- 1 Mart 2010
- 45.187
- 115.285
- 1.123
- Konu Sahibi inertiasea
-
aynen katılıyorumVe çok güçlü ol! Ne öyle ilaçla uyumalar falan? Şimdi güçlü olacaksın. Sen güçlü durursan karşısında afallar neye uğradığını şaşırır. Ama öbür türlü sen kendini koyverirsen " vay be ne erkekmişim" der.
Erkekler kadınlar gibi duygusal değil anacım. Arkalarında enkaz bırakmaya bayılırlar. Kan kusup kızılcık şerbeti içtim diyeceksin. Yoksa kendine yaptığınla kalırsın. Aslan gibi duvar gibi dur karşısında. Yaptıklarını yanına bırakma. Avukatınla görüş anlaşmaktan vaxgeçtim boşamıyorum de mahkemeye de gitme aradığında da açma inek gibi kalsın bakalım. Ne demek oluyomuş evdeki gül gibi kadını bırakıp da ona buna gitmek!
Günlerdir evdeyim dışarı cikamiyorum.sanki herkes bana bakiyo aciyo gibi geliyor ...o keyfinde. .. ya sabır diyip biteceği günü bekliyorum. ..bir an önce bitsin bu işkence ...adamın mayası bozukmuş ki siz görün diye yapmıyordur, size öyle geliyor.. severek ayrılmak zordur fakat adam defalarca aldatmış sizi daha neyini seveceksiniz böyle karaktersiz bir adamı Allah aşkına.. keyfinize bakın sizde hayat kayıp gidiyor ellerinizden bir yerinden yakalamanız gerekiyor..
Evet bütün kozlarini açıkça oynuyor...Eşiniz sizi sinir etmek için yapmıyor bence tüm onları.
Özü bu..
Evliyken rahat rahat yapamadığı şeyleri şimdi açık ve rahat yapıyor.
Evet bütün kozlarini açıkça oynuyor...
herkes kendine acısın siz acınacak halde değilsiniz.. giyinin kuşanın bir çıkın dışarı nefes alın kuşların sesini dinleyin, rüzgarın esintisini hissedin, hayatın, nefes almanın ne kadarda güzel olduğunu anlayacaksınız..Günlerdir evdeyim dışarı cikamiyorum.sanki herkes bana bakiyo aciyo gibi geliyor ...o keyfinde. .. ya sabır diyip biteceği günü bekliyorum. ..bir an önce bitsin bu işkence ...
Belkide böylesi daha iyi nefret edip uzaklaşıyorum kötü kalıyor hafızamda. O kadar "kirlenmiş"geliyor ki böyle hissetmek daha hayırlı inşallah çabuk unuturum belkiKoz olarak düşünmedim ben.
Sadece böyle yaşamayı seviyor.
Artık çekineceği kimse de yok.
Rahat hareket ediyor.
Üzgünüm ama sizi umursamıyor.
Siz de onu umursamamaya yoksaymaya çalışın..
Zor ama başka çareniz yok..
Takip etmeyeceksin, kendine engel olmalısın.Eşimle bosaniyoruz...önümüzdeki günlerde anlasmali olarak bitecek...Ben bu süre boyunca hep sessiz kaldım...ne msj ne arama ..o beni sinir etmek için elinden gelen her şeyi yapıyor. .face açmış sürekli birileriyle yazisiyo resimler falan koyuyor keyfim yerinde der gibi bana gönderme yapıyor. ..Bu rahatlığı beni mahvediyor ..Bu süreçle nasıl başa cikabilirim canımı çok yakıyor her an ne yaptığını takip etmekten kendimi alamıyorum
Belkide böylesi daha iyi nefret edip uzaklaşıyorum kötü kalıyor hafızamda. O kadar "kirlenmiş"geliyor ki böyle hissetmek daha hayırlı inşallah çabuk unuturum belki
Eşimle bosaniyoruz...önümüzdeki günlerde anlasmali olarak bitecek...Ben bu süre boyunca hep sessiz kaldım...ne msj ne arama ..o beni sinir etmek için elinden gelen her şeyi yapıyor. .face açmış sürekli birileriyle yazisiyo resimler falan koyuyor keyfim yerinde der gibi bana gönderme yapıyor. ..Bu rahatlığı beni mahvediyor ..Bu süreçle nasıl başa cikabilirim canımı çok yakıyor her an ne yaptığını takip etmekten kendimi alamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?