- 9 Eylül 2014
- 241
- 140
- 48
- Konu Sahibi inertiasea
-
Allah razı olsun sizde en kisa zamanda istediğiniz huzura kavusursunuz... Tanımadığın birine dua etmek çok iyi bir şeymiş bunu öğrendim. ..Allah yardımcınız olsun dua etcem sizin için...Hepimiz şu çaresizlikten sıkıntılardan kurtuluruz inşallah
Amin insallah güzel dilekleriniz için Allah razı olsunİnşaallah geçecek bu günler. Çok mutlu olacaksınız. Bu günler aklınızda kalacak fakat acıtmayacak artık.
Ona ulaşmaya çalışmayın, böyle yaparsanız uzulen taraf yine siz olursunuz. Unutmayın, mutlu olsaydınız ayrılmazdınız, böyle düşünerek telkin edin kendinizi.
Allah hayırlı çok mutlu olacağınız bir yuva nasip etsin. Amin.
3 yıllık çocuğum yok bosandik 12 gün olduSen duva et en iyisi bu her gun canının yanmasındansa bir kere yanması daha iyi Allah sabır versin sana zor bi durum bellıki sevıyorsunda ama buna deyer biri deyıl anladıgın kadarla merak ettim kaç yıllık evlısın ve çocugun varmi
Amin insallah ....saat kaç oldu ben ağlamaktan uyuyamiyorumayni durumdayiz seninle cnm Rabbim sabir versin sanada banada ve bu yolda olanlara gercekten yasadiklarimiz anlatilmiycak kadar zor
Amin insallah ....saat kaç oldu ben ağlamaktan uyuyamiyorum
Amin insallah ....saat kaç oldu ben ağlamaktan
Hepinize çok teşekkür ediyorum Allah razı olsun...Bu sureci sosyalleserek, yeni hobiler edinerek atlatabilirsin. Calisiyorsan kariyerine odaklan. İnşallah bu zor donemi boylece atlatirsin. Bunaldikca da buraya yaz elimizden geldigince destek oluruz. Kendine iyi bak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?