Tonguç Akademi diye arat; videoları var...
Ingilizce eğitimi de düşünüyor musun ? Tatlım
Merhabalar KK süper kahramanları..
Sorunum şu.Haftaya sınavlar başlıyor ve ben matematikle ilgili hiç bisey bilmiyorum ortaokuldan beri de zorlaniyorum hep matematikte.temelim yok.özellikle su denklem mi ne onları hiç bilmiyorum.
Temeli 0 olan biri nasıl ders çalışmalı?çalışmaktan nefret ediyorum dikkatimi toplayamiyorum calisasim gelmiyor çalışınca bir an önce bitsin artık diyorum.nasıl ders çalışabilirim ve internette güzel konu anlatan bir diye,video falan varmı??
Matematik genel olarak sevilmeyen bi ders ama.. matematiği eğlenceli bi derse çevirmen gerekli onun dışında biraz zor kavrayabilmen..
Ben hiç bir dersi sevmiyorum ama çoğunu anlıyorum bi bu böyle karmaşık zor geliyor milyon tane soru tipi var bide..
Toplama cikarma bolme carpma ok iste neyine yetmiyordu da buldun bulusturdunuz su matematigi ey adamlar.....
Ilk sınav olduğu için konumuz az rahatlıkla yetistirebilirim.sadece anlamakta zorlaniyorummYalnız sen gec kalmissin biraz, sınava bir hafta kalmış. Antrenmanlarla matematik serisi var sıfırdan başlayarak anlatıyor güzel bir kitap onu alabilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?