evlilikler nasıl başlarsa öyle devam ediyor.çünkü belli bir yaşa gelmiş insanların karakterini değiştirmesi imkansız.size değişin ve yapılan tüm bu kötülükleri kafanıza hiç takmayın desek becerebilirmisiniz? hayır. çünkü karakterinizi değiştiremezsiniz.kaldı ki nişanlınız çok pasif.zamanla sabır bitince görüceksiniz ki sevgiden ve saygıdan eser kalmamış.bence iyi düşünün.hatta düşünmeyin hemen bu insanların hayatından çıkın...
Bu durumda ayrılacak kadar değilde, devam edecek kadar güçlü olamazdım ben. Hakkında hayırlısı canım... Ama bir insanın sen istedin diye değişmeyeceğini çok acı bir şekilde tecrübe ettim ben. Dikkatli ol derim...
Nisanlilik donemi ciftleri birbirine daha cok yaklastirir ve daha iyi tanima firsati verir.Ama birseyler emin degilseniz tekrar dusunun.Seviyor olmak mantikli verilecek bir karari etkiler, ailenizin fikirlerini de almanizda yarar var.Ama malesef ''duzelir mi'' diye beklemek dogru degil.Hakkinizda hayirlisi olsun,insallah dogru bir karar verirsinz
nisanlinin ailesinin tavri belli size karsi,simdiden baslamislar cektirmeye..tavrini koy ailesine ve nisanlina senden cekinsinler..herseyi alttan alma..belli ki saygisiz ve cahil kisilikler.birde senin calisiyor olman dokunmus ki isinden cikarmak istiyorlar.sakin boyle bi hata yapma.erkekler degismiyor malesef.1-2 gun degisip sonra ayniya donuyorlar..bazi seyler ilerde eski noktasinda ve tadinda olmuyor.hayatin gercekleri giriyo araya.bu donemler ustu ortuluyor sadece ama ailenin icine girince tamamen oyle olmuyor.nisanlinda simdiden ailesini dinliyo korkutmak gibi olmasin ama isin cok zor.cunku karsinda maskeli kisiler var yarin sen annesini sikayet edince diyecek ki sana karsi iyiler cunku onlar gostermelik hareket ediyor nisanlinin yaninda.cok tartisma yasarsiniz 3.kisiler yuzunden.insani en cok uzende malesef bu oluyo.ister istemez huzursuzluk cikacaktir.