Yardım edin lütfen çok caresizim

Amin insallah güzel dilekleriniz için Allah razı olsun

Aslında üzgün oda ama bunu gostetmiyor.Bak ben mutluyum hayatin yolunda diyor ama yanluzca maske takiyor kaldi ki hic sevmeyen insan bile buruk olur biraz siz de gormez sen gelmeye devam edin kimseye ondan bahsetmeyin kulagina gitmesin haber almasin sizden boylece düşündürmüş olursunuz

Evet son karşılaştığımızda yaptığı her şeyin saçmalık olduğunu sırf depresyona girmemek için yaptığını söyledi...gerçi ben ona inanmıyorum artık ...daha doğrusu sevgi bu kadar çabuk tuketilebilecek bir şey değilmiş bunu anladım. ..o gece ben her şeyi unutup onunla tekrar bir araya gelmeyi istedim yaşadığım her şeyi bir an unuttum... sevgi böyle biseymis...yanlış kişi hata belki ama böyle

En çok bu saatleri seviyorum uyku gece bir süre bu düşüncelerden uzaklastiriyor bir de şu rüyalar olmasa....

ayni durumdayiz seninle cnm Rabbim sabir versin sanada banada ve bu yolda olanlara gercekten yasadiklarimiz anlatilmiycak kadar zor

Sessizlik en büyük intikamdir :) O tamamen sizin ilginizi çekmek için yapıyor, mutlu olduğun değil. Çünkü sessizliginiz onu deli ediyor. Bu şekilde devam edin. Kendi kendini yiyip bitirecektir siz sessiz kaldikca oh ohh.. Acinizi ve uzuntunuzu asla ona belli etmeyin. Kendinize zaman ayirin. Kendinizi yenileyin, kurslara katilin kafanizi dagitacaktir bu süreçte.

Sen duva et en iyisi bu her gun canının yanmasındansa bir kere yanması daha iyi Allah sabır versin sana zor bi durum bellıki sevıyorsunda ama buna deyer biri deyıl anladıgın kadarla merak ettim kaç yıllık evlısın ve çocugun varmi

3 yıllık çocuğum yok bosandik 12 gün oldu

Amin insallah ....saat kaç oldu ben ağlamaktan uyuyamiyorum

Canım seni anlıyorum ben de aynı süreçteyim çünkü ama aramızda şöyle bir fark var ben kendimi rahatlamış hissediyorum çünkü aklıma hep bana yaşattığı kötü anılar geliyor

Sen de böyle yapmaya çalış ileride kurma ihtimalin olan mutlu yuvayı düşünmeye çalış... Sen bu adamla devam etseydin mutlu olabilecek miydin? Belki de kahrından kanser olacaktın Allah korusun.. Adam yeterince sevmemiş işte sevse mutlaka birleşmek için bi adım atardı sen de boşanma sonrasında yaptıklarınla daha da itmişsin..

Bırak artık ne hali varsa görsün başkasını istiyorsa başkasına gitsin kendini zorla sevdiremezki insan? Bi silkelen kendine gel çalışmıyorsan iş ara farklı ortamlara gir farklı insanlar tanı.. Gör bak zamanla acın nasıl adım adım azalıyor gün gelecek iyi ki ayrılmışım diyeceksin

Sen guçlusun bence aglamak çeredeyıl yıne şukret çocugun yok git ve herşeye inat hayatını yaşa ve emin ol senin kiymetini bilicek biri çikar karşina o senin sevgıne layık deyıl bence hiç duşunme onu o ne kaybettı haberı bile yok

Bu sureci sosyalleserek, yeni hobiler edinerek atlatabilirsin. Calisiyorsan kariyerine odaklan. İnşallah bu zor donemi boylece atlatirsin. Bunaldikca da buraya yaz elimizden geldigince destek oluruz. Kendine iyi bak.

Merhaba kızlar e devlette soyadim kızlık soyadim olmuş artık nüfus cüzdanımı alabilir miyim ? Muhtardan herhangi bir belge almama gerek var mı ? Direkt nüfus müdürlüğünden çıkarabiliyor muyum? Bilgisi olan arkadaşlar varsa yardiminizi rica ediyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…