Dusunculerinize ihtiyacim var.
Şöyle anlatayim.31 yaşındayım. 11 yasinda bir oğlum ve 4 yaşında bir kizim var.suan 5 haftalik hamileyim.bebek hiç dusunmuyorduk.korunuyorduk.1 kere de geri cekme yontemiyle iliskiye girdik ve zevk suyu denilen siviyla hamile kaldim.esim cocuk konusunda bana birakiyor.bende çok KARARSIZIM. Fikirlerinizi bekliyorum.sizler ne düşünüyorsunuz. ...
Senin sağlığını tehdit eden bi durum var mı? Hani doğum yapmak yasak olur sana.Sadece düşünmediğiniz için aldırmak çok yanlış.Maddi manevi hazır olmamak bi sebep değil.Üstelik deneyimli bi anne için.Düşünsene,sen tedbir alıyorsun ve Rabbim onu sana gönderiyor.Sence bunda bi mesaj yokmu?Onun kısmeti yazılmış bu dünyaya.Allah diğer çocuklarını da sana bağışlasın.Ama gelenin günahı ne?İstemeden,ne olduğunu bile anlamadan büyümeye başladı hiç tanımadığı bi kadının karnında.Çok duygusal yaklaşıyorsun deme bana.Yeterince günaha girdiğimiz hayatımıza böyle büyük bir günahı daha eklemek bize ne kazandırır ki.Yıllar önce kürtaj olup da hala gözlerinde pişmanlığın en büyüğünü gördüğüm insanlar var.Onlardan biri olma derim.Bebek için yıllardır bekleyenler var falan demeyeceğim.Önlem aldığınız halde olmuş.Bu çok büyük bir işaret size.
Canim çok teşekkür ederim. Sağlık yonunden hic problem yok.evet büyük bir işaret. Kiyamam tabiki. Hep aklimda amalar var.10 yasinda 41 yasinda olcam.15 yasinda 46 soktayim halaaa.sanki rüya dayim. ..
Canim çok teşekkür ederim. Sağlık yonunden hic problem yok.evet büyük bir işaret. Kiyamam tabiki. Hep aklimda amalar var.10 yasinda 41 yasinda olcam.15 yasinda 46 soktayim halaaa.sanki rüya dayim. ..
Önce karnınızda sevin onu.
Sonra diğer evlatlarınızla kucağınızda öpün, koklayın, gülücükleriyle yeniden doğun.
Artık oda Sizin evladınız.
Diğer iki yavrunuz gibi.
Hepinizi çok teşekkür ediyorum. Evet bugün vaginadan ultrasonla muayene oldum bebeğimin kalp sesini duydum.o sesi duyunca aglayasim geldi mutluluktan.bebegim 6+3 haftalık. ♥♡
Allahim herkese evlat sevgisini tatdirir insallah....çoook düşündüm hayirliysa dünyaya gelsin.aldirmicam artık. Demek hayirlisi buymus...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?