yardım edin kızlar çok çaresizimm :((((((((((((

Çok sevindim
Benim de test sonucum sınırda ve hiperekojen barsak çıktığından
Anne kanında fetal DNA bakılacak şimdi
İnş normal çıkar benim de

hayırlısı olur inşallah canım. bol bol dua et Allah'a sığın. umarım bişey çıkmaz seninde..

çok teşekkür ederim canım. inan ömrümden ömür gitti. eşimle hayaller kurduk hep güzel hayaller ama hep buruktu içimiz. rabbim yüzümüzü güldürdü çok şükür.

inşallah cnm çok sağol. gerçekten gereksiz bu testler ikilisi üçlüsü... ama inan böyle olacağını bilsem direk prena testi yaptırırdım boşu boşuna da üzülmezdim.

Allah düşmanımın başına vermesin böyle bir sıkıntıyı. gerçekten çok zor bir sürek. rabbim bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.

kızlar bende yaptırmadım ya.doktor aldırır mısın bısey olsa dedı bende hayır tabıkı dedım o zaman yapmam test dedı eşimde istemedi yapmayı zaten.biz rabbime bıraktık zaten bi geçerliliği yok kızlar içiniz rahat olsun bebeklerimiz sağlıklı bi şekilde dünyaya gelecekler inşallah...

ağlamayın ne olur bebeğiniz hisseder bunları hep onu de üzmeyin siz ne kadar iyiyseniz o da iyi hisseder.

ama diyecek bir sözüm var o da şu bakın hanımlar, her ne olursa olsun seçme şansı olmadan dünyaya insan getirdiğimiz yetmez gibi bir de onu hasta/sakat bir hayata mahkum etmek sapıklıktır. bu işe dini inanç karıştırmazdım ben olsaydım.

Mrb bebeginizi dogum yaptinizmi nasilsiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…