Yardım edin lütfen çok caresizim

face e koyduğu fotoğ.larda başka bayanlar varsa ya da başka bayanlarla yakın konuşmalar içerisindeyse bunu belgeleyin ekran fotoğ.larıyla v.s sonuçta hala evlisiniz boşanma sürecinde bunu lehinize kullanın. evlilik kurumuna ve şahsınıza saygısızlık küçük düşürücü gibi durumlar var ekstra tazminat bile alabilirsiniz.konunun uzmanı değilim avukatınızla görüşün bunu derim.

Face te foto yok ama gezip tozdugunu görenler var... Ama o bunlarada bi kulp bulur..açıkçası ondan hiç bir şey istemiyorum..ölmüş kabul ediyorum..şu an yaşadığım üzüntü hayal kırıklığım kandirilmam ve bunları yaşamış olmam...

ona aıt herseyi silmen lazım..onu takıp etmek bağımlılık olmuş sende..

ayrıca sana mutluyum msjı göndermiyor,adam gerçekten mutlu..

onun bu hayatım çok yolunda çok eğleniyorum halini öyle mi beyefendi öde şu nafakamı tazminatımı da bakalım hayat çok mu güzel der içimi rahatlatırım. parasıyla da tatil yapar onu unuturum önünüzde güzel bir hayat var emin olun öyle birinden de kurtulduğunuza sevinin.

ona aıt herseyi silmen lazım..onu takıp etmek bağımlılık olmuş sende..

ayrıca sana mutluyum msjı göndermiyor,adam gerçekten mutlu..
Insan hayatın kendine ne getireceğini bilemiyormuş. ..tabiki üzülüyorum o üzülmüyor ya da mutlu diye acıyı yasamaktan kacamiyorum kendimi kandirmis olurum..Burdan da kimin neye ne kadar değer vermiş olduğunu gördüm ayrılmak en doğrusu ama bu süreç çok can yakıyor insan kendini bazı şeylerden alikoyamiyor

Yapma be güzelim tepki olsa ne olur boşanmaya ne olur..ömür boyu şüpheyle yaşamaktansa defolsun gitsin hayatından mutlu olsun boşver sen kendini mutlu etmeye bak..takip etme şu adamı. .hala görmek istemiyorsun belli ki ama onun yolu belliymis zaten..Özgür olmak heyecan yaşamak istiyor.birak gitsin ne hali varsa görsün. .birgün heyecanı diner diye ömrünü curutmektense, mutluluğu sende aramiyorsa şimdi üzülme elbet unutacak kendine zor olsa da yeni hayat kuracaksın. .hatta o gün için fazla bekleme..kendini iyi hissedeceksiniz şeyler yap..bir yerlerden başla. .umarım cook mutlu olursun. .

Inşallah ... güzel dileklerin için teşekkürler... daha büyük acilarda yaşadım bunu da atlatirim inşallah ...

Bosver sessiz kalman onu mahveder. Dikkat çekmek istio. Değmez en az zararla hayatına bak. Bunu yapamayımömür boyu mutsz yasayan o kadar kadın varki... sükret. Atlatırsn bi zmn sonra

Bosver sessiz kalman onu mahveder. Dikkat çekmek istio. Değmez en az zararla hayatına bak. Bunu yapamayımömür boyu mutsz yasayan o kadar kadın varki... sükret. Atlatırsn bi zmn sonra
Evet yaklaşık 2 aydır ne yüzünü gördüm ne bi konuşma eskiden olsa durmaz bin tane msj atardim ama bu sefer hiç bişey yapmadım kendimde şaşırdım... bittiğini biliyorum artık eskiden inkar ediyormuşum görmezden geliyirmusum şimdi bu acıyı yaşamakta sıra inşallah çabuk atlatirim haftaya mahkeme olacak büyük ihtimalle ...o günü bekliyorum...

Arkadaşlar lütfen yorum yapın yarın bosanma davamiz var mantığım bitir diyo kalbim bi kez daha dene diyo ne yapmalıyım bilemiyorum....

Aldatma varsa sakın deneme o kadar acısını yaşamışken baştan başlama dik dur hiç taviz verme

bol bo dua edin gonlunuz ferahlar.bosanma yoluna giren herkes gel-gitler yasar.ayni evlilerin yasadigi gibi.hayirlisi hangisi bilemeyiz.eger inaniyorsaniz istihareye yatin.hakkinizda hayirlisi, zor bir donem

bol bo dua edin gonlunuz ferahlar.bosanma yoluna giren herkes gel-gitler yasar.ayni evlilerin yasadigi gibi.hayirlisi hangisi bilemeyiz.eger inaniyorsaniz istihareye yatin.hakkinizda hayirlisi, zor bir donem
Saatler kaldı ne yapacağımı bilemiyorum...kalbim hayır bitmesin diye çığlık atıyo. ..

Sen hic takma canim
O şimdi gununu gun etsin
Sonra kafasini duvara cok vuracak
Ama is isten gececek
Sen hic üzülme cnm bnm
Rabbim gonlune gore versin..
Çok yakın arkadaşlarımız hafta sonu bir araya getirmeye çalıştı ben gitmedim gidemedim çok istedim.ama mantık galip geldi. Neden gelmedi diye sormuş günler sonra böyle bişey diyince allak bullak oldum...

Çok yakın arkadaşlarımız hafta sonu bir araya getirmeye çalıştı ben gitmedim gidemedim çok istedim.ama mantık galip geldi. Neden gelmedi diye sormuş günler sonra böyle bişey diyince allak bullak oldum...

Neden bosaniyorsunuz sormamda sakınca yoksa
Tabi canim gorusmek istemediysen çok kirmistir ki kabul etmedin

3 yıllık evliyiz güven problemi benim.acimdan.Ayrilma sebebim

İnşallah çocuğunuz yoktur bosaninca en çok cocuklar etkileniyor malum
Ya güven cok önemli bir şey
Bi kere sarsildigi zaman
Hep icte kusku kaliyor
Ama bir yanlisini yakalakadiysaniz
Bosuna boşanmayin derim
Vesvese olabilir yani
Ama hatasi olur yakalarsiniz
Orda haklisiniz birsey diyemem yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…