Yardım edin lütfen çok caresizim

inertiasea

Ya sabır...
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2014
241
140
48
Eşimle bosaniyoruz...önümüzdeki günlerde anlasmali olarak bitecek...Ben bu süre boyunca hep sessiz kaldım...ne msj ne arama ..o beni sinir etmek için elinden gelen her şeyi yapıyor. .face açmış sürekli birileriyle yazisiyo resimler falan koyuyor keyfim yerinde der gibi bana gönderme yapıyor. ..Bu rahatlığı beni mahvediyor ..Bu süreçle nasıl başa cikabilirim canımı çok yakıyor her an ne yaptığını takip etmekten kendimi alamıyorum

Sonuçta ayriliyorsunuz neden rahatsız ediyor ki.
Karşı tarafta siz de bi şekilde yine mutlu olacaksınız. Artık onun mutluluğu da mutsuzlugu da sizin için önemli olmamalı. Tabi severek ayrılmadı iseniz.

Hep yalan konuştu msjlasti birileriyle ve ben hep yakaladım. .Son yakaladığımda ayrılmak istediğini söyledi bosanma sürecine girdik... benim sinir olacağımi bildiği her şeyi yapıyor bu da bi çeşit tepkimi acaba

Sonuçta ayriliyorsunuz neden rahatsız ediyor ki.
Karşı tarafta siz de bi şekilde yine mutlu olacaksınız. Artık onun mutluluğu da mutsuzlugu da sizin için önemli olmamalı. Tabi severek ayrılmadı iseniz.
Seviyorum ama ayrılmaktan başka çarem kalmadı artik

Kusura bakmayın ama eşiniz çokta karakterli biri değilmiş demeki...Şayet faceye eklediği resimler için onu suçlayıcı konuşur ve kaale aldığını hissettirirseniz eşinizin ekmeğine yağ sürersiniz..Ona verilecek en güzel cevap susmaktır..Bir insanı görmezden gelerek en büyük cezayı verirsiniz..Zaten boşanmaya karar vermişsiniz ipler kopmuşki bu noktadasınız..Bırakın ne hali varsa görsün..Eşinizin şu an çokta sağlıklı düşündüğünü sanmıyorum..Başka bayanlarda teselli bulmaya çalışıyor ama buda gelip geçici farkında değil..
Bu süreci tek kalemde atlatmanız çok zor..Çevrenizde size destek olacak insanlarla görüşün dertleşin..Çünkü insan içindeki zehiri konuşarak atabiliyor ancak..Dışarı çıkın gezin dolaşın alışveriş yapın...Şayet maddi probleminiz yoksa bu süreci atlatmanızda kısalacaktır..Sizin şu an için zamana ihtiyacınız var..Sağlıklı düşünemeyebilirsiniz çok normal bunlar..Sakin olun lütfen bu dünyada sağlıktan başka hiçbir şeyin önemli olmadığını düşünün..

Allah razı olsun hepinizden çok zor seyler yaşadım halen yaşıyorum...dua ediyorum sürekli. ...eskiden olsa ona bin tane msj atardim bu sefer Allahim sabır veriyor sanırım...En kötü şekil de aklımda kalmasını sağlıyor bu da bi işaret sanirim

Demekki o sevmiyor
Hem sevmesin de başkaları girmiş araya zaten sürüncemedeymis bitmesi hayırlı olmuş boşverin.
Artık kiminle istiyorsa olsun.
Siz de yeni bir sayfa açın. Tertemiz.
Bende öyle diyorum demekki sevmemis aile kuracak karakterde değilmiş diyorum...kendimi böyle telkin etmeye çalışıyorum

Kendinizi üzmeyin bu kadar gerçekten yıpratmayın değmez hiç kimse için..Çok hassas bir dönemdesiniz anlayabiliyorum kimbilir neler yaşadınız ama bu hayatın sonu değilki..Allah bununda sabrını verecektir size..Bol bol dua okuyun, Allahtan yardım isteyin ona el açın ruhen ne kadar rahatladığınızı göreceksiniz..Allah yardımcınız olsun

Bosaniyor olmanizdan rahatsizlik duysa ne olacak. Sonucta bosaniyorsunuz ama eger sen onu rahatsiz etmek istersen, onun yaptiklarinin aynisini yap. Belki fitil olacak , belki de hic umrunda olmayacak...

Amin insallah ilaçlarla uyuyorum hep dua ediyorum.Allaha havale ediyorum...Sağolun Allah razı olsun...

bence hicde umursamadigindan degil canm.umursuyo ki kiskanirsin da geri adim atarsin diye yapiyo.sen olssn bisey hissetmedigin insani kiskandirmak icin biseyleri gozune sokarmiydin

Adam seninle birlikteyken bile milletle mesajlasiyomus. Su an facete o tur seyleri senin icin degil kendi icin yapiyor. Kendisi bosanmak istemis zaten. Takip etmek istiyosan et ama yaptiklarina bos yere anlam yukleyip yuregine eziyet etme

umursamaman, hakaretten daha agir bi tepkidir bence.. kesin olarak kararini verdiysen adimlarini saglam atarsin.. belirsizlik olayi abur cuburlastiriyor

Bence sen gör diye yapmıyordur
Adam zaten aldatıyormuş, şimdi fink fink istediğiyle istediğini yapıyor
Serbest ve mutlu evet ve seni umursamıyor
Senin onu takip ettiğinin bile farkında değildir
Acı gelecek belki ama bunu kabullenmelisin artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…