- 27 Aralık 2011
- 63.354
- 61.082
- 898
- Konu Sahibi menekse_16
-
demin sordum ama gözden kaçtı ..yine soruyorum...kızlar bu konuda kaç kişi banlanır...kaç günde konu kapatılır
demin sordum ama gözden kaçtı ..yine soruyorum...kızlar bu konuda kaç kişi banlanır...kaç günde konu kapatılır
hiç bir insan dayağı haketmez...
bence sende sinirlendin onun için şu anda böyle söylüyorsun tatlım. yoksa eminim senin onun kocasından farkın vardır.
sanıyorum beni kastettin burda..çünkü elim belimde saldırmaya hazır durumdayım..şiddete hayır..şiddeti savunmuyorum ama..amaca giden her yol mubahtır kardeşim..heleki böylelerine..
yardımcı olmaya çalışan insanların insanlığına laf eden,ona üzülerek yorum yapan nasihat edenlerle ukala ukala yorum yaparak dalga geçen birine ben yapım gereği daha farklı olamam...
yardıma ihtiyacı varsa kendisine uzatılan eli tutacak....yok eğer böyle yorumlar yapıp beddualar edecekse yardımda istemeyecek...kıracak bacaklarını oturacak kocasının dizinin dibinde...
zaten istediğide bu...
yok artık daha neler..nedemek senin onun kocasından farkın vardır..tövbe yarabbim ya..evet çok sinirlendim..arkadaşlar ona yardımcı olmaya çalışırken karşılığında onun ettiği beddualara ukala ukala yorumlarına çok sinirlendim..karşımda çaresiz ve yardım isteyen bir kadın göremedim çünkü..
konu sahibinin bu tavırlarına ve yorum yapanlara yaptığı bu haksızlığa fazlaca sinirlendim diye senin gözünde kocasıyla aynı kefedemi oldum...olabilir bu senin düşüncen..ama senin görmediğin şöyle bir fark var
onun kocası haksızlık yapıyor..aciz ve savunmasız bir kadına şiddet uyguluyor..
bende bu yapılan haksızlığa ve haksızlığa maruz kalmış kadının alaycı uslubuna isyan ediyorum...
sence kocasıyla bir farkımız varmıymış ?
mesela bu mesajları yazmaya devam dersen konu dışı mesajdan önce sen gidecekmişsin gibime geliyor
Menekşe hanımın kocasının öyle bir enerji patlaması varmış ki yarım saatte forumu birbirine düşürdü. Yapmayın arkadaşlar. Bu konuları sonuçta eğlenmek için okumuyoruz. Derdi olan bir kardeşimiz varsa derman olmak için okuyoruz değil mi? Peki şimdi bu tartışma neden?
Menekşe kardeşim sen de Allah aşkına yapma bunları kendine. Yarın öbür gün senin de cinayet haberini okumayalım gazetelerde. Çünkü böylesine gözü dönmüş insanlar sırf canı istediği için cinayet de işlerler. polis olduğu için ceza da almaz. Sen de öldüğünle kalırsın.
Nasıl yani polislere yasalar farklımı ?
Yasa önünde bir şey diyemem ama karakolda müdahale etmeyecekleri kesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?