Yardım Edin Kızlar Çok kötü durumdayım:(

Acaba erkeklerden çok maalesef kadınlarının bekarete bu kadar çok önem verdigi,ona türlü türlü anlamlar yükledigi ve sadece kadına ait olduğunu düşünen başka toplumlar da var mıdır?

Geçmişte çok kişiyle flört edip ilişki değil ama ondan hariç herşeyi yaşayanlar ve evlenip mutlu olanlar veya tanıdıklarınız var mı ?
Bütün yazıları okudum arkadaşlarımın çoğuna katılıyorum kendinize bunu yapmaya hakkınız yok benim aklıma takılan birinin elinde kaytınız falanmı var oyuzden mi bu kadar korkuyorsunuz eğer öyleyse şakın boyun eğmeyin bu çok büyük bir suç kimsenin poposu yemez.Artık okuluna kafanı versen bide sürekli evlilik erkekleri düşünmesen yaşında çok genç muhakkak okulunu oku üniversitede başka şehire gider okursun başka yerde okumasanda olur zaten pişmansın ve yaşadıkların ders almışsın kendini sev kendi geliştir kitap oku bunlara kafaya takmazsın Ozaman ve muhakkak profesyonel yardım al.Bundan sonraki hayatında başarılar umarım başarırsın

Sana vereceğim tek akıl: Bir daha pişman olacağın bir şey yaşama.
Aynısını erkekler yapınca utanan olmuyor aksine çoğu övünüyor sen neden utandın? Ben cevap vereyim toplumun ikiyüzlülüğü yüzünden. Ben seni yargılamam. Hatta sana şunu da diyeyim evlenirsen bir gün eşine her şeyi açıklama. Burda bir üye vardı eşi kafasına kakıyormuş kadının eskiden yaşadıklarını ama adam da yaşamış yani. Ee erkeklerin ikiyüzlülüğünden gına geldi artık.

Kaydım falan Yok ama kötü ayrıldım çoğundan mutluluğumu bozmak isticekler benim ya da karşıma çıkıcaklar of of uzak şehirde okuyamam imkan Yok :/

Instagramda, facede falan gruplari var bir bak nasil tipler, koca koca amcalar teyzeler piyuuuuu
Biz daha burda ellemis mi, opmus mu, kan mi gelmis konusalim
Onlar da mide bulandırıcı ama
Yani koca koca teyzeler amcalar can sıkıntısından aynı partnerle yıllardır birlikte olmaktan bu işlere kalkışıyor özellikle fantazi muhabbetinden olduğunu zannetmiyorum yani
O kişilerin erken yaşta evlendiklerini düşünürsek dediğim mantıklı olabilir ama derine inemiyorum fazla

Millete cik cik ne ayip evlenmeden olmaz diyen teyzeler evlenince neler ceviriyor, karim ellenmemis olacak, acilisi ben yapicam diyen amcalar nasil karisinin etek alti pozlarini paylasiyor gormus oluyoruz ama, toplumsal aydinlanma icin faydali fantaziler :)

Ozet gececek olursak, bekaret meselesini, bakire evlenen kadinlardan baska umursayan oldugunu zannetmiyorum da. Ama ozsayginiz için biraz secici olun sevgili genc arkadaslarim, bi de korunun...

konuyla alakasiz ama 4-5 kere forumda gordum fuckbody yazmis herkes de o ne demek fuckbuddy mi demeye calisiyorsunuz

Takinti haline getirmeyin. Allah tovbe etmek isteyen her kulunu affeder. Onun rahmeti bizim gunahlarimizdan daha buyuktur. Ama artik o boyutta iliskiler yasamak istemiyorsaniz da, gecmise donup donup uzulmeyin. Onunuzdeki hayata bakin. Gecmise sunger cekin derim.

Ben de buna benzer konu açtım bakabilirsin.
Benim de benzer korkularım var, söylesem beni kabul etmeyecek. Söylemesem vicdan meselesi.
(Bu arada benim hiç kimseyle temasım olmadı, sadece sanaldan oluyor bunlar...)
Kararımı verdim, söyleyemeyeceğim. Zaten kimsenin elinde kanıt yok, kimseyle fotoğrafım yok. Karşımdaki sütten çıkmış ak kaşık mı? Velev ki öyle. Beni ilgilendirmiyor geçmişindeki temizliği ya da kirliliği, mümkünse onu da ilgilendirmesin. Ha ilgileniyor deşmeye mi çalışıyor, hey sen lanet olası yobaz canın cehenneme derim
Bizim kuşağın çoğunluğu öyle, ben de 21 yaşındayım. Boş ver ya bunu düşenerek ömür mü geçer? Koca koca kadınlar neler yapıyor da mutlu allasen. Sen gençliğinde hata yapmışsın nolmuş? Hatasız gençlik mi olur? Okb için de doktora git

Allah affeder zaten canım ama kulları acımasız

Zaten sizi geçmişinizle yargılayacak insanlardan uzak durun.Sizi siz olduğunuz için sevip hayatını geçirmek isteyecek birisini illaki bulursunuz.Yapmasaymışsınız iyiymiş ama şu dönemde yapmayan,yaşamayan merak etmeyen var mı?
Herşeyi geçtim hiç bir kadına el sürmemiş bir erkek var mı ki,kadınlardan böyle birşey bekliyorlar.

Geçmişe takılıp kalırsanız geleceğiniz olmaz.Eski yaşadıklarınızdan ders almışsınız,daha seçici olursunuz.Etrafınızda cahil arkadaşlar toplamayın ve geçmişinizi yeni tanıyacağınız insanlara anlatmayın.Tabiki evleneceğiniz insana anlatacaksınız ama ezile büzüle değil.Yaşadım geçti gitti şeklinde.

Her insan ergenlik döneminde hatalar yapabilir çok farklı bir dönemden geçiyoruz sonuçta ama vicdan azabını gerektirecek bir şey yok.Senin gibi tanıdığım çok şu anda da evliler ve evlilikleri de gayet güzel.Huzur her şeyden önce içten gelen bir şey.Huzuru kendi içinde aramalısın öncelikle dışarda bulamazsın sen mutlu olmaya istekliysen nasibindeki kişi de ılımlı bir insansa önünde mutsuz olmak için bir neden göremiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…