• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardım edin kafayı yiyeceğim

E sevişmekten doğal ne var ki şu hayatta? Cinsellik tabu olduğu sürece bu konular çok açılır burda.

Siz öldürmekle sonuçlanması tasnif etmiyor olabilirsiniz belki ama biz TASVİP etmiyoruz.

ben sevişmenin anormal bişey olduğundan bahsetmiyorum zaten benim söylemek istediğim evlenmeden böyle şeylerin yaşandığının doğru olmadığı

saf ve basitmi peki basitse bu arkadaşın endişelenmesi neden ?siz bütün sevgililerinizle ilişki yaşayın sevişin ilerde evlenin o evlendiğiniz adamın yüzüne nasıl bakçaksınız içiniz rahat edicekmi oldu o zamn evlenmeden herşeyi yaşayın peki evlilik diye bişey neden var?düşüncelerinize saygı duyuyorum fakat bana ters geldi.

Niye bakamıyim? Ayıp bir şey mi yapıyorum ben?

Evlilik sadece rahatça cinsellik yaşamak için mi var?

Hani demişsiniz ya öldürülmesini tasvip etmiyorum diye, öldürülmeyle sonuçlanmasının altında yatan düşünce cinselliğin doğal bir şey olarak görülmemesi, tabu olması zaten.

Yorum yaparken yazdıklarınıza dikkat edin lütfen. Kendi ahlak anlayışınıza göre insanları ayıplayamazsınız. :20:

Ne kadar geniş düşünüyosunuz maşallah biz tabiki böyle bişeyin öldürmekle sonuçlanmasını tasnif etmiyoruz.fakat sizde düşüncelerinizde konuyu basit doğal bişeymiş gibi lanse etmişsiniz çok ilginç gerçekten
bu genişlikten çok kişinin ve bulunduğu çevrenin bakış açısıyla ilgili.
benim çevremde normal karşılanırken sizde tersidir .bu herkesde aynı olamaz.
benim arkadaşlarım beraber yaşar ve evlenir. hatta beraber yaşadığıyla evlenmez. bunu bilen bir başkasıyla evlenir. ve evet. böyle arkadaşlarım var.
ama bu genişlik değildir bizde,ama sizde öyle olabilir.

dogru zaman ve dogru kişiyle yaşanmalı cinsellik yoksa insana hayatı boyunca yaşayacağı pişmanlık kalır bakınız şekil A

Doğru zaman evlilikten sonrasıysa katılamam, insanın kendini hazır hissettiği zamansa katılırım. Doğru kişi konusuna değinmiyorum bile. Bunlar aile baskısında bunalmış, yağmurdan kaçarken doluya tutulmuş, sevgili baskısıyla da birliktelik yaşamış çocuklar. Keşke yaşadıklarının arkasında duuramayacak, pişman olacak insanlar yaşamasalar böyle şeyleri ama hormonlar işte.

saf ve basitmi peki basitse bu arkadaşın endişelenmesi neden ?siz bütün sevgililerinizle ilişki yaşayın sevişin ilerde evlenin o evlendiğiniz adamın yüzüne nasıl bakçaksınız içiniz rahat edicekmi oldu o zamn evlenmeden herşeyi yaşayın peki evlilik diye bişey neden var?düşüncelerinize saygı duyuyorum fakat bana ters geldi.

bu arkadaşın endişesi sizin gibi düşünen insanlar yüzünden.

ha bir ek,önemli olan insanın kendi düşünce yapısına değerlerine uyan kişilerle olması.
bunu normal karşılayan erkekler var benim çevremde. ağabeyim dahil.
ama sen gidip bunu tabu olarak görenle olursan tabiiki bu sorunlar olacaktır.

ben sevişmenin anormal bişey olduğundan bahsetmiyorum zaten benim söylemek istediğim evlenmeden böyle şeylerin yaşandığının doğru olmadığı

Bana göre doğru olmadığı derseniz bişey diyemem. Ama kalkıp burda doğru değil olarak ahkam kesmeyin lütfen, kime göre değil neye göre değil?

