yardım edin kardeşinize KK süpırgörls:(

Black99

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2015
357
141
18
31
Merhabalar KK süper kahramanları..
Sorunum şu.Haftaya sınavlar başlıyor ve ben matematikle ilgili hiç bisey bilmiyorum ortaokuldan beri de zorlaniyorum hep matematikte.temelim yok.özellikle su denklem mi ne onları hiç bilmiyorum.
Temeli 0 olan biri nasıl ders çalışmalı?çalışmaktan nefret ediyorum dikkatimi toplayamiyorum calisasim gelmiyor çalışınca bir an önce bitsin artık diyorum.nasıl ders çalışabilirim ve internette güzel konu anlatan bir diye,video falan varmı??

Canim ben de matematikten nefret eden biriydim. Hic kafam basmazdi. Sonra birden sevmeye basladim onu ders olarak degil de bulmaca olarak dusundum. Birkac basit konudan baslayarak surekli soru cozmen gerek. Inan cozdukce o kadar zevk alacaksin ki. Sana ilham vermesi acisindan soyluyorum uni sinavinda 45 sorudan 43 netim var. En onemlisi matematigi sevmek. Onyargiyla baslarsan hic verim alamazsin.

Ingilizce eğitimi de düşünüyor musun ? Tatlım

Ingilizce eğitimi de düşünüyor musun ? Tatlım

Hayır mükemmel bir ingilizcem var başlıktan anlamışsınızdır
Şaka bir yana ıngilizce falan diğer dersleri severim hallederim pek bir sıkıntı yok.
Matematik çok zor

Başlık ve başlığın sonundaki smiley hiç uyumlu değil KK süpırgörls:) daha çok uyuyor.

Konuya gelince, bence güzel bir kitap alarak başla. Matematik olunca internette çalışmak zorlayıcı olabilir. Kağıt kalemle çalışmak daha güzel.

İnternette çok güzel ders videoları var. Öncelikle ders çalışmayı kendine zevkli hale getir. Youtube a bile girip istediğin konunun adını yazzsan karşına bir sürü konu anlatımlı video çıkar. Onları izle, örnek soruların çözümlerini dinleyip sonrasında kendin çözmeye çalış. Ve güne gününe tekrar et derslerini kıymetini bil bu günlerinin :) Haydi kolay gelsin :)

Matematik genel olarak sevilmeyen bi ders ama.. matematiği eğlenceli bi derse çevirmen gerekli onun dışında biraz zor kavrayabilmen..

Matematik genel olarak sevilmeyen bi ders ama.. matematiği eğlenceli bi derse çevirmen gerekli onun dışında biraz zor kavrayabilmen..

Ben hiç bir dersi sevmiyorum ama çoğunu anlıyorum bi bu böyle karmaşık zor geliyor milyon tane soru tipi var bide..

Ben hiç bir dersi sevmiyorum ama çoğunu anlıyorum bi bu böyle karmaşık zor geliyor milyon tane soru tipi var bide..

Özel bi hoca tutma imkanın varsa bence öyle yap. Videoyla falan verimli olacağını düşünmüyorum.

Anladigim kadarıyla da matematik temelin zayıf. Öncelikle sana matematiği sevdirecek bi hocaya ihtiyacın olduğunu düşünüyorum.

Ben supirgorls olaraktan matematikle olan filortumden vazgeceli yillar oldu....yok basmiyor kafa var mi otesi :)
Kopya mopya gecti bitti iste benim :)

Toplama cikarma bolme carpma ok iste neyine yetmiyordu da buldun bulusturdunuz su matematigi ey adamlar.....

antrenmanlarla matematik diye bi kitap var sıfırdan anlatıyor herşeyi. onu al çözmeye başla. işe yarar umarım

Yalnız sen gec kalmissin biraz, sınava bir hafta kalmış. Antrenmanlarla matematik serisi var sıfırdan başlayarak anlatıyor güzel bir kitap onu alabilirsin.

Şenolhoca çok iyidir. Konuları kolaydan zora doğru anlatır. Bir de zambak birsenbirben ile fem simetri öneririm.

Yalnız sen gec kalmissin biraz, sınava bir hafta kalmış. Antrenmanlarla matematik serisi var sıfırdan başlayarak anlatıyor güzel bir kitap onu alabilirsin.
Ilk sınav olduğu için konumuz az rahatlıkla yetistirebilirim.sadece anlamakta zorlaniyorumm

Ahaha benim icin anneme, ilkokul birden ortaokul sona gelinceye kadar matematiği çok kotu, kız çalışkan sozeli cok iyi ama basmiyor mata, kursa yazdirmaniz lazim diye yüklendiler surekli. Ama orta sonda mat hocası değişti, ilk sinav çok kolaydı ve yüksek bir not almıştım. Sonra bana bir mat aşkı gelmişti ki, lise boyunca o aşkla yanip tutuştum.
O aşkın meyvesi olarak da muh kazandim, son sınıfım şuan.
Kısacası tatlı kız, matematik oyle sınavdan sınava çalışılan bir ders değil, o bir tutku o bir aşk
Saka bir yana otur bir hafta olarak programlı düzenli çalış en kötü 70 alırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…