Yardım edin lütfen çok caresizim

İlk başta zor gelir içinizi yakar sonra geçer normal gelir sabredin oltaya gelmeyin
Amacı bu zaten bariz belli
Canını yakmak
Ya sabır çek baktıkça kendine hakim olamazsın kendini kapatma kabuğuna derim
Yürü bol bol stresini alır

Boşanma sürecinde böyle yetişkinlere yakışmayacak ergen ergen davranışlar içine girmişse arkanıza yaslanın, sakin olun ve ne kadar doğru bir karar verdiğinize bir bakın. Olgun biri olsaydı adam gibi ayrılır, ilişkiye saygısından uluorta böyle rezilliklere girmezdi. Sen üzme canını kardeşim, daha mutlu günler seni bekliyor inşallah, sen yeter ki buna takılıp kalma..

Ben olsam anlaşmalı fakan boşanmazdım. Bunların hepsini delil gösterir yüklü miktarda tazminat ve nafaka isterdim. Boşamıyorum derdim. Aaaa bu ne terbiyesizlik ya. Haysiyetsize bak! Arsız! Çok sinirlendim kardeşim kusura bakma.

Boşama kız! Boşamicam de. Biraz bi burnu sürtsün bakalım

Ve çok güçlü ol! Ne öyle ilaçla uyumalar falan? Şimdi güçlü olacaksın. Sen güçlü durursan karşısında afallar neye uğradığını şaşırır. Ama öbür türlü sen kendini koyverirsen " vay be ne erkekmişim" der.

Erkekler kadınlar gibi duygusal değil anacım. Arkalarında enkaz bırakmaya bayılırlar. Kan kusup kızılcık şerbeti içtim diyeceksin. Yoksa kendine yaptığınla kalırsın. Aslan gibi duvar gibi dur karşısında. Yaptıklarını yanına bırakma. Avukatınla görüş anlaşmaktan vaxgeçtim boşamıyorum de mahkemeye de gitme aradığında da açma inek gibi kalsın bakalım. Ne demek oluyomuş evdeki gül gibi kadını bırakıp da ona buna gitmek!

adamın mayası bozukmuş ki siz görün diye yapmıyordur, size öyle geliyor.. severek ayrılmak zordur fakat adam defalarca aldatmış sizi daha neyini seveceksiniz böyle karaktersiz bir adamı Allah aşkına.. keyfinize bakın sizde hayat kayıp gidiyor ellerinizden bir yerinden yakalamanız gerekiyor..

Karektersiz birinden kurtuldugun icin allaha sukret.
Ve onu hiccc takip etme derim sana.bilerekte bilmeyerek te yapsa facedeki pisliklerini,adam assagilik biri.bu yaptiklarini ortmez.

Bittiğini kabullenme sürecindesiniz. Kendinize meşguliyetler bulun. Oyalanın. Onun aklınıza gelmesine fırsat bırakmayın.

aynen katılıyorum

Günlerdir evdeyim dışarı cikamiyorum.sanki herkes bana bakiyo aciyo gibi geliyor ...o keyfinde. .. ya sabır diyip biteceği günü bekliyorum. ..bir an önce bitsin bu işkence ...

Günlerdir evdeyim dışarı cikamiyorum.sanki herkes bana bakiyo aciyo gibi geliyor ...o keyfinde. .. ya sabır diyip biteceği günü bekliyorum. ..bir an önce bitsin bu işkence ...
herkes kendine acısın siz acınacak halde değilsiniz.. giyinin kuşanın bir çıkın dışarı nefes alın kuşların sesini dinleyin, rüzgarın esintisini hissedin, hayatın, nefes almanın ne kadarda güzel olduğunu anlayacaksınız..
eve hapsetmeyin kendinizi siz kötü bir şey yapmadınız çektiğiniz işkenceyi de siz kendinize çektiriyorsunuz.. yapmayın lütfen

Belkide böylesi daha iyi nefret edip uzaklaşıyorum kötü kalıyor hafızamda. O kadar "kirlenmiş"geliyor ki böyle hissetmek daha hayırlı inşallah çabuk unuturum belki

Takip etmeyeceksin, kendine engel olmalısın.
O yokmuş gibi davranmayı denemelisin.
Madem acı çekiyosun neden boşanıyosunuz ki?
Sebep ne yani?

Belkide böylesi daha iyi nefret edip uzaklaşıyorum kötü kalıyor hafızamda. O kadar "kirlenmiş"geliyor ki böyle hissetmek daha hayırlı inşallah çabuk unuturum belki

Evet ne yazık ki sevgimizi kirletmiş hissediyoruz da..
Kabahat biraz da bizde..
Onları gözümüzde büyüten biziz.
Aslında böylesi insanlar ne kadar zavallı..
Böyle yaparak günlerini mutlu geçirdiklerini zannedip eğleniyorlar.
Ben eminim öyle insanların sonu çaresizlik, yalnızlık..
Kimsenin yaptığı yanına kalmaz emin olun.
Kısa vadede onlar kazanmış görünse de büyük kayıplar yaşabileceklerini şimdi düşünemiyorlar..

Seni rahatsız etse, kapına dayansa dahamı iyi.. yada üzülse kahrolsa ölüyorum dese dahamı iyi.. Bırak öyle olsun en azından sana bulaşmasın. Sıyrılırsın düşmez peşine

boyle adamlarin kolayca siyrilmasina izin verme, boyun egme, haklarindan da asla vazgecme! sen bisey talep etmeyince 'ay ne asaletli kadinmis, ayip ettim' mi diyecek? ben de bosandim evet ama sukur eski esim de ben de efendiligi bozmadik, esya kavgasi filan hicbsy olmadi.. boyle ergen kilikli adam icin yataklara serilmek cozum degil su an.. haklisin, cok ama cok zor.. ama bu surec Allah in izniyle gectikten sonra pisman olursun o hemen siyrildigi icin

Sanki zaman durdu geçmek bilmiyor bitsin artık gücüm tukeniyor... Her geçen gün ne kadar yanlış bir insan olduğunu kanıtlıyor. ... Benim üzüntüm onu kaybetmek.degil emegime sevgime geçen zamanima...insan üzülmese bile saygı gösterir ....çok yazik her şey ne kadar yalanmış. ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…