Yardım Edin Kızlar Çok kötü durumdayım:(

Her seni seviyorum diyene inanma. Bu karaktersizler sadece cinsellik yaşamak için ne yalanlar soylerler cok guzel ornekleri var. Seni seviyorum sadece kelimedir, her ilgilenen asigim diyene guvenme. Erkeklerin cogu ben istediğimi yapayım karsimdaki kadin bakire olsun kafasinda ki boyle bir zihniyetsizle de olma. Kisi kendi iradesiyle yasayabilir evet ama herkesin yapisi farklı. Bazisi oldu bitti benim kararim der gecer (ki boylesi cok daha iyi), kimisi de kafasina takip pismanlik duyar. Mesela ben de cok asik oldugum erkek arkadasimla temas yasamistim, oyle bekaretim gitmesin her seyi yapayim tarzi bir sey degildi. Onun hayatında daha once cok cok kiz olmustu ben ondan once kimseyle opusmemistim bile ve oldu bitti. Sevgimizin çok kutsal olduğunu düşünürdüm ama değilmiş. Defalarca aldatmış beni sonradan ogrendim. Ogrenince arkama bakmadim ayrildim direk. Pismanligim nasil boyle yalanci birine kanacak kadar aptal oldugumu dusunmemdi. Ama şimdi izi bile yok hicbirinin. Aşık olacaksın kimseye gecmisin hakkinda bir sey aciklamak zorunda degilsin. Gecmisinde o kisi olmayacak cunku. Bunu soran kisi de normal degildir bence zaten. Başkasına aşık oldum sonra yeniden her sey masal gibiydi ama bir gun aniden bakire misin veya biriyle bir sey yasadin mi diye sordu. Kalbime bıçak gibi saplandi agzima geleni saydim. Sonra yok neymis gelecek dusunuyormus benimle herseyimi bilmeliymis baskasiyla bir sey yapan biriyle mi evlenecekmis beyefendi. Yalvardi gunlerce ama duzelemedik verdim yolu. Sana tavsiyem tovbe ettigin gunahi bir daha yapma. Ne kadar seversen sev bu ulkenin zihniyeti bellidir. Uzulen kirilan bir karaktersin hic girme bu tarz islere. Baskalarinin ne dedigi de umrunda olmasin. Iffetli gecinip ortaliga dokulmeyenler cikariyor bu dedikodulari en cok. Sen basini egersen herkes seni ezer. Dik tut basini bir daha da pisman olacahin islere girme bence

İlişki derken seksten bahsediyor konu sahibi hani penetrasyon falan yani. Diyor ki seks yapmadım ama onun dışındakileri yaptım yani utandırmak gibi olmasın öpüşme vs vs hayal gucunuze göre turetin işte. Bakireymis.

Kafayı yemek üzereyim kızlar ya dışarı çıkamıyorum hala of of ne zormuş vicdan azabı utanç allahım hiç mutlu olamıcam

Niye sevgilisi olmayanlar daha mı mutlu ? Ne alaka ? Her kişi kendi kitabını yazar.

Temiz sayfa açamıyorum sürekli aynı çevredeyim canım

bak sen degiseceksin once cevrende bi sure dirensede sonrasinda kabul eder. evden sadece kursa gitmek icin cik. gezmeye basks semte git. sen istersen yaparsin emin ol. insanlarla arana mesafe koy. burada bile herkese canim diyosun. yapma. sadece gercek dostlarinla samimi konus. onlari da zamanla kazanirsin. is bul bi taraftan. hic bisey yapamasan kasiyerlik yapip kurslara devam edebilirsi . cevrenden cikmak senin elinde

Sen pismansan tövbe et. Allah'tan ümit kesilmez. Psikolokik destek alabilirsin bi yandan. Geçmişe bağlı kalıp geleceğini mahvetme. Allah'a yaklaş samimiyetle.

Rahatsiz hissediyorsan tovbe et. Rabbine yonel ve bir daha ayni hatalari tekrarlamayacagina dair kendine soz ver. Yasadin ve bitti artik.

Kimseye hesap vermek zorunda degilsin. Bu Allahla senin aranda, hesabi yalnizca ona verirsin. Onun da merhameti coktur.

Esimden utanacagim demissin. Bu devirde bir seyler yasamamis erkek var mi? Herkes kendi hatalariyla ilgilensin. Allahin kurallari sadece kadinlar icin degildir.

Seni sevecek, oldugun gibi Kabul edecek biri elbet karsina cikacaktir. Artik onune bak.

Geçmişte çok kişiyle flört edip ilişki değil ama ondan hariç herşeyi yaşayanlar ve evlenip mutlu olanlar veya tanıdıklarınız var mı ?

Ben.
Şu an 3 yıllık iliskim var bu sevgilimden önce de biriyle birlikte olmuştum. Su anki sevgilimden iki kez evlenme teklifi aldım aileler tanıştı. Seks nedir ki. Bu kadar anlam yuklemeyin. Sizi gerçekten sevecek adam bunu aklına getirmez bile. Kendisi bakir değilse bir halt demeye hakkı yok.

Frijit değilsen bir şeyler yaşamış olman gayet doğal, kocandan da utanma zira ben dünyada sevgilisiyle en azından öpüşüp elleşmemiş bir erkek olduğunu hiç sanmıyorum. Kimseye bir şey anlatmak, açıklamak zorunda değilsin. Sana baskı yapacağını seni aşağılamaya çalışacağını düşünürsen doğruyu da söylemek zorunda değilsin. Aynı anda bir başkasıyla ilişki içinde olmadığın sürece hayatındaki insanın haddi değil bu konular. Kendini ezik görme ve ezdirme kimseye.

hayır yanlış anlamışsınız...ben mesela ...22 yaşında evlendim evlendiğim zamana kadar erkek nedir bilmedim halk tabiri ile namuslu kız idim ama gel görelim evlendim kaynanam oturdu kalktı bana o... dedi...eşim sorumsuz zamparanın teki 60 ına geldi hala gözü dışarıda hala anasının ağzına bakan biri..çoook aldatıldım çaresizlikten kimsesizlikten boşanamadım...erkekleri tanımadan evlendim..keşke benimde erkeklerle alakam olsaydı erkekleri daha iyi tanırdım ona göre iyi bir seçim yapardım..

çok çok mutlu, mesut,bahtiyar olmanın formülü;az ilişki,azflört,azcık gözkıpma...
herşeyin en en en azını yapmaktan geçiyorsa

en en en mutluu kadın bizim kadınlar olurdu

Maalesef boyle bir cok arkadasim var. Ozellikle baba sevgisini tanimayan kizlar, ergenlik caginda sefkat gosteren erkeklere deger veriyor ve onlarin istediklerini yapiyor. Bu genel bir degerlendirmeydi. Bu tip durumlarda o deli caglar gecince maalesef sadece cocuk kendini suclu hissediyor, aile sorumluluk almiyor.

Kendini bosuna suclama konu sahibi. Olan olmus zaten, gecmise donup birsey degistiremezsin. Bundan sonra baba sefkati gosterip seni kullanmaya calisan erkeklerden uzak dur. Seni her halinle seven, verdiğin kararlara saygi duyan, fedakarlik yapabilen bir erkekle iliski kur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…