Yardım Edin Kızlar Çok kötü durumdayım:(

erkekler her haltı yesin mesele yok ama kadının en ufak yakınlaşması hata olsun heee..
ben öyle ahlak anlayışına tükürürüm afedersin..
işte bu aldatan heriflere, tacizci itlere cesaret veren de bu anlayış.

kocamın yüzüne nasıl bakarım kafası nedir?
erkekler diyor mu karımın yüzüne nasıl bakarım diye..

ki sizin o yüzüne bakmaya çekineceğimiz herifler konu rus kızı filan oldu mu ne bekaret tanıyor ne başka şey çünkü biliyor o kızlar takmaz onun boktan kıskançlıklarını ama bizim kızlar el ele tutuşsa başlıyor zırlamaya.. yetişme tarzı çok sıkıntılı bizde.

insansın tabii ki ilişkilerin, yakınlaşmaların olacak.
ki senin o aman ne düşünür diye kendini sorunlara boğduğun herifler ne pislikler yapmış olacak kim bilir. hiçbir şey yapmasa gidip parayla yapmış olacak emin ol.

o yüzden hiç sıkma kendini.
erkeklere bu kadar değer vermeye gelmez.
benim hayatım ben kararım. yaşadım ve geçtim diyeceksin.
dini de bu işe alet etme.
hemen kapanayım da namuslu görüneyim zihniyeti bitirdi bizi işte.
hırsızlık yapan, kara para aklayan, hak hukuk yiyen dine sarılır oldu. üstelik

sen mutlu ol. kimseye kendini aklatmak, bişeylere ispat etmek zorunda değilsin.
kendi hayatından sen mesulsun.
dine sığınma.

aileler varsa bu tip konuları okuyan ders alsınlar.
saçma ahlak yapıları gençleri ne hale sokuyor görsünler. yarın saçma ahlak kalıplarına sıkıştırdığınız, erkek yapar ama kız yapamaz dediğinizde kendi çocuğunuz da bu konumda olacak.

pişmansın. Kimsenin seni yargılamaya hakkı yok, her insan hata yapabilir. Şimdi zamanı geriye alamayacağına göre yapacağın tek şey tövbe edip hatalarını tekrarlamamak. Kimseye bişey ispatlamak zorunda değilsin, tek hesabın Allah'a. Allah'tan af dile, aynı hataları tekrarlamamak üzere tövbe et. Vicdan azabı affolunmaya götürür derler , inşallah Allah affetsin, bunları da dillendirme hiç

Başlığınızı görür görmez hemen yazmak istedim daha yeni üyeyim. Öncelikle ne mutlu ki size pişmanlık duyuyorsunuz vicdan azabı çekiyorsunuz her insan hata yapabilir Allah ne yazdıysa kaderimize onu yasarız isteyerek veya istemeyerek. Her insan hata yapabilir onemli olan o hatadan ders almak birdaha yapmamak ve Allaha tövbe etmek şüphesiz ki Allah affedici ve bağışlayıcıdır. Tabıkı var olmaz olurmu hatta evli suan cokta mutlu Rabbime hamd olsun kı siz Allaha dua edin namaz kılın tovbe edin hayırlısını isteyin herseyın. Dılerım Allahtan Rabbım sızın karşınıza hayırlı eş sizin gönlünüze göre birini çıkarsın inşallah..

Hangimiz sevmedik çılgınlar gibi...

Tövbeni edip birdaha yapmazsın olur biter. Bu durumda olan bi çok insan var. Önemli olan doğru yada yanlış yapmak değil yanlıştaki doğruyu bulabilmek. Ve sen bulmuşsun. Hata yapmadan bilemez insan gençlik cahillik der geçersin geçmişine süngeri çek canım geri getiremezsin o yılları telafi edemezsin çünkü... kendini aşağılama... ama kendine olan saygını kaybetmemek adına aynı şeyleri yapmamaya gayret gösterebilirsin..

Hayır derdim kesinlikle o değil vicdan azabım utanıyorum kendimden evleneceğim adama anlatmadan yapamam Allah gördü çünkü herşeyi anlatınca da yüzüne bakamam

Nice erkekler var her haltı yiyip eline el gözüne göz değmemiş kız arayan. Peki öyle biri çıkarsa karşına? Kendi yaptığını unutup seni yargılarsa? Geçmişte yaptığın Allah ile senin aranda. Geçmişin eşini ilgilendirmez. Ve emin ol eşin olacak kişi de çok fındık kırmış olacak. Onun geçmişi de seni ilgilendirmeyecek. Evlendikten sonra eşine yuvasına sadık bir insan olursunuz. Evlilikten öncesi değil sonrası önemli canım.. O yüzden dert etme bunu...

Çok sağolun gerçekten çok pişmanım evet Allah'a sığınıyorum başka kimimiz var zaten :'( kim var canım tanıdığın

Hiç üzülme bence birşeyler yaşamadım diyen çoğu kişi yalan söylüyor ama ben gunahina daha fazla ortak edinmemen taraftariyim çünkü dinen doğru olan bu bundan sonra bunu kimseye anlatma hem o çevredeki insanlarda emin ol evlenicekler el değmemiş kız arayacaklar ama Kuran'da geçen bir ayet herkes dengi ile yazılacak tövbe edenler hariç diyor bak rabbim tövbe edeni ayrı tutuyor hatalarını affediyor o yüzden sende kendini hirpalama yanlış arkadaşlar yanlış seçimler i getirmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…