yardım edin eşim ailesine rezil etti beni

Bence sen boşanma sürecinde filan değilsin.
Boşanacak insan,dayaktan sonra kapıyı çekip giderdi.

Hala ne düşünüyorsun bilmiyorum.
Adamın sana saygısı,sevgisi yok.
Davranışları normal değil.Önceki konunda da yazmışsın.
Bir de sana dar kafalı,senin gibilerin duası kabul olmaz demeler filan...Saygı sıfır.

Bunlar her evlilikte olan şeyler değil.Olmaması gereken şeyler.
Aklıma babandan dayak mı yiyordun veya baban anneni mi dövüyordu diye geçiyor.
Dayağa pek tepkin yok gibi.
Konu başlığı bile eşim bana vurdu değil,ailesine rezil oldum.

Dayağın tövbesi olmuyor.
Hep söylenir,o el kalktı mı bir daha inmez diye.
Zaten seninki pişman bile değil.Hakettin havasında,hatta neden surat yapıyorsun diyor.

Başta da söyledim,sille tokat devam etmek istemiyorsan ayrıl bu adamdan.

seviyormuş:26::26::26:

yok canım kaynı ve eltisi öğretmen, kendi mesleğini yazmadı sanırım, eşide polismiş

başka bir konuda öğretmenim yazmış konu sahibi bazı şeyleri öğretiyor ama öğrenemiyor sanırım yazık okulda acılacak ben üzüldüm durumuna insan evlenince daha iyi anlıyor bu konuları bekarken bu kadar empati yapamıyordum

anladım canım, diğer konularına bakmamıştım, o zaman durum daha da vahim

Konu sahibi kocasından gördüğü şiddeti kanıksamış görünüyor. Dövülme nedenlerine takılıyor. Konu başlığı bile "ailesine beni rezil etti".
"Beni sürekli dövüp hakaret ediyor bu seferde ailesinin yanında vurdu" değil.

ben sanıyordum ki ev hanımı, o zaman kapana kısılmış gibi hissetmesini anlardım, olur ya ailesi destek değildir, gidecek yeri yoktur vs.. kendini kapana kısılmış hisseder
ama bi devlet memuru neden böyle bi muameleye katlanır anlamıyorum

Demekki kendine saygısı yok! demekki o Adam sandığını SEVİYOR! gururunu ayaklar altına almak pahasına!!

itaat etmem gerekiyormuş.

itaat etmeyı kımler kımlere ogretır sız bılıyormusunuz ?

biliyor musun eşim 155 kendisi olur

esının polıs olması ondan ayrılaamazsın anlamına gelmez.
ayrıca beynını patlatırımda ne demek sız bu adamla evlı kalmaya edevam edersenız bırgun dayakdan beynınız patlıyabılır bunu goz ardı etmeyın.

evet çok sevdim eşimi yeniden mutlu olabilir miyim hı

evet olursunuz itaat etmeyı ogrenırsenız cok mutlu olursunuz

şaka mı bu..eğer değilse asıl biri bana bi tokat atsın da kendime geleyim..

bırıde bana bı cımdık atsın kendıme geleyım

ılk yorumlarda uzulerek okudum hatta sehrını ogrenıp tanıdık bır avukat bulsam acaba hangı sehırde belkı tanıdık bırılerını bulursam yonlendırır hatta kalıcak yer bulabılırmıyım dıye dusunuyordum ama ınsanlara bu tepkınız sızın halınızden memnun oldugunuzu gosterıyor tek sorun esınızın aılesının yanında sızı dovmesı yoksa dayak sızı rahatsız etmıyor

asıl sız aılesını rezıl oldugunuz ıcın degıl dayak yedıgınız ıcın uzulmelısınız .

amacım sızı uzmek degıl buradakı kımsede sızı uzmek ıstemez ama yasantınızın normal olmadıgını duymanız canınızı yakmıs olmalı yoksa burada hakaret yok sadece sıze bundan sonra neler yapmanız gerektıgını anlatmaya sızın yasantınızın normal bır evlılık olmadıgını sıze gostermeye calısılmıs.

Son düzenleme:
konuyu baştan okuyunca konu sahibinin de ezik olduğunu anladım, bazı kadınlar gerçekten dayak arsızı oluyo, dayak cennetten çıkmadır diyenleri haklı çıkarıyolar, alışkanlık yapıyo demek ki bünye istiyo, sevabına iki tokat atmak lazım aslında, belki sarsıntı iyi gelir mantıklı düşünmeye başlar

Eşinizin normal bir insan olmadığı konusunda düşüncelerim var, bunun yanında bir de engin tecrübelerim var...
Normal biri değil...

Erkeğin nasıl olduğundan çok, aynaya da bakmalı... "Değişebilir" ümidi taşıyorsanız eğer;

Nasıl bir kadınsınız? (Yumuşak huylu, alttan alan, sessiz... vs. gibi fazla iyi meziyetler evlilikte ayağa takılan tel gibidir.. Fazlası iyi değildir)

Buraya nasıl geldiniz?

Mesafeyi nerede kaybettiniz?

Katedilmiş bu mesafe ile eşinizi artık değiştirebilmeniz zor... Dolayısıyla ya katlanacak veya bırakacaksınız...
Eşiniz değişmezse, yürütülmesi çok güç bir evlilik olur, zira henüz olmamış, ham bir meyva gibi....
O kadar çok mesafe de katetmiş ki... onu oldurmanız biraz zor...

Allah kolaylık versin...

çok teşekkür ediyorum.ne hissettiğimi yazmışsın.ben eşim düzelir dedim hep.olmayacağınıda biliyordum ben ailemden görmediğim desteği eşimden görmek istedim ailem beni istemeedi.eşim bu şekilde arada kalan mağdur olan ben oldum.eşimin değişmesini bekledim ya da kendimi avuttum ama olmadı.boşanıcam kararım kesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…