- 18 Ocak 2017
- 2.070
- 2.451
- 133
- Konu Sahibi goncammm48
-
Herşey yolunda gidiyordu, büyüklüğünü olcuyorlar ya 16 mm ye kadar ulaştı Dr 3 gün sonra gel dedi, gittim kaybolmuş. Ya erken büyüyüp çatlamış yada buyuyemeden çatlamış dedi. İlk duymuştuk ve o da benim başıma geldifolekül yazınca ben de ne olduğunu anlamak için okudum tam olarak dediğinizi anladım . ama sizin duruma da çok şaşırdım nasıl yok oldu yanlış mı gördü desem ay insan kafayı yer böyle bir durumda allah yardımcımız olsun hepimizin . tabi önce rabbim ol dicek öyle diğerleri vesile olur ancak bize .
kısmet yokmuş demek ki bende ilk defa duydum böyle bir şeyiHerşey yolunda gidiyordu, büyüklüğünü olcuyorlar ya 16 mm ye kadar ulaştı Dr 3 gün sonra gel dedi, gittim kaybolmuş. Ya erken büyüyüp çatlamış yada buyuyemeden çatlamış dedi. İlk duymuştuk ve o da benim başıma geldi
Senin adına çok çok sevindim. Umarım evladını güzel, mutlu bir süreç sonunda kucağına alırsın. Dilerim ki Ömrü uzun, bahtı güzel olsun.4 yıl bebeğim olmadı. 2 defa aşılama yapıldı sonuç negatif. Tam umudumuzu kaybedip tedavilere ara verince hamile kaldım. Sakın moralinizi bozmayın zamanı geldiğinde o duyguyu inşallah doya doya yaşarsınız. Allah tez zamanda sağlıklı sıhhatli uzun ömürlü evlatlar versin size ve isteyen herkese
Kızlar aşılamam negatif sonuçlandı ilk aşılamamdı..spermler yıkandı değerler güzeldi ..doktor aşılamayı yaptı yatırdı beni..büyük ihtimal gebelik oluşur dedi..o kadar umutlandım ki bi sebep yok olmaması için. ..sonucu alınca yıkıldım tabi .ve doktor bana ne dedi biliyomusunuz bu kadar yumurta varken (8-10) ve değerler güzelken olmaması ilginç ..yani böyle olmuyorsa doğal yolla da çok zor senin dedi.2. aşılama bile boşver direk tüp yapalım dedi..bu süreçler çok zor göbekten iğneler yordu beni..aşılamadan sonra kendiliğinden hamile kalanlar bana umut olurmusunuz ya da tedaviden sonra müjdeli haberi alanlar..ALLAH dermanımızı verecek artık inşallah
Kızlar aşılamam negatif sonuçlandı ilk aşılamamdı..spermler yıkandı değerler güzeldi ..doktor aşılamayı yaptı yatırdı beni..büyük ihtimal gebelik oluşur dedi..o kadar umutlandım ki bi sebep yok olmaması için. ..sonucu alınca yıkıldım tabi .ve doktor bana ne dedi biliyomusunuz bu kadar yumurta varken (8-10) ve değerler güzelken olmaması ilginç ..yani böyle olmuyorsa doğal yolla da çok zor senin dedi.2. aşılama bile boşver direk tüp yapalım dedi..bu süreçler çok zor göbekten iğneler yordu beni..aşılamadan sonra kendiliğinden hamile kalanlar bana umut olurmusunuz ya da tedaviden sonra müjdeli haberi alanlar..ALLAH dermanımızı verecek artık inşallah
Bende iki asilama yaptirdim 2016 temmuz ve agustosta olmadi sonra tup bebek dedik o ay hic birsey yapmadim eylul 24 de adet oldum ekimde tedaviye baslayacaktik tup bebek merkezine muayene oldum ilaclar hazir adet beklerken su gun bu gun derken olmadim acaba mi derken ve hamile oldugumu ogrendim ama 9 haftalikken kalbi durdu melegimin kismet iste..Kızlar aşılamam negatif sonuçlandı ilk aşılamamdı..spermler yıkandı değerler güzeldi ..doktor aşılamayı yaptı yatırdı beni..büyük ihtimal gebelik oluşur dedi..o kadar umutlandım ki bi sebep yok olmaması için. ..sonucu alınca yıkıldım tabi .ve doktor bana ne dedi biliyomusunuz bu kadar yumurta varken (8-10) ve değerler güzelken olmaması ilginç ..yani böyle olmuyorsa doğal yolla da çok zor senin dedi.2. aşılama bile boşver direk tüp yapalım dedi..bu süreçler çok zor göbekten iğneler yordu beni..aşılamadan sonra kendiliğinden hamile kalanlar bana umut olurmusunuz ya da tedaviden sonra müjdeli haberi alanlar..ALLAH dermanımızı verecek artık inşallah
