- 14 Ağustos 2016
- 4.559
- 21.571
- 238
Bütün yazıları okudum arkadaşlarımın çoğuna katılıyorum kendinize bunu yapmaya hakkınız yok benim aklıma takılan birinin elinde kaytınız falanmı var oyuzden mi bu kadar korkuyorsunuz eğer öyleyse şakın boyun eğmeyin bu çok büyük bir suç kimsenin poposu yemez.Artık okuluna kafanı versen bide sürekli evlilik erkekleri düşünmesen yaşında çok genç muhakkak okulunu oku üniversitede başka şehire gider okursun başka yerde okumasanda olur zaten pişmansın ve yaşadıkların ders almışsın kendini sev kendi geliştir kitap oku bunlara kafaya takmazsın Ozaman ve muhakkak profesyonel yardım al.Bundan sonraki hayatında başarılar umarım başarırsınGeçmişte çok kişiyle flört edip ilişki değil ama ondan hariç herşeyi yaşayanlar ve evlenip mutlu olanlar veya tanıdıklarınız var mı ?
Ortadoğu ülkeleri ve Arabistan var cnm. sonra biz geliyoruz.Acaba erkeklerden çok maalesef kadınlarının bekarete bu kadar çok önem verdigi,ona türlü türlü anlamlar yükledigi ve sadece kadına ait olduğunu düşünen başka toplumlar da var mıdır?
Sana vereceğim tek akıl: Bir daha pişman olacağın bir şey yaşama.Geçmişte bir çok kişiyle flört ettim cinsellik yaşadım çok utanıyorum önce Allahtan sonra ailemden sonra kendimden dışarı çıkamıyorum asosyallik var zaten bende okb takıntı hastalığı gitgide arttı bi an geldi ki ben ne yapıyorum ya dedim kendi kendime o zamanlar doğru gelen şeyler bana birden vicdan azabı olarak geri döndü içim çok acıyor kınayacaksınız belki yargılayacaksınız arkadaşlar ablalarım ama çocukluğumdan beri hep dışlandım sevgiyi erkeklerde aradım çok pişmanım
Kiz serum takamaz o hemşire değil lutfen cok ayipBu konu sana göre değil senin Sinan'nın var ve çok mutlusun ayrıca çok ta güzelsin Ayşenazcım git hastalara serum neyin tak
Eşi biliyor mu ki :/var. hatta her canının istediği ile sevişen erkek sevişiyorsa bende sevişirim diyen bir arkadaşım vardı. şuan senden benden mutlu :)
Kaydım falan Yok ama kötü ayrıldım çoğundan mutluluğumu bozmak isticekler benim ya da karşıma çıkıcaklar of of uzak şehirde okuyamam imkan Yok :/Bütün yazıları okudum arkadaşlarımın çoğuna katılıyorum kendinize bunu yapmaya hakkınız yok benim aklıma takılan birinin elinde kaytınız falanmı var oyuzden mi bu kadar korkuyorsunuz eğer öyleyse şakın boyun eğmeyin bu çok büyük bir suç kimsenin poposu yemez.Artık okuluna kafanı versen bide sürekli evlilik erkekleri düşünmesen yaşında çok genç muhakkak okulunu oku üniversitede başka şehire gider okursun başka yerde okumasanda olur zaten pişmansın ve yaşadıkların ders almışsın kendini sev kendi geliştir kitap oku bunlara kafaya takmazsın Ozaman ve muhakkak profesyonel yardım al.Bundan sonraki hayatında başarılar umarım başarırsın
Adanaki swinger partileri hep haber oluyordu bir ara o geldi aklımaYahu millet swinger partileri ceviriyor, uluorta oz yegeniyle sevisiyor siz hala evlenmeden bla bla...
Adanaki swinger partileri hep haber oluyordu bir ara o geldi aklıma
bilmem sormadım.Eşi biliyor mu ki :/
Onlar da mide bulandırıcı amaInstagramda, facede falan gruplari var bir bak nasil tipler, koca koca amcalar teyzeler piyuuuuu
Biz daha burda ellemis mi, opmus mu, kan mi gelmis konusalim
Onlar da mide bulandırıcı ama
Yani koca koca teyzeler amcalar can sıkıntısından aynı partnerle yıllardır birlikte olmaktan bu işlere kalkışıyor özellikle fantazi muhabbetinden olduğunu zannetmiyorum yani
O kişilerin erken yaşta evlendiklerini düşünürsek dediğim mantıklı olabilir ama derine inemiyorum fazla
Yahu millet swinger partileri ceviriyor, uluorta oz yegeniyle sevisiyor siz hala evlenmeden bla bla...
Allah affeder zaten canım ama kulları acımasız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?