yardım edin eşim ailesine rezil etti beni

ben sende boşanacak cesareti göremedim...
eşin sana yalvarsa hemen yelkenlerı indirirdin .
kısacası şiddet senın için büyük bir sorun değil
gibime geldı.
sana yapılanlar ve yaptıklarından yola çıkarak söyledım.

Ne yalvarması eşi boşanmayacaksın diye bir tane vurur o da oturur.. Tövbee.. :47:

Seviyorum mutlu olur muyuz diyor!!!
Şu anda ne kadar mutlusun?? İşte hayatın boyunca en fazla bu kadar mutlu olursun? Bu senin en mutlu olacağın gün daha iyisini beklemee..

siz nasıl insanlarsınız ya insana böyle mi destek olur.yazık ya gerçekten.insan yazarken düşünür bu kızın piskolojisi bozuk yardımcı olamayacaksanız niye yazıyorsunuz insan gibi derdimi açtım çözüm istedim yorum bekledim sanki loto oynuyor zevk alır gibi yazıyorsunuz

Ne yalvarması eşi boşanmayacaksın diye bir tane vurur o da oturur.. Tövbee.. :47:

Seviyorum mutlu olur muyuz diyor!!!
Şu anda ne kadar mutlusun?? İşte hayatın boyunca en fazla bu kadar mutlu olursun? Bu senin en mutlu olacağın gün daha iyisini beklemee..

orası belli olmaz canım.aılesıne tedavı olucam dıyen erkek müsfettesi yalvarır da nolcak ki??

ben konu sahibine takıldım
kocasının tavırları umurumda değil..
kadın herseye razı gibi gözüküyor.

şuan sinirden küfürler, beddualar savurması gerekıyor..
nasıl bir düşüncedir ki, hala sevmeye meyilli
onu anlamış değilim.

şu kk da bazı konularda beynim duruyor,çok şey söylemek istiyorum ama sussam daha iyi diyorum.dön yuvana,mutlu mesut yaşa..bakalım bir dahaki şiddet olayını ne zaman kimin yanında yaşayacaksn..ne sevgiymiş ya,ne aşkmış..biz böyle aşklar yaşayamadığmız için empati yapamıyoruz demek ki!!

siz nasıl insanlarsınız ya insana böyle mi destek olur.yazık ya gerçekten.insan yazarken düşünür bu kızın piskolojisi bozuk yardımcı olamayacaksanız niye yazıyorsunuz insan gibi derdimi açtım çözüm istedim yorum bekledim sanki loto oynuyor zevk alır gibi yazıyorsunuz

peki nasıl yardımcı olmamızı bekliyorsun bunu cidden soruyorum yani bu konuyu açarken beklentin neydi:26:

başlık sahibi kaçtı, sert mi daldık naptık, doğruları söyledik valla:27::27:

duymak istemediği şeyleri duydu :34::34:buradan bir kaç kişi bende çok dayak yedim, aldatıldım, kumarbaz alkolikti ama seviyordum katlandım .şimdi çok şükür iyiyiz , bir yuva kolay kurulmuyor denilen cümlelerle başlasaydı böyle yapmayacaktı .
toplumda bir çok kadın öyle değil mi :ssz::ssz::ssz:kadınların kendine güveni olmadıktan sonra gözleri bu kadar kör olduktan sonra yapacak çok fazla bir şey yok aslında

sizlere daha önce eşimle sorunlarımız var demiştim.amcamlar barıştırdı bizi en son.ben şiddete maruz kalan birisiyim.
eşimin ailesi gelicekti.bende eşime nerede yatıralım dedim.salonda misafir yatırmak yerine oturma odası olsun istedim.sığmazlar dar kafalı geniş düşün dedi.bende geçen misafir ağarladığımızı koltuğun ses çıkardığını daha yeni birde yeni evliyim özeniyorum eşyalarıma.siz dikkat etmez misiniz?bende oturma odası olsun dedim.yok olmaz.sen niye karar veriyorsun onlar karar versin cümleler.sonra dayak attı.
dayak atarken yalvarıyorum dua ediyorum senin gibilerin duaları kabul olmaz dar kafalı diyo bana.hakaretler...
ertesi gün geldi misafirler.bende yemeklerimi hazırladım ikramlarımı yaptım.tabiki eşime kırgın olucam sonuçta dayak attı.ama ben kv me eltime surat asmadım.aradan zaman geçti biz ilçede oturuyoruz ile gezmeye gidelim dendi tamam gittik.uzak yürüyoruz eşimle dayak yiyen benm onun gelip gönül alması gerekmez mi ben zaten tamam dedim senin dediğin gibi olsun.sonra bir ara zaman geçti bu surat niye dedi bende sen surat yapıyorsun gelmiyorsun yanıma beklemiyorsun dedim.o da içimde şuan da sana karşı enerji var dedi sonra merkezde caddede herkesin içinde tokat attı.şok oldum.aslında ilk değil ama toplum içinde olunca.
kv eltim abisi şok oldular.eşim çok sinirli ben ağlıyorum parkta oturduk biraz tabi ayrı eltim benim yanımda eşim kvmin.
bindik arabaya geri dönüyoruz herşeyi anlattı işte mobilyalara değer veriyo nerde yatıracağının hesabını yapıyo salonda olmazmış.herşeyi anlattı mahçup oldum.düşünsenize aile arasında olan birşey sen niye açıklarsın o insanlar birdeha kalırmı kalsa nasıl kalıcaklar bana nasıl tavır alıcaklar.kendini haklı çıkarıcak ya.
yorumlarınız bekliyorum bu arada boşanma sürecindeyim değişmez bu adam.