Canim sanırım sizin sebebsiz infertilite.Bizde yıllarca doktor,doktor gezdik.hiç bir problemimiz yoktu,sonra aşılama yaptık.sonuç negatifdi,5yil sonra kendiliğinden hamile kaldım.Kizim şuan 6yasinda, ve yine olmuyor.tup bebek denedik,iki defa meğerse dollenme ve bölünme problemimiz varmış.yani tup bebekte lab. embiriyo oluşmadı.olusan larda kalitesizdi.sebebsiz infertilite,iki guruptan oluşuyor.biri şanslı ötekisi çok sanssiz.Kızlar aşılamam negatif sonuçlandı ilk aşılamamdı..spermler yıkandı değerler güzeldi ..doktor aşılamayı yaptı yatırdı beni..büyük ihtimal gebelik oluşur dedi..o kadar umutlandım ki bi sebep yok olmaması için. ..sonucu alınca yıkıldım tabi .ve doktor bana ne dedi biliyomusunuz bu kadar yumurta varken (8-10) ve değerler güzelken olmaması ilginç ..yani böyle olmuyorsa doğal yolla da çok zor senin dedi.2. aşılama bile boşver direk tüp yapalım dedi..bu süreçler çok zor göbekten iğneler yordu beni..aşılamadan sonra kendiliğinden hamile kalanlar bana umut olurmusunuz ya da tedaviden sonra müjdeli haberi alanlar..ALLAH dermanımızı verecek artık inşallah
Ya cnm bnde pco dan şüphelendim ama kesinlikle değilsin diyor doktor sen pko ysan ben cumhurbaşkanıyım diyır.. pconun en büyük belirtisi nedir yaa allah aşkına herşeyden şüphe duyuyorum artık.. yani hormonlar düzgün adet düzenli yumurta gelişiyor her ay pconun belirgin özelliği nepkolu da değilmiş konu sahibi . bazen o psikoloji ile yanlış anlıyoruz çok şeyi . 3 ile iptal oluyor mu çok kötü ya
ben cnm aşılamadan sonra iki ay üst üste düzenli adet oldum sonra iki ay hiç olmadan üzerine hamile kaldim . şimdi oğlum 5 buçuk aylık. çalışmalara devam .Kızlar aşılamam negatif sonuçlandı ilk aşılamamdı..spermler yıkandı değerler güzeldi ..doktor aşılamayı yaptı yatırdı beni..büyük ihtimal gebelik oluşur dedi..o kadar umutlandım ki bi sebep yok olmaması için. ..sonucu alınca yıkıldım tabi .ve doktor bana ne dedi biliyomusunuz bu kadar yumurta varken (8-10) ve değerler güzelken olmaması ilginç ..yani böyle olmuyorsa doğal yolla da çok zor senin dedi.2. aşılama bile boşver direk tüp yapalım dedi..bu süreçler çok zor göbekten iğneler yordu beni..aşılamadan sonra kendiliğinden hamile kalanlar bana umut olurmusunuz ya da tedaviden sonra müjdeli haberi alanlar..ALLAH dermanımızı verecek artık inşallah
R Ruhumda SIZIEvet Allah nasip ederse öyleyim. Buraya konu açtıktan(10 ay önce) sonra hamile olduğumu öğrendim. 9 haftalıkken düşük yaptım. Şimdi yeniden hamileyim. İnşallah Rabbim nasip ederde yeniden anne olurum.
Profildekiyse eger cocugunuz kocaman bir masallah. Ne guzel o oyle4 yıl bebeğim olmadı. 2 defa aşılama yapıldı sonuç negatif. Tam umudumuzu kaybedip tedavilere ara verince hamile kaldım. Sakın moralinizi bozmayın zamanı geldiğinde o duyguyu inşallah doya doya yaşarsınız. Allah tez zamanda sağlıklı sıhhatli uzun ömürlü evlatlar versin size ve isteyen herkese
Profildekiyse eger cocugunuz kocaman bir masallah. Ne guzel o oyle
Canım ayynı durumu yaşadım. Sadece doktorlarımızın yaklaşımı farklıydı sonuca. Benimki ikinci aşılamayı önerdi. Ben tedaviyi bitirdim. 4ay sonra baktım artık bekleyemiyorum Tüp Bebeğe gittim. Neden? Çünkü aşılama beni gerçekten senin gibi çok umutlandırdı ve sonucu yıktı resmen.Kızlar aşılamam negatif sonuçlandı ilk aşılamamdı..spermler yıkandı değerler güzeldi ..doktor aşılamayı yaptı yatırdı beni..büyük ihtimal gebelik oluşur dedi..o kadar umutlandım ki bi sebep yok olmaması için. ..sonucu alınca yıkıldım tabi .ve doktor bana ne dedi biliyomusunuz bu kadar yumurta varken (8-10) ve değerler güzelken olmaması ilginç ..yani böyle olmuyorsa doğal yolla da çok zor senin dedi.2. aşılama bile boşver direk tüp yapalım dedi..bu süreçler çok zor göbekten iğneler yordu beni..aşılamadan sonra kendiliğinden hamile kalanlar bana umut olurmusunuz ya da tedaviden sonra müjdeli haberi alanlar..ALLAH dermanımızı verecek artık inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?