YARDIM EDİN İÇİNDEN ÇIKAMIYORUM !!

Bence de sevmiyor, kendini kaptırma, zamanını boşa harcama. Seni seven birini bul, unut bunu en kısa zamanda.

biz kadınlar böyle yok efendim zoru severiz falan diyerek başka kızlarda var hayatında ama ben özelim ben onlardan farklıyım diye kendimiz kandırarak bu adamların hepsini ıssız adam moduna soktuk.Gerçekçi olalım farklı falan olduğumuz yok inan adamın görüştüğü diğer kızlarda aynı şeyi düşünüyordur kendi değerinizi bilin kendi farkınızı kendiniz yaratın.Adam için bi ayrıcalığın varsa arada gidip evini silip süpürdüğün yemeğini ütüsünü süpürgesini yaptığın için olabilir ancak.

sizin ki ark lık değil ona bakıcılık yada annelik olmuş istediğin zaman bırakıp gidersin diyor yani git sende olur gitmesende sizde halen umut bagliyosunuz pes

Söyledim elbette. Ki davranışlarımdan açıkça belli ediyorum.

Sen saf duygularınla adama karşı bir şey hissediyorsun, adama gönüllü hizmetçilik yapıyorsun. Adam açıkça kanka diyor. Sen de adamın bir sürü hayatında kadın olmasına rağmen özel olduğunu düşünüyorsun. Evet öyle özelsin ki hizmetçiliğini yapıyorsun. Kullandırtıyorsun resmen kendini. Kafanda da adamı çok büyütmüşsün Aslıda o gayet net hislerini söylemiş: KANKA diyor sana. İnsan sevdiğine kanka demez. Sanırım sen sevileceğin günü bekliyorsun ama aslında adam aşık olduğunda ilk bırakacağı da sensin.
Biraz ağır oldu ama sanırım gözlerini açman gerekiyor.

bi tek seni değil kimseyi aklı selim sevemez bu adam..sormuşsun seviyor mu diye inşallah sevmiyordur çünkü sevme tarzı yakar başını..

hadi onu geçtim sen kendine sor bakayım "ben normal seviyor muyum bu adamı?"... hoşlandığın şey bir sevgili varlığı bi tek o adamla değil herhangi bir erkekle de yaşayabileceğin şeyler, anlattıkların çok normal aman aman bi adam değil hatta daha azı.....ve sen yanlış adamı sevgili kategorisine koymaya çalışıyorsun..ben buna doğruluk sapması diyorum.

doğru yere yanlış adamı uyarlıyorsun..

daha önceden sevgilin oldu mu??

bu adam sizinle hayatında bi boşluğu dolduruyo ama bunun kalbindeki boşluk olduğunu düşünmüyorum
aşka ve aşık olmaya inanmayan bir adam gibi geldi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…