- 22 Aralık 2013
- 1.668
- 2.309
- 448
şimdi bu konularda çok tecrübeli sayılmam 6 yıldır bir birlikteliğim var ve biraz karşılaştırma yapıcam.Öncelikle erkek arkadaşımla sürekli yakınlaşmalarımız oluyo ve ben ilişkiye girme konusunda daha rahat kafada biriyim ancak hamilelik gibi bir riski alamadığım için hiç ilişkiye girmedik evlenmeyi bekliyoruz.Şimdi ilk ilişkimde kan gelmesse erkek arkadaşımın benden şüphelenmeyeceğini adım gibi biliyorum.Sizinki böyle bir durumda size güvenmiyorsa zaten ilişkinin temelinde sıkıntı vardır.ikincisi eğer yaşadığınız 1 kerelik bir şeyse zaten 5 yıldan sonra ilişkiye girerken zorlanacağınızı düşünüyorum dediğim gibi tecrübeli değilim ama öyledir diye düşünüyorum.Son olarak diktirerek kendine saygnı yitireceksin.Karşındaki kişiyi aptal yerine koyacaksın.Sürekli anlaşılırmı korkusuyla yaşayacaksın.Ki zaten sevgilin sana güvenmiyorsa ileride bir şey duysa da güvenmez.bana sorarsan ben bakire değilim dersen suç işlenmişsin gibi bir izlenim yaratırsın.Sadece bunun normal olduğunu bir kadının böyle bir şey yaşamasının normal olduğunu düşündüğünü falan söyle hissettir.Eğer saygı duyuyorsa ne ala.Karşı çıkıyorsa tepkiliyse yol ver gitsin.Taviz verme kendini alçaltma.