Okul şuan çok zor geliyor bana ablam açıktan yazıldı ama bellibir süreden sonra bırakdı dersler zor geldi bi calsitiran filan olmali 15 yaşında birakdim nasıl yaparım bilmiyorumOkulunu dışardan bitirmeye başlamak ister misin? Yavaş yavaş ortaokulu liseyi açıktan bitirirsin. Okumak, kafayı çalıştırmak insana özgüven kazandırır hem de kafanı bir şeylerle meşgul etmiş olursun eşinle olan problemleri düşünmezsin. Ankaranın neresindesin? Ben bakayım yakınlarında halk eğitim kursu var mı diye. Hiç arkadaşın yok mu ankarada
Zayıflamazsın, ben de çok zayıftım, bana ne diye spor yapıyosun diyorlardı, duruşum değişti, kendine güvenli olursun, psikolojine de etki eder, çok fayda eder, şiddet vardı derken, bu adam kaç yıllık eşin, iyi mi kötü mü sen daha iyi billirsinÇok zayıfım kilo almaya çalışıyorum alamıyorum spor yaparsam daha da zayıflarım diye korkuyorum
Zor değil açıktan okumak zaten yirmi soru var on tanesini yapınca dersten geçiyorsun her ders için yetmiş yaşında bile okuyan var daha çok küçüksün sana da yazıkOkul şuan çok zor geliyor bana ablam açıktan yazıldı ama bellibir süreden sonra bırakdı dersler zor geldi bi calsitiran filan olmali 15 yaşında birakdim nasıl yaparım bilmiyorum
8 yıllık eşim ama her yıl değişiyor hareketi yaptıkları yapmaz dediklerimi yapıyor bende şaşırıdim süper bi ilişkimiz yok ben çok seven taraf oda iten taraf her zamanZayıflamazsın, ben de çok zayıftım, bana ne diye spor yapıyosun diyorlardı, duruşum değişti, kendine güvenli olursun, psikolojine de etki eder, çok fayda eder, şiddet vardı derken, bu adam kaç yıllık eşin, iyi mi kötü mü sen daha iyi billirsin
8 yıllık eşim ama her yıl değişiyor hareketi yaptıkları yapmaz dediklerimi yapıyor bende şaşırıdim süper bi ilişkimiz yok ben çok seven taraf oda iten taraf her zaman
Eşim her zaman engel oluyor burda kurslar vardı mesela elim lezetli benim övmek gibi olmasın becerikliyim de aşçı lik kursuna gidiyim dedim oğlum da kreşteydi ozaman kızımda yok du olmaz dedi ona kalsa eve bağlayacakZor değil açıktan okumak zaten yirmi soru var on tanesini yapınca dersten geçiyorsun her ders için yetmiş yaşında bile okuyan var daha çok küçüksün sana da yazık
Aynen doğru söylüyor sunuz düşünsenize sabahtan akşama kadar evde yalnız durmaktan bunaldim artık sabah kalkıyorum onu düşünüyorum aksma aynı işte oda hic oralı olmuyor sabah 7 buçukta çıkıyor en erken geldiği gün 10 buçuk işi nedeniyle sürekli çalışıyor pazar gunu daha çalışıyor gelince de benle deyil Çocuklarla ilgileniyorKimsenin ilişkisi dört dörtlük değil, ama keşke konuşarak hallolabilse, ama sanki bana seninkisi yalnızlıktan gibi geliyo, bütün ilgiyi eşinden bekliyorsun, ama o işte güçte ,çocuklarla belki seni yalnız bıraktığının farkında değildir. Oysa senin beynin bütün gün onunla meşgul, o da bütün gün çocukları görmüyor, bilmiyorum keşke vaktim olsa çocuğumun yanında olsam, ben de çalışıyorum, hiç vakit yok
deniyorum konuşmayı izin vermiyor anlamıyor bide ben hani bazı kadınlar var eşinin ağzından giriyor burnundan çıkıyor her şeye ikna ediyor 'ya ben şok oluyorum alalhim.ben beceremiyorum öyle cilve naz edip konuş mayiHerşeyin başı konuşmak açık seçik konuş kizmadan kirmadan anlayarak kendini anlatarak size tamamen açılmasını sağlayın sonrasında karar sizin...
