selam aleykkum kardeslerim
dunden beri kafam coook karisik bu yaz allah iziyle evlencem ama kaynanamla yanliz oldugu icin onla yasamak zorundayim. nisanlim canimdan cooook seviyorum onu kaybetmek istemiyorum bu zamanlarda kaynanam bana sevgi gosteriyor ama onunla yasacam hic dusunmemisim tam tersi ben evlenmek den sonra kocamla butun ilk ciftler gibi ozel an gecirmek isterdim ama birden bunlar silmeliyim ve korkuyorum .Kaynanala yasarken ciftligim nasil olcak diye, kocamla rahat olabilcem mi,kaynanam butun yaptiklarima karissak mi ? hep ustume gelcek mi? yada "iliskilerde rahatsiz mi olcam ? yuvam kim tutar? esimle uzaklascaz mi ? aramizda soguk mi olcak? insallah bu kulub icinde beni rahatlanyan biri olur veya durumu acik anlatabilcek.
SIZDEN OZURDILEYORUM BENIM TURKCE BIRAZ BOZUK
KIRMIZIdonluKIZ kardes galiba demek istedim anladin cevapin icin tsk ederim . her gordumde gelin kaynana arasi cok kotu oluyor tipki dizilerde gibi allah gostermesin ama ben ev hanimi rolu alcak diye korkuyom en cok . ben her yaptimda bisey duymak istemem aslinda ben cok sinir biriyim
sen yinede nişanlını ikna et,ne kada iyide olsa adı kaynana değilmi,zor ya bizzat kendim yaşıyorum hemde çok zor,bana demişlerdide ne olucak dedim alttarafı yaşlı bi kadın yanlız kalmasın hem sevap ne zararı olur eksiklerimi bana öğretir iyi niyetli düşündüm ama yaşamayan anlamıyormuş,evinde şöyle bacaklarını uzatıpda rahat olamıyosun bile,eşinle yatak odası dışında bi özelin olmuyor,giyimine bile dikkat etmek zorunda kalıyosun dahada yazimmi....
KIRMIZIdonluKIZ kardes galiba demek istedim anladin cevapin icin tsk ederim . her gordumde gelin kaynana arasi cok kotu oluyor tipki dizilerde gibi allah gostermesin ama ben ev hanimi rolu alcak diye korkuyom en cok . ben her yaptimda bisey duymak istemem aslinda ben cok sinir biriyim
allah sukur butun yazdiklariniz anladim sizlere coook tsk ederim nisanlimla konusmaya caliscam insallah beni rahatlabilcek cunku evet kaynanam kotu bi kadin gibi degil. sadece beni nasil davrancak diye kafama takildim ve rahat olmacam diye korkuyom . bazen kardas dedi gibi hayatim gizli olur . simdi hersey allaha kerim INSALLAH sag solda duydum kadar zor olmaz yoksa nasil dayancam bilmeyom cunku benim icin evli yeni bi hayat baslacakti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?