yardım edin eşim ailesine rezil etti beni

hiç bir insan dayağı haketmez...

bence sende sinirlendin onun için şu anda böyle söylüyorsun tatlım. yoksa eminim senin onun kocasından farkın vardır.

yok artık daha neler..nedemek senin onun kocasından farkın vardır..tövbe yarabbim ya..evet çok sinirlendim..arkadaşlar ona yardımcı olmaya çalışırken karşılığında onun ettiği beddualara ukala ukala yorumlarına çok sinirlendim..karşımda çaresiz ve yardım isteyen bir kadın göremedim çünkü..
konu sahibinin bu tavırlarına ve yorum yapanlara yaptığı bu haksızlığa fazlaca sinirlendim diye senin gözünde kocasıyla aynı kefedemi oldum...olabilir bu senin düşüncen..ama senin görmediğin şöyle bir fark var
onun kocası haksızlık yapıyor..aciz ve savunmasız bir kadına şiddet uyguluyor..

bende bu yapılan haksızlığa ve haksızlığa maruz kalmış kadının alaycı uslubuna isyan ediyorum...

sence kocasıyla bir farkımız varmıymış ?

sonradan farkettim mesajını. evet şiddete hayır canım, hem fikiriz...

iyiki mesaim bitti..ben gidiyorum eve..yoksa daha fazla yorum yapacak ve yarım saate kadar bamlanacaktım..herşeyde vardır bi hayır...

sonuçta herkes kendi doğrularıyla yaşar bu hayatta.
fikrimizi söyledik. yapabileceğimiz başka bişey yok ki.

bu arkadaş kendi de biliyor durumunu ki, konu açmış.
ama kabullenmek o kadar kolay olmayabilir.
belki kendini ikna sürecindedir.
git geller yaşayacak doğalolarak.
severek evlenmiş. hayalkırıklığına uğramış. kim bunu bekler ki evlilikten.
sevilip el üstünde tutulmayı hayal ederken yaşadıklarına bak.
hayallerinden vazgeçmek silmek çok da kolay değil.
o gene de kocasının onu sevdiğini herşeyin düzeleceğini mutlu olacaklarını düşünmek buna inanmak istiyor.
olmayacağını biliyor.
ama ümit işte.

offf içim şişti şu bir derdim vardaki konular bana hep halime şükrettiriyor ..

konu sahibi yaşadıklarınız çok aşağılayıcı bir durum , ailesininde pek umurum da değilsiniz anladığım kadarıyla ,

insani bir hayat yaşamak istiyorsanız boşanacaksınız başka bir çözüm yok .

sakın affetmeyin bu adamı affederseniz de buraya yazmayın lütfen .

Allah akıl fikir versin ! Boşanın diyenlere tepki gösteriyorsunuz .
Şiddete hayır diyenlere beddua !
E kuzum biz sizi alıkoymayalım şiddete devam ...
İnsan önce ne istediğini bilmeli

ben zaten kocasıyla bu söylediğin farkını gördüğümden dolayı eminim vardır yazdım. isyan etmektede haklısın. ama ne yazık ki konu sahibi şu anda senin kadar sağlıklı düşünemiyor.

mesela bu mesajları yazmaya devam dersen konu dışı mesajdan önce sen gidecekmişsin gibime geliyor

ben susayım o zaman :)))))))))))))))))))))))))))))) eskiler hatırlar,yine böyle bir olay olmuştu bi günde 15 kişi banlanmıştı :) neyse konu dışına çıkmayayım...güzel bayan en kısa zamanda bir çocuk yap belki kocan seni dövmez

Hadi bir kişi daha konuya sahte desin bakın neler oluyor ! Uyarı yok artık !

Çok üzülüyorum böyle şeyler duyduğumda.. Lütfen haklarınızı savunun arkadaşlar. Kendınızı saydırtın ınsanlara. Işte dövdü vurdu öyle oldu böyle oldu dıye rahatça anlatabılecek duruma gelmışsınız. Dönün aynaya bı bakın. Bu kadar değersız mısınız sız? Annemın hep dedığı bı laf vardı küçüklüğümden berı, senden önemlı hıçbı şey yok. Bencıllık etme ama kendıne saygın tam olsun, senı üzücek hıçbı şeye ızın verme güçlü ol erdı. Sız önce kendınıze sayı duyucaksınız bayanlar, kendı değerınızı bılıceksınız, ketum olucaksınız kı kocalarınız da sıze sesını yükseltmeye bıle çekınsın..
Çok duyuyoruz eşlerınden şıddet gören kadınları. Evet, erkek ıçın psıkolojık bı sorun bu. gel de ıkna et tedavı olmaya ama bunun çok etkenı var. Başta da yetıştırılme tarzı. Şıddet uyulayan bı erkeğı düzeltmek çok zor. Bunlarn hepsını ayrı kefeye koyuyorum ama sız de buna boyun eğmekle çok yanlış yapıyorsunuz. Düzelır ınşallah demekle bıtmıyor bu ışler. Lütfen tepkı gösterın. Ne zaman bı kadının şıddet gördüğünü duysam ağlayacak gıbı oluyorum. Sınırlenıyorum. Sankı bana, anneme vuruluyormuş gıbı gelıyor..

Menekşe hanımın kocasının öyle bir enerji patlaması varmış ki yarım saatte forumu birbirine düşürdü. Yapmayın arkadaşlar. Bu konuları sonuçta eğlenmek için okumuyoruz. Derdi olan bir kardeşimiz varsa derman olmak için okuyoruz değil mi? Peki şimdi bu tartışma neden?

Menekşe kardeşim sen de Allah aşkına yapma bunları kendine. Yarın öbür gün senin de cinayet haberini okumayalım gazetelerde. Çünkü böylesine gözü dönmüş insanlar sırf canı istediği için cinayet de işlerler. polis olduğu için ceza da almaz. Sen de öldüğünle kalırsın.

bu adam için konu açmaya bile değmez, sakın boşanmaktan vazgeçme, tedavi yoluna falan gitme boşuna aranızda hiç birşey kalmamış kurtulmaya bak

Keşke burada size yardımcı olmaya çalışan arkadaşlara yaptığınız delikanlılığın onda birini eşinize yapsaydınız en azından dayak yemezdiniz...Bence gerçekten boşanma gibi bir niyetiniz yok bunu sizde gayet iyi biliyorsunuz...Hatta büyük ihtimal şu sıralar eşiniz için güzel güzel yemekler yapıyorsunuz...Diyorsunuz ki 155 eşim olur !! Daha iyi neden mi?
Buna benzer bir olayı 10 gün kadar önce eşim anlattı benim eşimde polis ve bir meslektaşı aynı bu şekilde eşini dövmüş ve kadın ertesi gün karakola gelerek eşini amirine şikayet ediyor...şahsen ben kadını takdir ettim ne güzel sen benim canımı yakarsan benim gururumla oynarsan bende senin canını yakar silahını elinden aldırır senin gururunla oynarım demiş...amiri hemen gereken işlemleri yaptırıyor...elinden silahı alındı bir süreliğine uzaklaştırıldı...tabii kadın haklı olarak boşanma davası açmış..yani sizde gerçekten boşanma niyetinde olsaydınız elinizden geleni ardınıza koymazdınız...burnundan fitil fitil getirirdiniz...

Nasıl yani polislere yasalar farklımı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…