Aşılama Yardım Edin Kızlar Doktorun dediği!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Adet düzensizliği yunurtlama sorunu diye biliyorum ama tam emin değilim belirtilerden doktorun daha iyi bilir aslında

Lutfen morelinizi bozmayin umidinizi de kirmayin. Bende tedavi oldum dediginiz gibi esiminde benimde degerlerimiz cok guzel fakat 2 aşılama da negatif oldu. Doktorum istersen 3.yu denemeyelim direk tup bebek yapalim dedi. Bende yok hocam suan onu yaptiramam bu yuzden son şansımı degerlendirmek istiyorum dedim ve banko 3. Asilamada hamile kaldim. Suan gun sayiyoruz doguma az kaldi. O yuzden sakin ümidini kirma rabbim isteyen herkese evlat vermeyi nasip etsin. Dualarim sizinle.

Rabbim bir an önce hayırlısı ile sağlıklı bir evlat nasip etsin

4 olumsuz aşılama üzerine mi hamile kaldın
sorununuz neyd?

Evet :) hemde kendılıgınden hemde yumuetlama tarıhımı bıle bılmeden hemde duzenlı ılıskı yapmadan ve yumurtalıgımdakı kıste ragmen :) oncesınde de hıc bır sorunum yoktu butun tahlıllerımız temızdı hıc bıseyde en ufak puruz yoktu son asılamamda kıst olustu bır ay ara dedı doktor besıncı asılama ıcın, o ay hamıle kaldım

İşte ben hep bunu diyorum
Allah isterse veriyor
İstemezse vermiyor

İşte ben hep bunu diyorum
Allah isterse veriyor
İstemezse vermiyor

aynen vaktı zamanı varmıs demekkı bosuna doktorlarda surunmusum oyle pısmanım kı asılamalarım ıcın ama dıger yandan yasanması gerekıyrmus cekecek cılem varmıs buna cok sukur, olmadıgı zaman hıc bı zaman olmayacakmıs gıbu hıssedıyr ınsan su an bıle ınanamıyrum ultrasona gırıyorum ekranda grunen bebek sankı benım karnımda degıl gıbu gelıyor cok hıssız oluyorum dıger yandan gzlerım doluyor dıger yandan sankı hala ınanamıyrım gıbı henuz 14 haftalık belkı kıpırdamadıgı ıcındır bılemıyrım Allah kımsenın kucagını bos bırakmasın tum ısteyenlere nasıp etsın Allah

Cnm benimde 4 senenin ardindan gecen temmuzda yapildi asilamam. 3 sene once hsg cekilmistim temiz cikmisti. Baktik asilama olmuyo yormak istemedik kendimizi benim 4 yumurtam vardi spermler iyiydi 6 gun erken adet oldum. Hala soktayim. Neyse tup bebeege karar verdk doktor tekrar hsg istedi bu seferde hidrosolpenks cikti iki tupumde alinacakmis oyle soyledi. Aklimin ucundan gecmezdi ama detayli incelemelerde cikabiliyor boyle seyler tabiki ne diyelim kismet. Sizde tup bebege gecin o zaman daha detayli arastiriliyor. Doktorun ne isterse yap benden ikinci hsg yi istedi bana zaman kaybettirme yap iste dedim hayir gormem lazim dedi o kadar israr ettiki bende eminim temiz cikicagina sirf sussun da baslasin diye cektirdim. Sonuc hidrosolpenks..

Ben de olumsuz iki asılama için cok pişmanım
Sırada tüp bebek var bakalım nasıl altından kalkacagım psikolojik olarak bilemiyorum
İnsallah sağlıkla kolaylıkla kucagına alırsın canım
Çok sevindim senin için

Allah razı olsun ınsallah sende cabucak kalırsın canım :) evet yıpratıcı bı surec ama hepsı gecıyor unutuluyor, hamıle kalınca degıyor cektıklerıne, bence dgrusunu yapmıssın asılama bosuna hormon almak ve zaman kaybı demek en garantı yol tup bebek ben son asılamamı sırf tupe gecmek ıcın yaptırmıstım malesef ıkı tane daha ıgnelı asılama olup snra tup deneyecektık cok sukur gerek kalmadı ınsallah senınde hemencık olur gerek kalmaz Allah ım herkese nasıp etsın

Umarım bir çocuğunuz olur ama olmazsa da bir miniği evlat edinmeyi de düşünebilirsiniz derim :) Umutsuzluğa kapılmayın. Hem siz mutlu olursunuz he de minik bir yavrunun hayatını güzelleştirip kurtarırsınız. Sevgi yalnızca kan bağıyla kurulmaz ki sonuçta :)

Benim de son tüpe gecmek için oldu:)
Fakülteye gidiyorum şart kosuyor
Bakalım önce hayırlısı

Aynı şekilde benim ve eşim tahlılleri de temiz ama olmuyor stres den sanırım ama bu stres nasıl gececek ben düşünmemeye çalışıyorum ama olmuyor

Benim de son tüpe gecmek için oldu:)
Fakülteye gidiyorum şart kosuyor
Bakalım önce hayırlısı

bende kadın dgum hastanesıne gıdıyrdum 6 tane klomen 2 tane ıgnelı asılama yapmadan tupe gecmıyrdu, benım dktr ınsaflı cıktı bes yıllık evlıyım dıye klomenle olanı 4 e ındırdı, o bıle cok ılk ıkı klomende butun bunyem alt ust oldu saat gıbu adetım gecıktı 7 gun suren adetım 3 gune dustu, bır yıl ara verdım tam tparlandım tekrar kullandım klomenı bu ıslerde ara vermek ıyı degılmıs.

Offf o klomenn denen seyi 5 gün kullandım sadece
Beni mahvetti
Hayatıma son vermek isteme psikolojisine soktu beni
Birdaha asla kullanmam

amin inşallah çok teşekkür ederim dileğin için
banada catlatma ignesi yapti cok umut verdi doktor hatta şu tarihte kan tahlili yap demişti cok umutlandim tabi malesef negatifle sonuclandi doktorta hiç bir sorun yokken niye olmadi dedi bana sorarcanina sasirdim sen doktorsun anlamadin benim bilmemi nasıl beklersin

bende sizin gibi bir süreçten geçtim.aynı şekilde hamile kaldım 2 dondurulmuştan biri tuttu 2. denemede 2. denemeyi yıllık iznime denk getirdim.1. ve 2. denemem arasında bir sene vardı o zaman zarfında şeker troid haplarımı içtim troid hapıma doz ayarlanması yapıldı.birde daha çabuk kilo veririm diye çörek otu yağı içtim 28 güne şeker hapı ile sabitlenen adetimi 26 güne çekti ama yine çocuk yoktu.artık doğal yolla acaba rahim yapım embriyoları eritiyor yiyor mu diye düşündüm. benim sıkıntılarım öyle hamileliği yüzde yüz engelleyecek rahatsızlıklar yoktu ki aktif olarak da 32 yaşında öğrendim gizli şeker pkove haşimatoyu.bunların hepsi ağır da değildi varla yok arası idi bir türlü adam gibi tesbit eden dr olmamıştı bu zamana kadar.ama doktorların unuttuğu pko olan hanımlara öyle parmak şıklatır gibi zayıfla diyince zayıflamadığı.aynı derde düşmeyince doktor da olsa anlamıyor.

Afilim92 canım değerleri yükseltmek için napmalıyız? Sen neler yaptın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…