yardım edin eşim ailesine rezil etti beni

Altınları soran arkadaşlar olmuş,Eğer mal rejiminiz edinilmiş mallara katılma rejimi ise kadına takılan altınlar kadınındır.Evlendikten sonra ortak alınan mallar edinilmiş mallara katılma rejimine göre bölüştürülür.Ancak altın,birisinden kalan miras,piyangodan çıkan para vb. kişinin kendisine kalır.

sadece kendını kurtar bu adamdan dedık bu kadar cabuk karar verıcegını tahmın etmemıstım hıc.

altınlarıda al tabıkı evde paran varsa hepsını al sorarlar demıssın caldırdım dersın cokda bır

menekşe al altınları,onalara bırakma!

umarım gercektır ınanmak ıstıyorum ınsaallah bu adamdan kurtulur

içimde sana karşı bir enerji var deyip tokatmı attı.valla dayanamadım güldüm.yanlış anlama güleriz ağlanacak halimize misali.manyakmı hastamıdır nedir.kimseye kolayca boşan diyemiyorum.tedvi olcam demiş eğer gerçekten ister ve giderse tedavi de başarılı olursa son bir kez deneyebilirsin ama olmazsa da böyle yaşamaya devam etme bitir

Ben Olsam Yediğim Tokata Bozulurdum..
Ama Siz Ailesine Rezil Olduğunuzu Vurgulamışsınız..

Neyse ki Boşanma Aşamasındasınız..
Sizin Adınıza Sevindim..
Hakkınızda Hayırlısı Olsun..

her ikisinede bozuldum.tabiki tokat attığı sadece içimden bitti boşanıcam dedim.ailesine anlatması onların yanında bana böyle davranması çok gücüme gitti.çünkü aile özeldir.onların karşında bana sahip çıkmalı onlar gittikten sonrası çeker kenara şöyle olsaydı böyle olsaydı der demeli de

Ama Eşinizin Çekip Kenara Uyarma Huyu Yok ki..
Ailesi Gidince Ancak Çeker Kenara 2 Tokat Patlatırdı..

Bu Olmamalı.. Olmamalı.. Olmamalı..

konu başlığım eleştirildi ben buraya msj yazarken ne zorluklar çekiyorum hangi ruh hali ile yazıyorum yaşadıklarıma bakın sonra kendinizi benim yerime koyun..ben aileyi bir bütün olarak düşündü.sorunlar içeride çözülür anlatılmaz diye.gerekirse güvenilir bu konuda bilgili birinden yardım alınır diye.eşim bana bunları yaparken ben aileme hiç birşey anlatmadım.hep ii dedim.çünkü zaten sahip çıkmadılar bANA.onun da bana böyle davranmasını istedim yanlış mı
şimdi eşyalarımı topluyorum yavaş yavaş.topladıklarımıda saklıyorum pzt yola çıkıcam.

eşim gidince altınları yerinden çıkaryım dedim altınlar yerinde yoktu.şok oldum almış yerinden.ne yapıyım bilgisi olan sabah gelicek eve.bu arada anlaşmalı boşanıcaz

eşim gidince altınları yerinden çıkaryım dedim altınlar yerinde yoktu.şok oldum almış yerinden.ne yapıyım bilgisi olan sabah gelicek eve.bu arada anlaşmalı boşanıcaz

Eğer altınları bana geri vermezsen senden tazminatla iki katını alırım de. Ki alırsın altınlarını o kadının hakkıdır. Anlaşmalı olmaz cekişmeli olur. Düğün cdniz vs varsa altın miktarının tespiti kolay.

bence sen altınları falan boşver arkadaşım
sen bu adamdan kurtulunca üstüne bide sadaka dağıt
parasıda altını kendi başını yesin bide bu insan emniyet mensubu
bu işi yapması gerekn en son kişi
böyle bi insanla yaşanırmı yazıklar olsun böyle erkeklereeee.....

eşiniz size şiddet uygulamış, siz ailesinin yanında dayak yiyip rezil olduğunuzdan mı dertlisiniz?

belli ki sizden önce davranmış...hem neden korkuyorsunuz ki ?

daha önce yazmıştınız darp raporu al amirine şikayet et diye.aslında arkadasşımı çağırdım gidelim darp raporu alalım diye sonra durumu amcama anlattım o da medeni bir şekilde olsun dedi.tamam dedim bende.sonra bir ara altınlara bakıyım dedim yanıma alıyım yok yerinde.şok oldum.ne bileyim sabah gelir beni yine döver diye korkuyorum şimdi ben altınların yeriini sorucam eeeee sonra dayak yer miyim

işte insan bedelinin ödenmesini istiyo ondan yoksa başka niyet yok Allaha havale ettim eşimi bir gün olsun yanlış bir kelime çıkmadı ağzımdan.bu mu ya hala sindiremiyorum karşığı bu mu. anası yanıma bile gelmedi insan konuşmaz mı nasıl insanlık bu vicdan yok mu bu insanlarda.ben ne kadar değer vermişim yazıkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…