- Konu Sahibi menekse_16
-
hatunlar ben tekrar geldim eşyalarımı topluyorummmmmmmmmmmmmmm.şimdi size birşey danışıcam bu düğünde takılan altınlar ne yapyım onları alıyım mı kıza ait diye biliyorum ama bilgisi olan varsa paylaşın lütfen.
doktora gidicem yeniden evlenicem güzelimde mesleğimde var daha ne olsun ya.....seviyorum sizleri
menekşe al altınları,onalara bırakma!
Ben Olsam Yediğim Tokata Bozulurdum..
Ama Siz Ailesine Rezil Olduğunuzu Vurgulamışsınız..
Neyse ki Boşanma Aşamasındasınız..
Sizin Adınıza Sevindim..
Hakkınızda Hayırlısı Olsun..
her ikisinede bozuldum.tabiki tokat attığı sadece içimden bitti boşanıcam dedim.ailesine anlatması onların yanında bana böyle davranması çok gücüme gitti.çünkü aile özeldir.onların karşında bana sahip çıkmalı onlar gittikten sonrası çeker kenara şöyle olsaydı böyle olsaydı der demeli de
eşim gidince altınları yerinden çıkaryım dedim altınlar yerinde yoktu.şok oldum almış yerinden.ne yapıyım bilgisi olan sabah gelicek eve.bu arada anlaşmalı boşanıcaz
Eğer altınları bana geri vermezsen senden tazminatla iki katını alırım de. Ki alırsın altınlarını o kadının hakkıdır. Anlaşmalı olmaz cekişmeli olur. Düğün cdniz vs varsa altın miktarının tespiti kolay.
çok korkuyorummm ben
belli ki sizden önce davranmış...hem neden korkuyorsunuz ki ?
eşiniz size şiddet uygulamış, siz ailesinin yanında dayak yiyip rezil olduğunuzdan mı dertlisiniz?
bence sen altınları falan boşver arkadaşım
sen bu adamdan kurtulunca üstüne bide sadaka dağıt
parasıda altını kendi başını yesin bide bu insan emniyet mensubu
bu işi yapması gerekn en son kişi
böyle bi insanla yaşanırmı yazıklar olsun böyle erkeklereeee.....
çok korkuyorummm ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?