- 14 Ağustos 2009
- 53.296
- 42.826
- 898
- Konu Sahibi menekse_16
sağlıklı düşünemiyorum dedim eşimi seviyorum ama bu durumada katlanamıyorum.gerekeni yapcam pzt günü
hala seviyorum ama... diyosun, bayılcam
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağlıklı düşünemiyorum dedim eşimi seviyorum ama bu durumada katlanamıyorum.gerekeni yapcam pzt günü
böyle psikolojisi bozuk adamları polislikten atmaları gerekiyor..
canım eşine çokmu aşıksın yada ilk sevdiğinmi nedir seni bu adama karşı bu kadar gözlerin kapanırcasına bağlayan lütfen kendine gel eşin seni sevmiyor o adam kimseyi sevemez ne demek seni dövmesi farkındamısın
ayrılmak istiyorsan hemen ayrıl hatta kayınvalidenlere kendini daha çok rezil et hatta özellikle seni sevmemelerini sağlaki sen bırakıp gittiğinde senin değerini anlayıp o pislik tekrar peşine düşmesin
daha çocuğunda yokmuş ne güzel işte yeniden aşık olursun yeniden sever sevilirsin mutlu olursun
bak sizin gibi yeni evliler daha cicim aylarında ne mutlular onlar nelerle uğraşıyor sen neyle upraşıyorsun bırak dayak atan adam düzelmez hep devam eder tekrardan kendini kurtar diyorum çok üzüldüm sana ALLAH yardımcın olsun
canım sen adam yanıma gelsin gönül alsın diye bekliyorsun adam hala milletin ortasında sana tokat atıyor. polis olmazsa ne olursa olsun. yol yakın çoluk çocuk yokken ayrılman en mantıklısı. Allah daha iyi ne insanlar çıkarır karşına böyle bi adamla ömür geçmez.
evet çok sevdim eşimi yeniden mutlu olabilir miyim hı
ailesine tedavi olucam dedi.ama ben günenemiyorum sizce ne yapmalıyım