- 7 Ağustos 2016
- 952
- 1.453
- 43
- 27
Anlatmak gibi bi hata yapma bence.Hayır derdim kesinlikle o değilvicdan azabım utanıyorum kendimden evleneceğim adama anlatmadan yapamam Allah gördü çünkü herşeyi anlatınca da yüzüne bakamam
+10000Onlar daha çok mutlu olur kesin :)
İlişki derken seksten bahsediyor konu sahibi hani penetrasyon falan yani. Diyor ki seks yapmadım ama onun dışındakileri yaptım yani utandırmak gibi olmasın öpüşme vs vs hayal gucunuze göre turetin işte. Bakireymis.Şimdi fuckbody diye bir şey var.
Kıskançlık, trip, sahiplenme, sorumluluk gibi sıkıntılar olmadan özgürce sadece cinsellik yaşıyorlar. Sonra ayriliyorlar.
Hesap verme falan yok.
Günümüzde çok yaygın. .
Iliski şart değil yani.
İlla duyacak zaten canım veya soracak zaten rahat edemem söylemedenAnlatmak gibi bi hata yapma bence.
ay aysenaz seni her gordugumde cantani sinana tasittigin geliyo aklima :))Bu konu kapanir. Ben de banlanirim
ahahahahahhhBu konu sana göre değil senin Sinan'nın var ve çok mutlusun ayrıca çok ta güzelsin Ayşenazcım git hastalara serum neyin tak
Nerden duyacak sen söylemezsen.valla bilmiyorum eşim her bakımdan ilkim oldu 16 yaşındaydım.ondan mı sormadı acaba ama bence sorulmaz böyle birşey.İlla duyacak zaten canım veya soracak zaten rahat edemem söylemeden
Temiz sayfa açamıyorum sürekli aynı çevredeyim canım
Sana yazdığım yorumu okumadın mı acaba?Kafayı yemek üzereyim kızlar ya dışarı çıkamıyorum hala of of ne zormuş vicdan azabı utanç allahım hiç mutlu olamıcam
Sen pismansan tövbe et. Allah'tan ümit kesilmez. Psikolokik destek alabilirsin bi yandan. Geçmişe bağlı kalıp geleceğini mahvetme. Allah'a yaklaş samimiyetle.Geçmişte bir çok kişiyle flört ettim cinsellik yaşadım çok utanıyorum önce Allahtan sonra ailemden sonra kendimden dışarı çıkamıyorum asosyallik var zaten bende okb takıntı hastalığı gitgide arttı bi an geldi ki ben ne yapıyorum ya dedim kendi kendime o zamanlar doğru gelen şeyler bana birden vicdan azabı olarak geri döndü içim çok acıyor kınayacaksınız belki yargılayacaksınız arkadaşlar ablalarım ama çocukluğumdan beri hep dışlandım sevgiyi erkeklerde aradım çok pişmanım
Geçmişte çok kişiyle flört edip ilişki değil ama ondan hariç herşeyi yaşayanlar ve evlenip mutlu olanlar veya tanıdıklarınız var mı ?
hayır yanlış anlamışsınız...ben mesela ...22 yaşında evlendim evlendiğim zamana kadar erkek nedir bilmedim halk tabiri ile namuslu kız idim ama gel görelim evlendim kaynanam oturdu kalktı bana o... dedi...eşim sorumsuz zamparanın teki 60 ına geldi hala gözü dışarıda hala anasının ağzına bakan biri..çoook aldatıldım çaresizlikten kimsesizlikten boşanamadım...erkekleri tanımadan evlendim..keşke benimde erkeklerle alakam olsaydı erkekleri daha iyi tanırdım ona göre iyi bir seçim yapardım..Çok acı bir yorum.
Ben de geçmişte sevgililerimle bir çok şey yaşadım. Sevdim, aşık oldum yaşadım.
Sütten çıkmış ak kaşık olmak demek ne demek? Ben şimdi sütten çıkmış kirli kaşık mı oluyorum mesela?
Sevdiğiyle sevişen, aşk yaşayan sonra ilişki ilerlemeyince ayrılan herkes 'kirli' mi? 'ikinci el kadın' mı?
Hiç biri benden yararlanmadı, sevdi, yıllarını verdi, evlilik düşündü ama olmadı ve bitti.
Çok güzel bir ilişkim var ve nişanlıyım, evleniyorum.
Emin olun nişanlımın geçmişimden haberi de var. Ondan önceki sevgililerimin de geçmişimden haberi vardı.
Bana hesap sormadılar, yargılamadılar çünkü kimsenin haddine değil!
Ben bir bireyim, güçlü bir kadınım, çok başarılı bir kadınım.
Birinin benimle evlenmesi benim şansım mı?
Hayır yanılıyorsunuz.
Ben ne kirliyim, ne ikinci el kadınım ne de birine olmadığım biri gibi tanıttım kendimi, ne 'koca bulduğum' için şanslıyım, ne de birine kendimi 'kakaladım'.
Çevremdeki insanlar insan evladı sadece. Kendime bu insanlardan çevre kurdum.
Okumuş, başarılı, ön yargısız, aydın ve insanı insan olduğu için seven insanlar var çevremde.
Tavsiye ederim.
Geçmişte bir çok kişiyle flört ettim cinsellik yaşadım çok utanıyorum önce Allahtan sonra ailemden sonra kendimden dışarı çıkamıyorum asosyallik var zaten bende okb takıntı hastalığı gitgide arttı bi an geldi ki ben ne yapıyorum ya dedim kendi kendime o zamanlar doğru gelen şeyler bana birden vicdan azabı olarak geri döndü içim çok acıyor kınayacaksınız belki yargılayacaksınız arkadaşlar ablalarım ama çocukluğumdan beri hep dışlandım sevgiyi erkeklerde aradım çok pişmanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?