç aklımda yokken bi anda aklıma geldi 10 gündür bir daha kurtulamadım.

ne hatası? biriyle bişey mi yaşadınız? yani ne olmuş olabilir adam filan öldürmediyseniz bu kadar takıntı yapmayın. ilaç yerine terapi görseniz?

Psikiyatriye kendi isteğinizle gitmişsiniz bu iyi bir adım ancak ilaçları kilo yapar korkusuyla kullanmamanız normal değil.
Bence evliliği erteleyin..

psikolojik sorunlarda böyledir zaten başkası için ufak birşey senin için büyükttür. kafanda dolanır dolanır birtürlü kurtulamazsın ondan. o yüzden doktorun dediğini yapın düğüne kadar iyi olursunuz. düğün öncesi zaten stresli ilaçlarla daha iyi atlatırsınız doktora guvenın

Back
X