Arkadaşım senin sağlığın bozulmuş, ruhi olanı. Adam seni evde dövmüş, sokakta dövmüş sen hala insanların yanında bana geçmişten bahsetti, bu insanlar bende bir daha kalmazlar mı kalırlarsa en düşünürler diyorsun! Adam sana sille tokat dalmış, boşanacağım diyorsun ama eve gelecek misafir derdindesin.

ilk dayağını yedin....KOCA KABAHATLİ..
ikinci dayağınıda yedin...KOCA KABAHATLİ..
üçüncüyüde yedin....SEN KABAHATLİSİN.....

ÇÜNKÜ ÇEKİP GİTMEK GİBİ BİR LÜKSÜN VARKEN SEN KALMAYI TERCİH ETMİŞSİN ARKADAŞIM...

ALLah ..............diyorum başka birşey demiyorum yazıklar olsun insanım deme

YORUMLARA BAK YA...SEN NASIL ARKADAŞA sırf konu fake dedi diye..insanım deme diyebilirsin...
bu lafı o psikopat kocana söyle sıkıysa...ağzını doldura doldura bağıra bağıra SÖYLE OLURMU...sen var ya sen az değilsin...

bence kocan kendini rezil etmiş. boşanma konusunda kararlı ol ve asla vaz geçme. çocuğunda yokken boşan derim ben

aklın yolu birdir canım
dıkkatlı okursan eğer çözüm yoluna varmak için yorumları okuyabılırsın.

çözüm demeyelim de biz buna
aklın yolu ve mantığı bir diyelim.

eşinle kala kala onun gibi olmuşsun galiba,,hemen çemkirdiğine göre..yanında olsaydık kim bilir neler yapardın.

Son düzenleme:
eğer sen sadece bi kaç gün bir derdim varda gezindiysen, burada hiç bi kadının
kocamdan dayak yedim ama hala seviyorum diyen bi kadını desteklemeyeceğini biliyorsundur
senin beklentin neydi buraya bu konuyu açarken, sen başka bi üye olsan bu konuya ne yorum yazardın??

canım inan ailesine rezıl olmaktansa yediğın dayağın seceresini tut ve o hıyar adamı boşa.hala onla dayak yiye oturursan pes doğrusu yani.

Gerçeği görmen için uğraşıyoruz,sert konuşmamız ondan..Sana beynini patlatırım diyen birine nasıl seviyorum diyorsun,sana vuran canını yakan o ellerin sana dokunmasına nasıl tahammül edebiliyorsun anlayamıyoruz çünkü.. Allah kimsenin başına vermesin..

Kimse zevk almıyor sinir olduk!! :47: :47: Çözüm mü istiyorsun katlanmak için neden mi arıyorsun. Öğretmensin sanırım.Okumuş meslek sahibi insansın..Bence sadece eşin değil sen de psikoloğa git. Amacımız kırmak değil..Yaşadıklarını normalleştirme diye uğraşıyoruz.. Normal düşünemiyorsun...

konu sahibi arkadaş sen arkadaşlara yaptığın yorumlarla çok sinirlerimi bozuyorsun sarmıyım sana şimdi..banlanmayacağımı bilsem sana çok güzel sararımda kocanı bile mumla arar duruma gelirsinde..en iyisi susayım ben ya..valla susayım ben..

kk biz bunlardan çok okuduk,bakalım hangi üyeler ile birbirine girecek ağıza alınmayak sözler yazacak ve sonunda konu kapatılacak,kaç gün veriyorsunuz kızlar :)

konu sahibi arkadaş sen arkadaşlara yaptığın yorumlarla çok sinirlerimi bozuyorsun sarmıyım sana şimdi..banlanmayacağımı bilsem sana çok güzel sararımda kocanı bile mumla arar duruma gelirsinde..en iyisi susayım ben ya..valla susayım ben..

hahahahahahahahahahahaahahahahaa supersin

ya arkadaşlar anlamadım ben olayıda.belkide gerçekten dayak yiyen birisi ve psikolisi bozuk sağlıklı düşünemiyor biraz yardımcı olsak:((( yalan söylüyorsa günahı boynuna ama ben yalan olacağına inanmıyorum yaşamadan bilemeyiz karşıdaki insanın duygularını,,uzaktan yargılamak ne kadar doğru ki:(

Back
X