Yardım edin lütfeen :(

Bende 3 senedir kapalıyım ve küçüklüğümden beri istediğim bişeydi Allahın emri olduğu için kapandım ve benim annem açık bu içten gelen bişey ama bence sen çevrendeki açık arkadaşlarına özeniyorsun sakın beni yanlış anlama ben öyle sezdim çünkü açılmak istemenin nedeni yok aile baskısı diosun ozaman ilk başka direnicektin aradan 2 sene geçmiş fikirlerinin deişceğini sanmıorum :S çook kızıyorum baskı yapan ailelere mutsuz gördükleri zaman üzülmüolar mı :/

Kapanmak birilerinin zoru ile olduğumu anlamını yitirir...
Ailenizin bunu bilmesi gerekiyor..
Zorla din adına bir şeyleri yaptırmak hiç hoş değil...
Çünkü müslümanlık hoşgörü dinidir...
Eminim ki gittiğin okula da isteyerek gitmiyorsun...
Yazık ya...
Başı zorla örttürmenin kişinin aklını fikrini değiştirebilceklerini sanan insanlara gerçekten yazık...
Kapanma insanın kendi isteği ile olmalı ki kapalı olmanın hakkı verilsin..

merhaba canım.ben de kapalı bir bayanım ve kendi isteğimle 11 yaşımda kapandım.etrafımda benm de birsürü hem açık hemde kapalı arkadaşlarım vardı,hala aynı ve hepsini kişilikleriyle yargılamadan severim onlarda beni öyle tabi...ilk zamanlar ben de bazı konularda zorlandım yaşım küçüktü çünkü 11 yaşındaydım.ama aile baskısı hiç görmedim.çok tutucu bir ailenin çocuguda değildim üstelik.ailene şaşıyorum.örtünme allah için olur kullar için değil,ben ce ailene bunu mutlaka söylemelisin.birde onlar cephesinden bakarsak duruma aslında istedikleri şey kötü birşey değil ama burdaki yanlış sana söz hakkı verilmemesi.baskıyla yapılan işten hiçbir hayır gelmez bunuda mutlaka söylemelisin.akıllıca çözümler üretebilirsin diye düşünüyorum.ama sanada benden bir abla tavsiyesi sende biraz kendine güvenen bir insan ol lütfen herkez bana sen böylede güzelsin diyor diye birşey yazmışsın.kapalı olmayı gerçektende hazır olmadığın içinmi yoksa kendini beğenmediğin içinmi istemiyorsun??anlatımlarında biraz tezatlık var ?? öncelikle neyi niçin isteyip istemediğine karar ver!!

hepinize yardımlarınz için tşk ederim.....
ben sanırım bu sorunu halledemicem...bu yüzden artık kafama takmıyorum.
kendi kararlarımı kendim vereceğim yaşa geldiğimde istediğim gibi davranabilirmişim...
böyle de mutlu olmaya,okulumu sevmeye çalışıcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…