Yardim edin eşim beni aldatıyor olabilir

O düşünceni bilmiyor ki,bir daha kim filan diye sorma,bir şey yok gibi devam edeceksin,başka ne yapabilirsin.
Böyle sabah 3 4 tane msj addim tutamadım kendimi cvp bile vermedi sonra ekmek alayım mı dedi bende istemez dedim sonra bakdim olmuyor yemek yapacam yermişim deyince hemen yazdı olur kaç ekmek alayım diye yani ben altdan alırsam iyi eğer kötü konuşursam kusuyor

Okul okadar zor ki bana 2 tane evladımla imkansiz hatda eşim den ayrıldığım an köye gidecem ve orda en fazla 1 sene sorna evlendirecek ler

Eğer böyle ise hemen küsüp gitme..., 40-50 yaşındaki boşanmış yada eşi ölmüş adamlarla evlendirilip onların çocuklarını bakıp büyüteceğine kendi çocuklarını bak büyüt....
Ben ankarada yaşıyorum komşuya bırakamam çocuk larımı kreşler de pahalı evet boşanmayı düşünüyorum oğlum 10 yaşına kızımda 5 yaşına girenekadar dayanacagim
Bu bekleyeceğin süreye kadar(ortaokule mezunu olduğunu düşünüyorum) liseyi dışardan oku ve bitir...
eşimin maddi anlamda sıkıntısı yok beni calsitirmaz alalhima şükür ler olsun durumuz iyi ama ben işte ondan gizli birikim yapamiyorum
Neden gizli birikim yapmayacaksın....
Eline para mı vermiyor sen mi biriktiremiyorsun....50 TL verdi pazara mı gittin mesela 40 i harca 10 kaldır bir kenara....eve 10 TL lik birşey aldıysan 20 TL ye aldım de.... böyle böyle biriktir....
Bu mesaj mevzuunu karıştırıp öğrenip boşanamayıp eşinin gözünde "onursuz kadın" profili çizme..... çocuklar büyüyene kadar, liseyi bitirene kadar hiçbirseyi kurcalama...

Çevrem deki bir sürü kişi aynı şeyi söyledi birikim yap diye bebeğim kisin doğdu 3 aydır dışarı çıkmadım haliyle her şeyi o alıyor ekmeği daha ama artık dışarı çıkar çıkmaz baslayacam biriktirmeye

Ağır işleri eşine yaptır, market pazar gibi....iki küçük çocukla kendini yorma....

Harca ve biriktir dediğim, çocukların kıyafeti yok de, al parayı alışverişe çık....vs...sen bunu çoğalt

Artı erkeklere fedakar kadın yaramaz emin ol,alacaksın yiyeceksin giyeceksin gezeceksin.
Çok haklısınız. Nerede adamı borç batağı atan var onlar kıymetli ama 2’yi 4 yapan toz bezinden kıymetsiz. Büyüklerimiz boşuna dememiş erkeğin iki kaşığı varsa birini kıracaksın diye.

Eğer boşanamayacaksan bilmiyormuş gibi yap. Hatta karıştırma telefonu konuyu açma ölü taklidine yat. Ye iç gez toz para biriktir. Yarın öbürgün adam senden boşanacağım derse birikimin olsun. Dışarıdan mutlaka oku. Eşin izin vermezse çocukları öne sür ‘derslerinde yardımcı olamıyorum’ de. Allah kolaylık versin.

U
Bende yapa bilirsem eğer öyle yapmayı düşünüyorum biraz birikimim olur sa ilerdeen azından annem lerin yanında sıkıntı gibi olmam yani onların yardım edmesini beklemem

Çok haklısınız. Nerede adamı borç batağı atan var onlar kıymetli ama 2’yi 4 yapan toz bezinden kıymetsiz. Büyüklerimiz boşuna dememiş erkeğin iki kaşığı varsa birini kıracaksın diye.
Evlenene kadar hic bir şeyi yok tu evlendik benim bilenziklerim filan sayesin de dükkan aldı işte şimdi de kendini bir şey sanıyor başka kadın oalsaydi birak bir şey almak borç dan kurtulamazdi

Evlenene kadar hic bir şeyi yok tu evlendik benim bilenziklerim filan sayesin de dükkan aldı işte şimdi de kendini bir şey sanıyor başka kadın oalsaydi birak bir şey almak borç dan kurtulamazdi
İşte bu yüzden bi yerleri kalkmış. Yiyin için gezin

Fakat birkaç iyi gününüz olunca su koyvermemelisin.
Uzun vadeli düşün çocukların var.
İyi geçinmiş olsanız bile elinde toplu para olur,kendini psikolojik olarakta iyi hissedersin.

Aradı geliyorum bir şey istiyor musun diye sordu yok dedim ama ben nasil dayacan kabullen mek zoruma gidiyor bağırıp cagirsam da yene olan bana oluyor inananın ateşi ortasından kaldım sürekli çevrim içi birine yazıyor biliyorum ama bir şey yapamıyorum

Bak canım,bağırıp çağırsan o yavruların halini düşünebiliyormusun?
Onların ne günahı var?
Konuda en önemli ve en haklı çocuklar.
Eşin suçlu,sen de kendi seçimini yapıp evlendin,ama onlar doğmayı istemedi.
Onlar için iyi neyse onu yap.

Zaten oğlum yazık ben ağlayınca üzülüyor anne neden ağlıyor sun diyor onda biraz sakin kalırım ihslaah ama sürek li çevrim içi eve gelince de hiç eline telefonu almıyor nedense

resmı olarak evlımısınız kı
15 yasında nasıl evlenebıldınız

bosanamayacaksanız esınızın yuzune neden vuruyorsunuz bıldıgınızı
bakın yaptıgınız en buyuk hata
ya hıc bılmıyor duymadı gormedı numarası yapın asla bellı etmeyın kı en azından onurunuz gururunuz acısından erkek bunu kullanamasın
ya da bosanacaksınız

bosanamayacak kadınlar zaten hemen yuze vuruyor yuz goz oluyor sonra da bosanmıyor adam da o saatden sonra kadın nasılsa sesını cıkarmıyor ıkı kavgayla kurtuluyorum kabul edıyor deyıp daha yuzsuzce aldatıyor

bunla yasamayı ogreneceksınız konu sahıbı ayrılmıyorsanız susun bellı etmeyın evde kendınızı yormayın nasıl bır evlılıkse evlı kalın ıste

Evet bunu yapmalı,o çocukları bu saatten sonra aç bırakamaz,süründüremezler.

eşimin maddi anlamda sıkıntısı yok beni calsitirmaz alalhima şükür ler olsun durumuz iyi ama ben işte ondan gizli birikim yapamiyorum
yaparsin simdiye kadar yapmadigin hata
pazar parasini arttir market parasini arttir ne bileyim bi bluz gordum 100 lira iste git 20 liralik al eskiden annelerimiz nasil biriktiriyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…