- Konu Sahibi menekse_16
-
siz nasıl insanlarsınız ya insana böyle mi destek olur.yazık ya gerçekten.insan yazarken düşünür bu kızın piskolojisi bozuk yardımcı olamayacaksanız niye yazıyorsunuz insan gibi derdimi açtım çözüm istedim yorum bekledim sanki loto oynuyor zevk alır gibi yazıyorsunuz
ailesine tedavi olucam dedi.ama ben günenemiyorum sizce ne yapmalıyım
o evde değil.ailesi sorunlarınızı çözün olmazsa boşanın diyo.
tekrar deneme kararı aldık ama ben düzeleceğimizi düşünmedim.haklı olduğumda çıktı ortaya.kv yanıma bile gelmedi uzaktan izledi herşeyi.eltim ve abisi yardımcı oldular ikiside öğretmen.
siz nasıl insanlarsınız ya insana böyle mi destek olur.yazık ya gerçekten.insan yazarken düşünür bu kızın piskolojisi bozuk yardımcı olamayacaksanız niye yazıyorsunuz insan gibi derdimi açtım çözüm istedim yorum bekledim sanki loto oynuyor zevk alır gibi yazıyorsunuz
ALLah ..............diyorum başka birşey demiyorum yazıklar olsun insanım deme
bende konuyu okuyunca üzülmüştüm böyle bir eşe nasıl tahammül edilir demiştim
konu fake mi yani:44:
Önce şu yazdıklarını bir oku ondan sonra al Allah'ın adını ağzına. Ne dediğinin farkında bile değilsin burda millete beddua ediyorsun. Sizin gibiler yüzünden şiddet normalleşiyor işte!
ALLah ..............diyorum başka birşey demiyorum yazıklar olsun insanım deme
ailesine tedavi olucam dedi.ama ben günenemiyorum sizce ne yapmalıyım
evet sert yorumlar, kırılıyorsun ama haklılar malesef. seni karşılarında ağlarken düşünseler belki o kadar sert olmaz ama seni kendine getirmek için söylenenler. hadi tamam akıllandım bu adamdan koca olmaz de ki rahatlayalım. ama gerçekten söyle ...
ama bir yorum varki yorum sahibini eli belinde konu sahibine saldırır gibi düşündüm resmen. yapmayın, bizim zihniyetimiz onun kocasınınkinden farklı olmalı...
geçmiş sayfalara dönde yaptığın yorumlara bak..bu konu facedir diyen arkadaşa sen insanmısın be gibi çirkin cümleler kuruyorsun..
okadarmı sevdin de bu adamı bırakmadın.üzülüyorum sana.ondan ayrıl diyen arkadaşa ÇOK SEVDİM HII diyorsun dalga geçe geçe
hepsini sıralamayım şindi..dönde bak yorumlarına..
sonrada geçmiş derdimi açtım ama siz loto oynar gibi zevk alıyorsunuz diyorsun..
ya bişey diyecem olmayacak şimdi..dilim varmıyor ama yok dicem tutamıcam içimde..
sen kocanada bunları yapıyorsan haketmişsin..ben erkek olsam daha fazlasını yapardım..mesela şimdi karşımda olsan saçlarını yolup eline vermiştim bile..tövbe tövbe yaa
evet sert yorumlar, kırılıyorsun ama haklılar malesef. seni karşılarında ağlarken düşünseler belki o kadar sert olmaz ama seni kendine getirmek için söylenenler. hadi tamam akıllandım bu adamdan koca olmaz de ki rahatlayalım. ama gerçekten söyle ...
ama bir yorum varki yorum sahibini eli belinde konu sahibine saldırır gibi düşündüm resmen. yapmayın, bizim zihniyetimiz onun kocasınınkinden farklı olmalı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?