Yardim edin eşim beni aldatıyor olabilir

Boşanamaz mısın yoksa boşanmak istemiyor musun? Boşanmak istiyorsan birkaç yıl göz yum ve açıktan okul bitirip meslek edinmeye bak. Bu süreçte de aman başka çocuk yapayım deme. Sonra da boşan git.
Boşanmak istemiyorum dersen zaten sana kimse yardım edemez. En azından bildiğini belli etme de adam iyice yüzsüzleşmesin.

Güzel kardeşim, daha evvel de böyle şeylerini yakaladım demişsin.
Bu ilk değil ve belli ki boşanmazsın.
Birşey var veya yok bilemeyiz ama senin mideni bulandırdığına göre vardır.
Boşanmayacaksan hiç kurcalama

Yazarken bile kendime ters düştüm ama senin durumunu anlamaya çalışıyorum.

Arkanda aile yok.
Meslek yok.
İki çocuk var, lohusa sayılırsın.
Boşanmazsın.
O zaman üstünde durma.

Aslında sormak istediğim buydu ben bilmiyor gibimi yapayım yani bildiğimi anladığımı öğrenip de bu nasıl olsa bilipte susuyor kabulleniyor deyip yapmaya devam edermi yok sa ben susarsam belki psiman olur

Evliliği, bir süre kendi çıkarınız için maddi destek gibi görüp, kendinizi sağlama alacak adımları atmalısınız.
16 yaşında evlilik gerçekleştirmişsiniz, üzerine de iki çocuk. Bu durumda mezuniyetiniz muhtemelen lise, ya da lise terk?

Yapacağınız şey, dışarıdan lise-üni. bitirmek için uğraşmak. Bu süreçte çocuklarınız da büyümüş olacak. Geleceğinizi böyle bir eşin inisiyatifine bırakamazsınız, meslek edinmelisiniz. 23 yaş, hala şansınızın olduğu bir yaş. Yerinizde olsam aldatılıp aldatılmamayı umursamaz, kocamı bir şekilde iknaya bakar, okumak için maddi kaynak olarak kullanırdım. Bu süreçte kendinizi eve de kapatmayın, çalışan arkadaşlar edinin, çevrenizi genişletin; sosyalleşin. Her yerden hayata tutunun. Muhtaçlıktan kendinizi kurtaracak donanımı kazanmanın yoluna bakın.

Açıkca yazayım ben safım ne derse kanarım aslında ama onun öyle bi çabası bile yok ben gece boyunca ağlarken sütüm olmadı bebegim.ac kaldı derken umursamayıp uyudu ben kendi kendime ağlıyorum burda

Aslında sormak istediğim buydu ben bilmiyor gibimi yapayım yani bildiğimi anladığımı öğrenip de bu nasıl olsa bilipte susuyor kabulleniyor deyip yapmaya devam edermi yok sa ben susarsam belki psiman olur
Bildiğini asla belli etme.
Hatta izini sürmeyi de bırak. Bu seni çok daha fazla yaralar.
Bildiğini belli eder de boşanmazsan adamın sana zerrece saygısı kalmaz.
Hoş, saygısı var mı o da şüpheli ama.
Bir süre normal yaşantına odaklan.
Hayat belki güzel kapılar açar, ummadığın şeyler olur belki bir gün boşarsın bu adamı.
Belki de aldatmıyordur, ondan emin olursun.
Şimdi beklemede kal derim ben.

Sagolun alalhrazi olsun sizden

Canım bence belli etme.
Fakat dik dur,örneğin başka birinin konusunu konuşurken,"X kocasını affetmiş,böyle bir şey olabilir mi ya,hiç mi haysiyeti yok anlamıyorum.Merdiven silsin baksın çocuklarına,çok mu zor" de.
Fakat lafı asla size getirme.
Akıllı davran,madem güçsüzsün,sakın güçsüz görünme,işi kavgaya da dökme.
İşin zor,sabır ister,ama başka da çaren yok galiba.

Eğer yaşanacak var sa inna ben 30 yaşında evlensemde aynı kişini.yapardi

Güç süzüm evet ona muhtacim çünkü düşünmem gereken iki tane evladım var kimsem yok bugün anneme arasam desem hemen komşunun kocasını örnek veriyor kızım onun kocasıda yapıyor yene senin ki eve geliyor onun.ki gelmiyor diye basliyor

Maden boşanmayacaksınız bari kenara 3-5 kuruş koyun para biriktirin. Ayrıca eşinizin yanında her ne olursa olsun güçlü olun. Sizi ezmesine izin vermeyin.

Canım çok yanıyor kalbim ağrıyor yeminle çünkü ben gercekden esimi çok seviyorum nasıl anlatsam size insan gece uykudan uyanıp yanıma bakıyorum onu görünce şükrediyorum yanında oldu diye o işe gidince geceligini koklardım.her dakika ozlerdim ne derse desin ne yaparsa yapsın kızmadım naz poz nedir bilmedim valaha bak

Boşanmayacaksan o zaman hic karıştırma bos yere yuz göz olma. Eşiniz kac yaşında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…