Hani demişsiniz ya öldürülmesini tasvip etmiyorum diye, öldürülmeyle sonuçlanmasının altında yatan düşünce cinselliğin doğal bir şey olarak görülmemesi, tabu olması zaten.

Yorum yaparken yazdıklarınıza dikkat edin lütfen. Kendi ahlak anlayışınıza göre insanları ayıplayamazsınız. :20:

meşru daire keyfe kafi, cinsellik dediğiniz nedir ki?

ayrıca evililiği rahatça ilişkiye girmek için bir çözüm olarak görmüyorum ben.insanlar sadece sevişmek için değil paylaşmak,sevmek,sevilmek birine sonsuz güveni hissetmek için evleniyorlar.

Eski erkek arkadaşmla birlikte oldum. Simdi evleneceğim insanla 5 yıldır beraberiz ona bunu anlatamam. Ama diktirme konusunda suphelerim var. Korkuyorum. Ama risk alıp ona soyleyemem.onu kaybetmek istemiyorum Ne yapmaliyim. Diktirenler nasıl bi süreç yaşıyorlar paylasirlarsa sevinirim.

önce dürüst ol
yalan olan yerde yama tutmaz
:34:

ben olsam bana yalan söyleyen,arkamdan iş çeviren beni kandıran biriyle asla birlikte olmak istemem.Bunların yapan insan bakir bakire olsa ne olur?

şu diktirmeyi yasaklasalar da kurtulsak :ssz:

birini kandırmak çok kötü bi davranış konu sahibi bi daha düşün . karşınızdaki kişinin bu durumu önemseme ve eşini bu doğrultu da seçme hakkı var önemsememe hakkı da var siz bunu saklayarak resmen bu kişinin hakkını elinden almış oluyosunuz :19:

evlenmeden nasıl böyle bişey doğal görülyoki ben kimseyi ayıplamadım siz nasıl ki kendi düşüncenizi savunuyorsanız bnde kendi düşüncemi söyledim

:60::60:
Türk toplumu cinselliğe bu kadar sığ bakmasaydı kimse evlenmezdi zaten. Evlilik ancak sığ gelişmemiş Ortadoğu toplumlarında seks aracı olarak görülür.

bakire isteyen bakir gelsin.

arkadaşım sorun senin dürüst olmayışında .
5 yıl boyunca söylemeliydin.

bu arada yıl 2014 halen konuşulan konulara bak.
halrn namusu bacak arasında sanan insanlar var.
vr ne hikmetse bu namus denen kavram bir tek kadınlara has!!!

sözlüne doğruyu söyle adamsa yanında durur değilse geçirdiğin 5 yıla yazık

3. sayfa haberlerine çıkıyor bazen, kız bakire olduğu halde oğlanın ailesi kızı babasının evine bırakıyor, kız sonra ihtihar ediyor baba evinde,
ne önemliymiş kan

Bakir bir erkek olmayı tercih eden,ve kendini ilk kadınına saklayan bi erkekse karşındaki,o zaman söylemelisin.yaptığın ona haksızlık olur.
Ancak;
bakir değil ve herhangi bi kadınla birlikte olmuşsa sana namus bekçiliği yapamaz.
Dinimizde namusun erkeği kadını yoktur ayrıca.onlarda zar olmaması sonucu değiştirmez.

sevgilinle bir şeyler yaşa yakınlaş,
iş o aşamaya gelince; evlenince olsun de...

sonra evlenince de ya da evlenmeye ramak kala ; ben bakire değilim diye itiraf da bulun.

ve sonra da adamdan seni affetmesini bekle...

kusura bakmayın da siz itiraf da bulunmak için çok geç kalmışsınız bana kalırsa..
bir şeyler yaşamadan önce edecektiniz o itirafı...

bu saatten sonra neyin itirafı?
siz adamdan bakire olmadığınızı saklamakla kalmamışsınız ki,
onu kullanmış, kandırmışsınız..

Nekadar düşüncesizce yorumlar yapılmış böyle gercekten anlam veremiyorum...

Hata yaptim deyip yardim isteyen birine bu şekildemi davranir insan...

Kimse bilemez başına ne gelecegini çolumuz çocuğumuz var allah yardim etsin...

Back
X