Yardim edin eşim beni aldatıyor olabilir

Okul şuan çok zor geliyor bana ablam açıktan yazıldı ama bellibir süreden sonra bırakdı dersler zor geldi bi calsitiran filan olmali 15 yaşında birakdim nasıl yaparım bilmiyorum

Çok zayıfım kilo almaya çalışıyorum alamıyorum spor yaparsam daha da zayıflarım diye korkuyorum
Zayıflamazsın, ben de çok zayıftım, bana ne diye spor yapıyosun diyorlardı, duruşum değişti, kendine güvenli olursun, psikolojine de etki eder, çok fayda eder, şiddet vardı derken, bu adam kaç yıllık eşin, iyi mi kötü mü sen daha iyi billirsin

Okul şuan çok zor geliyor bana ablam açıktan yazıldı ama bellibir süreden sonra bırakdı dersler zor geldi bi calsitiran filan olmali 15 yaşında birakdim nasıl yaparım bilmiyorum
Zor değil açıktan okumak zaten yirmi soru var on tanesini yapınca dersten geçiyorsun her ders için yetmiş yaşında bile okuyan var daha çok küçüksün sana da yazık

8 yıllık eşim ama her yıl değişiyor hareketi yaptıkları yapmaz dediklerimi yapıyor bende şaşırıdim süper bi ilişkimiz yok ben çok seven taraf oda iten taraf her zaman

8 yıllık eşim ama her yıl değişiyor hareketi yaptıkları yapmaz dediklerimi yapıyor bende şaşırıdim süper bi ilişkimiz yok ben çok seven taraf oda iten taraf her zaman

Kimsenin ilişkisi dört dörtlük değil, ama keşke konuşarak hallolabilse, ama sanki bana seninkisi yalnızlıktan gibi geliyo, bütün ilgiyi eşinden bekliyorsun, ama o işte güçte ,çocuklarla belki seni yalnız bıraktığının farkında değildir. Oysa senin beynin bütün gün onunla meşgul, o da bütün gün çocukları görmüyor, bilmiyorum keşke vaktim olsa çocuğumun yanında olsam, ben de çalışıyorum, hiç vakit yok

Zor değil açıktan okumak zaten yirmi soru var on tanesini yapınca dersten geçiyorsun her ders için yetmiş yaşında bile okuyan var daha çok küçüksün sana da yazık
Eşim her zaman engel oluyor burda kurslar vardı mesela elim lezetli benim övmek gibi olmasın becerikliyim de aşçı lik kursuna gidiyim dedim oğlum da kreşteydi ozaman kızımda yok du olmaz dedi ona kalsa eve bağlayacak

Aynen doğru söylüyor sunuz düşünsenize sabahtan akşama kadar evde yalnız durmaktan bunaldim artık sabah kalkıyorum onu düşünüyorum aksma aynı işte oda hic oralı olmuyor sabah 7 buçukta çıkıyor en erken geldiği gün 10 buçuk işi nedeniyle sürekli çalışıyor pazar gunu daha çalışıyor gelince de benle deyil Çocuklarla ilgileniyor

Herşeyin başı konuşmak açık seçik konuş kizmadan kirmadan anlayarak kendini anlatarak size tamamen açılmasını sağlayın sonrasında karar sizin...

Herşeyin başı konuşmak açık seçik konuş kizmadan kirmadan anlayarak kendini anlatarak size tamamen açılmasını sağlayın sonrasında karar sizin...
deniyorum konuşmayı izin vermiyor anlamıyor bide ben hani bazı kadınlar var eşinin ağzından giriyor burnundan çıkıyor her şeye ikna ediyor 'ya ben şok oluyorum alalhim.ben beceremiyorum öyle cilve naz edip konuş mayi

Eşini ne kadar tanıyosun yada o seni ne kadar taniyo sn kendini taniyosun
Her seyden önce bi karar alırken ne kadar istiyosun. İkincisi cilveye gerek yok sabır ve ılımlı şekilde konuşmayı dene
Dinlemiyo bu konuda olmasada kendini anlat ona sorma neler hissedip ne kadar üzüleceğini

madem boşanamayacaksın boşansan bile geri evlendirecekler , ev arkadaşı gibi düşün eşini ilerde çocuklar büyüyüp kendini toparlayınca düşünürsün

Ben onu tanıyorum sandım ama demeki ki tam tanımamışım

madem boşanamayacaksın boşansan bile geri evlendirecekler , ev arkadaşı gibi düşün eşini ilerde çocuklar büyüyüp kendini toparlayınca düşünürsün
Işte olmuyor o ne yaparsa benim canım yanıyor ne söylerse ben üzülüyorum diyorum boş ver umursama takma inan kafayı yiyeceğim önceden köye me giderdim annemlerin yanına şimdi 1 kaç kişi gidme bırakma yalnız dedi artk oraya da gidemiyorum

Evet,baksanıza boşanıp evine dönse 1 yıla kalmaz evlendirirlermiş,kimbilir kimle.
Demekki gemiler yanmış,yoluna bakacak,eşini adam edecek,öyle yada böyle.

Mesela bwnimb
Önceden de oldun dedin. Emin misin ve kimlerdi etrafinizdan biri mi yo
Önceden ben oğluma hamileyken doğuma 1 hafta kala telefonuna msj geliyor du yarın sihyede bulaşalım gibi onu gösterdim ben oda tanımıyorum yalnis lıkla admis dedi ardından 6.buçukta bekliyorum diye geldi onuda yok yalnışlıkla dedi ben numarayı aldım dedim acıyacam ona sabah aradım açmadı numara sonra ablama araditdim işte neymiş müşterisi gelmiş de dünden buyana şu numara ayıyor demiş de bana işte bağırdı çağırdı ağlattı kavga çıkardı küstü küfürler filan bende cahilim tabi pişman oldum üzülüyorum sonra bir gun yene msj geldi ben de dayanamadım kuruyemiş ciden aradım farkli numarda bayana açtı işte konuş tüm esimi filan arıyor sunuz dedim bana ne desin eşim işte yaşlı tezeymiş de otobüste evladım yalnız gitmeyelim de arkadaş olalım dedi allem etdi gallem eddi isin içinden çıkdı suçlu ben oldum

Canım sen onlara bakma,adamlar bile bile lades diyor ,çünki kimi erkekler nazı seviyor yoksa aptal değiller.
Ben eşime dediğimi bazen güzel güzel söyleyerek,bazen de elimi belime atarak yaptırırım:))
O da bundan hoşlanır aslında,mıymıydan hoşlanmaz,huya göre muamele:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…