Yardim edin eşim beni aldatıyor olabilir

Benim tavsiyem çocuğuna iyi davranıyor diyosun, evin ihtiyaçlarıyla da ilgileniyor, anladığım kadarıyla aldattığından çok emin de değilsin, kocanı fazla incelemeye alma. bütün gün whats upta çevirim içimi diye inceleme, kavga etme, bağırıp çağırma, kendi hayatına bak, spor yap kendine bak, adam evine geliyor çocuğuna bakıyor, bunlar bu zamanda iyi özellikler, sana bağırmıyorsa, seninle gereksiz yere kavga etmiyorsa, belki de aldatmıyordur, iş hali bu cevap yazamıyabilir, biraz da sen onunla ilgilen hep ondan bekleme, ayrılmak kolay değil, çocukları babasız bırakmak kolay değil, değermi değmez mi, ayrıca erken evlenmişsin bak ne güzel, 23 yaşında 2 tane sağlıklı çocuğun var, bu ne güzel bir şey, onları gereksiz yere üzme, herşey düzelir

Bi de demişsin eve gelince telefonu hiç eline almıyor, ya daha ne istiyosun, burdaki yorumlara da şaşırıyorum, eşin sana değer vermese evde telefonu elinden düşürmezdi, seni takmazdı, elindekinin farkına var, 23 yaşında avantajlı olan sensin, gençsin, oğluna bile bakmazdı inan, boşuna kavga etme, seninle yemeğe eve gelmezdi, yanına yatmazdı, aldattığını düşünmüyorum

Ayrıca sana tavsiyem, herkese aldatıyor galiba fln diye anlatma, dost var düşman var, eşini kimseye şikayet eder gibi anlatma, eştir, çocuklarının babasıdır. çocuğuna bile söyleseler, çocuğun üzülür... Bunları okuduğunu düşünüyorum, evet emek vermişsin bileziklerini fln vermişsin, hepimiz aynı fedakarlığı yaptık, zaten karşındaki hak etmiyorsa onlar sana bi şekilde geri döner

Evet aldatıyor. Ne yapacaksın mesela? 15 yaşında nasıl evlenebildin yaa...

Yok zaten kimseye söyleyemedigim için buraya yazmasdim ve faydasını gördüm yorumları okudum ona gore hareket eddim dün geldi hiç bir şey olmamış gibi davrandım o bile şok oldu ne ben sordum ne de o söyledi konu hakkında ben son zamanlar da zaten hamileliğin verdi gi pskolojik yüzünden takıntı haline getirdim nasıl yaparım nasıl kurtulurum bilmiyorum bu takitinilikta her şeyi abartıyorum telefonu çalsa acabamı msj gelse kim ki diye işte en büyük sıkıntım güvenimi kaybettim ondan olmali

Evet aldatıyor. Ne yapacaksın mesela? 15 yaşında nasıl evlenebildin yaa...
Şuan zamana bıraktım gözlerim le görmeyince olmuyor bir sey diyemiyorum ayrilirim ayrilmam diue ya günahı alıyor sam ya yok sa diye düşünüyorum zaten artık kurcalamayacam çünkü pskoljim çok bozuldu ne yapacam bilmiyorum

Pskoljim bozuldu biraz ne yapacam bilmiyorum sürek li watsapa bakıyorum msj gelse tedir gin oluyorum ve bu beni yıpratıyor telefonunu kurcalıyorum ve bana yakışmıyor böyle şeyler ama duramiyroum bi ara watsap web yükledim ama bakmaya cesaret edemedim ya msj gelirse korkusundan görürumde duramam diye işte kendim le celisiyorum

Okulunu dışardan bitirmeye başlamak ister misin? Yavaş yavaş ortaokulu liseyi açıktan bitirirsin. Okumak, kafayı çalıştırmak insana özgüven kazandırır hem de kafanı bir şeylerle meşgul etmiş olursun eşinle olan problemleri düşünmezsin. Ankaranın neresindesin? Ben bakayım yakınlarında halk eğitim kursu var mı diye. Hiç arkadaşın yok mu ankarada

Bence bakma, takip etme, kafandan at, kendinle meşgul ol, zaten 3 aylık bebekle şu an boşanamazsın, boşanan var ama o kadar stres seni çocuklarını daha da yıpratır, kendini bebeğine ver, doğum sonrası insan böyle düşüncelere dalıyor biz de yaşadık, spor yap dışarı çıkamıyosan evde yap, videolarla fln, ya da programlar var, para varsa onları takip et, whats up takip edeceğin vakti böyle değerlendir. yaşın genç istesen herşeyi yaparsın, kendine odaklan, vah tüh deme, kendini geliştir.

çocuğuna bakmayan evine gelmeyen adam olur, bi de gelir döver fln, boşarsın, gereksiz diye ama öyle değil anladığım kadarıyla, anca kendini yıpratırsın, boşuna onu da kendini de yıpratma

Arakadaş var ama hepsi nin işi gücü var yani bi ben ev hanımı yim görüşemiyoruz sadece telefonlar la

Çok zayıfım kilo almaya çalışıyorum alamıyorum spor yaparsam daha da zayıflarım diye korkuyorum

çocuğuna bakmayan evine gelmeyen adam olur, bi de gelir döver fln, boşarsın, gereksiz diye ama öyle değil anladığım kadarıyla, anca kendini yıpratırsın, boşuna onu da kendini de yıpratma
Eskiden şiddet vardı ama uzun zamandır olmadı çocuklarına karşı çok ilgili bayaga sırf aksmaoğlum pasta istedi diye yorgun geldi halde gid aldı işte her şey çocuk ların için biraz da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…