yardım edin kızlarrr eşim 2.çocugu istemiyor ve korunuyor ne yapacam ben

nilsu78

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2009
91
2
0
Diğer
eşim 2. bebegi istemiyor bense deli gibi tekrar anne olmak istiyorum...bundan 3 ay önce bebegimi karnımda kaybettim kürtajla aldılar 3 aylıktı.....şimdi eşim kesinlikler bebek istemiyor o bebegede spiralle hamile kalmıstım şimdi prezervatif kullanıyo ve benim hamile kalma şansımı elimden alıyor ne yapacam ben........

eşim 2. bebegi istemiyor bense deli gibi tekrar anne olmak istiyorum...bundan 3 ay önce bebegimi karnımda kaybettim kürtajla aldılar 3 aylıktı.....şimdi eşim kesinlikler bebek istemiyor o bebegede spiralle hamile kalmıstım şimdi prezervatif kullanıyo ve benim hamile kalma şansımı elimden alıyor ne yapacam ben........

ilkinde istemiyordu yani öylemi

ilkinde istemiyordu yani öylemi[/QUOTEcanım bir kızım var onu isteyerek yaptık 2. ciye spğralle hamile kalmıstım kabullenmedi sonra kabullendi ama bebek karnımda öldü
bense bu psikoljiyi atamadım üzerimden
tekrar hamile klamak ist,yorum ama eşim nuh diyor peygamber demiyor istemiyor yine karaombole gelse ama nasıl gelecek prezervatif kullanıyor:(
cok cerseizim kızm kardessiz kalacak ne olur yardım edin akıl verin napıyım

mrb eniştemize abimize deki herkes çocuk sahibi olmak için neler yepıyo. Hayatlarının her anında bir ümit kapısı arıyolar RABBıM verdiği halde neden engel olmak istiyon bak ben 11 aylık evliyim ve dün kaynanam çocuğunuz neden yok herkes soruyo yoksa sende sorun mu var ayrılın öyle ise dedi ve ben 24 sattir hala ağlıyorum ne yapayım şimdi o yüzden lütfen elinizdeki fırsatın değerini bilin kolay elde edilmiyo bizim acelemiz yok ama işte mecbur el ağzını kapatmak için yine dua et ki senin ene azından bir tane var canım sabret RAABBıM büyük belki değişir fikri

mrb eniştemize abimize deki herkes çocuk sahibi olmak için neler yepıyo. Hayatlarının her anında bir ümit kapısı arıyolar RABBİM verdiği halde neden engel olmak istiyon bak ben 11 aylık evliyim ve dün kaynanam çocuğunuz neden yok herkes soruyo yoksa sende sorun mu var ayrılın öyle ise dedi ve ben 24 sattir hala ağlıyorum ne yapayım şimdi o yüzden lütfen elinizdeki fırsatın değerini bilin kolay elde edilmiyo bizim acelemiz yok ama işte mecbur el ağzını kapatmak için yine dua et ki senin ene azından bir tane var canım sabret RAABBİM büyük belki değişir fikri

canım haklısın aslında Allah sana sabır versin eşin annesiyle konusup senin üzülmeni engellemiyormu?

Canım çocuk ikinizin çocuğu olucak sonuçta , o yüzden eşininde istemesi de önemli..
Biraz zaman tanı eşine..

anam spralle nasıl hamile kaldınız korktum şimdi ya
inş. eşinizde isticer zamanla çokta üstüne gitmeyin

şaka bi yanada neden istemiyor sordunmu ve sorunca ne cevap aldın.

canım hayat sartalrı cok zormus artık yasımıza gecmiş falan....eşimde bende 36 yasındayız.....ayagını yere saglam basan bir kişilige sahip sanırım biraz korkuyor

anam spralle nasıl hamile kaldınız korktum şimdi ya
inş. eşinizde isticer zamanla çokta üstüne gitmeyin

spiral 100 de 100 korumuyor spiralin kayma düşme riski va kaymadan da hamile bırakma riski var
ben spiralle hamile kalınca cok sevinmiştim ama karnımda bebegim öldü:(

arkadaşım eşin bi kere kafasına koymuş ya, değiştirirse sana yenilmiş gibi olmaktan korkuyor olabilir
sık sık bebeği olan aileleri ziyarete gidin , kucağına bebek ver, vicdanı depreşsin
kızına hep kardeşli masallar anlatıp, kardeşi olursa çok daha mutlu olacağınızı belirterek heveslendir... babasına sürekli kardeş istediğini söylesin
duygusal taarruza geçin yani delikafadulden

kullandığı pre... iğneyle gizli gizli del nolacak :D:D

prezervatifin bir tanesini deldim ama paket acmadan dedim farkedilmesin diye
neresine denk geldi bilmiyorummmmm
offf ya ne kötü isteyipte böyle bir sorunla karsılasmak....kızımda kardes cok istiyor

Benim eşimde 2.çocukta pek gönüllü değildi. Ama büyük kızım ısrarla kardeş isteyince mecbur kaldı bir bakıma. Şimdi bizim ufaklığı hepimizden çok seviyor. Kızınız sürekli kardeş konusu açarsa belki eşinizde yola gelir.

Canım çocuk ikinizin çocuğu olucak sonuçta , o yüzden eşininde istemesi de önemli..
Biraz zaman tanı eşine..

zaten zaman tanıyacam fakat kesinlikle istemiyorum diyor
istemezse olmamalımı sizce ben cok istesemde

Benim eşimde 2.çocukta pek gönüllü değildi. Ama büyük kızım ısrarla kardeş isteyince mecbur kaldı bir bakıma. Şimdi bizim ufaklığı hepimizden çok seviyor. Kızınız sürekli kardeş konusu açarsa belki eşinizde yola gelir.

inşallah canımmm sizcede kardes gereklimi? yoksa benmi kardes diye tutturuyorum

prezervatifin bir tanesini deldim ama paket acmadan dedim farkedilmesin diye
neresine denk geldi bilmiyorummmmm
offf ya ne kötü isteyipte böyle bir sorunla karsılasmak....kızımda kardes cok istiyor

Aaaa! Sen ciddimisin :1ninca:
Bende espri olsun diye söyleyecektim ki..arkadaşlar benden önce davranmışlar.
Benim tanıdığım iki kişi eşlerinden gizli spirallerini çıkarmışlar ve çocuk sahibi olmuşlar,
Ama ben cesaret edemem böyle birşeye doğrusu,
Biz kadınlar ne kadar uyanığız yahu sempatiksalakcinni
Daha doğrusu erkekler uyanık olmaya zorluyor sanırım bizi aklinialirimsmilehihoyyyt

Back
X