deniyorum konuşmayı izin vermiyor anlamıyor bide ben hani bazı kadınlar var eşinin ağzından giriyor burnundan çıkıyor her şeye ikna ediyor 'ya ben şok oluyorum alalhim.ben beceremiyorum öyle cilve naz edip konuş mayi
Eşimin yaşı mi ne kadarEsinj ne kadar
Ben onu tanıyorum sandım ama demeki ki tam tanımamışımEşini ne kadar tanıyosun yada o seni ne kadar taniyo sn kendini taniyosun
Her seyden önce bi karar alırken ne kadar istiyosun. İkincisi cilveye gerek yok sabır ve ılımlı şekilde konuşmayı dene
Dinlemiyo bu konuda olmasada kendini anlat ona sorma neler hissedip ne kadar üzüleceğini
Işte olmuyor o ne yaparsa benim canım yanıyor ne söylerse ben üzülüyorum diyorum boş ver umursama takma inan kafayı yiyeceğim önceden köye me giderdim annemlerin yanına şimdi 1 kaç kişi gidme bırakma yalnız dedi artk oraya da gidemiyorummadem boşanamayacaksın boşansan bile geri evlendirecekler , ev arkadaşı gibi düşün eşini ilerde çocuklar büyüyüp kendini toparlayınca düşünürsün
Evet,baksanıza boşanıp evine dönse 1 yıla kalmaz evlendirirlermiş,kimbilir kimle.Bence bakma, takip etme, kafandan at, kendinle meşgul ol, zaten 3 aylık bebekle şu an boşanamazsın, boşanan var ama o kadar stres seni çocuklarını daha da yıpratır, kendini bebeğine ver, doğum sonrası insan böyle düşüncelere dalıyor biz de yaşadık, spor yap dışarı çıkamıyosan evde yap, videolarla fln, ya da programlar var, para varsa onları takip et, whats up takip edeceğin vakti böyle değerlendir. yaşın genç istesen herşeyi yaparsın, kendine odaklan, vah tüh deme, kendini geliştir.
Önceden de oldun dedin. Emin misin ve kimlerdi etrafinizdan biri mi yoBen onu tanıyorum sandım ama demeki ki tam tanımamışım
Ben onu tanıyorum sandım ama demeki ki tam
Sen kendini tanıttığına emin misin
Yada sorun sence ne yetmiyor musun sormadın mı
Önceden ben oğluma hamileyken doğuma 1 hafta kala telefonuna msj geliyor du yarın sihyede bulaşalım gibi onu gösterdim ben oda tanımıyorum yalnis lıkla admis dedi ardından 6.buçukta bekliyorum diye geldi onuda yok yalnışlıkla dedi ben numarayı aldım dedim acıyacam ona sabah aradım açmadı numara sonra ablama araditdim işte neymiş müşterisi gelmiş de dünden buyana şu numara ayıyor demiş de bana işte bağırdı çağırdı ağlattı kavga çıkardı küstü küfürler filan bende cahilim tabi pişman oldum üzülüyorum sonra bir gun yene msj geldi ben de dayanamadım kuruyemiş ciden aradım farkli numarda bayana açtı işte konuş tüm esimi filan arıyor sunuz dedim bana ne desin eşim işte yaşlı tezeymiş de otobüste evladım yalnız gitmeyelim de arkadaş olalım dedi allem etdi gallem eddi isin içinden çıkdı suçlu ben oldumÖnceden de oldun dedin. Emin misin ve kimlerdi etrafinizdan biri mi yo
Canım sen onlara bakma,adamlar bile bile lades diyor ,çünki kimi erkekler nazı seviyor yoksa aptal değiller.deniyorum konuşmayı izin vermiyor anlamıyor bide ben hani bazı kadınlar var eşinin ağzından giriyor burnundan çıkıyor her şeye ikna ediyor 'ya ben şok oluyorum alalhim.ben beceremiyorum öyle cilve naz edip konuş mayi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?