Yardim edin dayanamiyorum

Asıl sıkıntın ne senin içinde istemediğin veya bilinç altında takmış olduğunuz bir konu var önce onu bulmak lazım kafana ne taktisan onu söyle yardımcı olalim:KK51:

Uzun zamandır çeşitli takıntılarım var. Mesela ölüm korkusu eşim e ya da bana bisey olacak diye düşünüp duruyorum. Saçma sapan herşey kafama takılıyo. Geçmişte olup biten herşeyi ince detayına kadar hatırlıyorum. Hatirlamadiklwrimi da hatırlamak için zorluyorum kendimi bu gibi
Bu durumdan nısanlınıza umarım bahsetmişsınızdır

Anladığım kadarıyla geçmişte açığa çıkmayan tepkilerin yada tepki vermediklerini şuan düşünüp tepki veriyorsun bilinç altındaki sorunları çözmek lazım yakınlarına birine birşey olduysa oda etkilemiş olabilir seni eşinle paylas konuş olmadı içini kimle buraya dök rahatlama lazım içindekileri dışarı vur ki rahatla

Nerden nasıl başlasam bilemiyorum benim bazı psikoloji k sorunlarım var. 2 buçuk ay sonra düğünüm var ve kendimi hiç biseye veremiyorum. Sürekli ağlıyorum sürekli aklimda bi takıntı var kurtulamıyorum yemek içmek gülmek sohbet etmek hiç bişey istemiyorum. En sonunda psikiyatriye gittim selectra verdi bana 50 mg ilk 4 gün yarım sonra tam iç dedi. O etkisini hemen göstermez diye bi de yanında ativan expidet verdi. Kullansam mi kullanmasam mi ne yapsam kararsız kaldım lütfen biri bana yardımcı olsun
ilaçları kullanın iyi gelecektir

Nişanlının yanına gidince nasıl hissediyorsun peki kaygıların geçiyor mu mutlu hissediyor musun. Kendimden örnek vereyim nişandan sonra bende de kaygı başladı iştahım kesildi depresyona girdim. Ama nişanlımla buluşunca onlardan eser kalmıyordu. Böyle olunca evlilik stresi olduğuna karar verdim ve düğüne kadar ilaç kullandım. Evlendikten sonra geçti tamamen sende de evlilik kaygısı olmuş olabilir.

Back
X