Yardım edin lütfen çok caresizim

İstemeden mi bosaniyorsunuz ? Boşanma sebebniz ne ?

Boşanalı 2 gün oldu o dakikalar sürekli gözümün önünde göz göze gelmemek için hep yere baktı ... Kendimi oyalamaya çalışıyorum ama tekrar aklıma geliyor ... Dışarı çıkınca ağlama geliyor sanki insanlar uzerime yürüyor... Kabullenemiyorum aptal gibi bi haber bekliyorum boşuna biliyorum ama yüreğime söz geciremiyorum. ..

Kızlar lütfen bi yorum yapın gerçekten bu işin içinden çıkamıyorum eşimle boşanalı 6 gün oldu 2 gün önce çok yakın arkadaşlarımız bizden habersiz bizi bir araya getirdi son kez buluşturmak için. Arkadaşlarımız bosandiniz şimdi mutlumusunuz peki gibi konuşmalar yaptılar o da çok zor olduğunu çok kötü olduğunu falan söyledi ayrılık süresince benden hep kacmisti cunku. Sonra bizi yalnız biraktilar konuşmaya başladık ben böyle yapamam seni bi iki defa böyle görsem intihar ederim göz görmeyince gönül katlaniyo dedi. Sonra aniden beni kendine çekti son kez sarılıyim sana dedi ve o anda koptuk günlerdir burnundan kıl aldirmayan adam hüngür hüngür ağladı..Bu arkadaşlarımız bizi bi kere daha gorusturmek istemislerdi ama ben beni sevmediğini düşünüp gitmedim.Bana hep çok acı o gün gelseydin her şey çok farklı olurdu falan dedi ...sonra ben dini olarak bosanmis oluyormuyuz kaç Talak hakkımız falan kalmış diye danisicam falan dedi..gece 11 den 3 buçuk a kadar durdu o süre boyunca el ele oturduk ağladım öptü bile beni ama en son alnımdan öptü ve gitti.... Bu dönemde biriyle ciddi bişeyler mi yaşadı acaba neden kaçtı bil.iyorum...ya çok iyi rol yaptı çözemedim. ..sizce bu durum ne insan sevdiğini bırakabilir mi

Ayrılık sebebiniz neydi? tam olarak ..
O günden sonra sizi aramadı mı ?? Ve siz aradınız mı ?
O gün buluştuğunuzda barıştınız mı yani nikah vs konuştuğunuza göre ..

Eşimle aramızda güven problemi vardı ve sürekli tartisiyorduk.70 gün gorusmedik mahkeme günü gördüm sadece. .. Arkadaşlarımız aramış işte nouldu neye karar verdiniz falan diye o da çok canım yanıyor falan demis ama artık. Çok zor falan demis o gece ıstese orda kalırdı demekki sevmiyor ama hiç olumsuz davranmadı

Ilk saatler ılımlıydı saat geçtikçe fikrimi değişti ne düşündü bilmiyorum alnımdan öptü gitti ...Bunların hepsi rol olabilir mi... Ona beddua etmiyim.falan diye çok takar bu konulari çünkü

Ben rol olduğunu düşünmüyorum seviyor mutlaka ama ayrılmışsınız boşanma gerçekleşmiş bence şu noktada herşeye sil baştan başlamak emek vermek ona zor geliyor psikolojisi kaldırmıyor ..
Sizde belki çok yeni olduğundan biraz pişmanlık var gibi bekleme sürecinde iki taraf da adım atmayınca mecbur boşandınız galiba ..
Şuan biraz zamana bırakın bence siz kendi düşüncelerinizi toparlayıp ne istediğinize karar verin ..
Siz barışmak istiyormusunuz ?

Seviyorum belki en doğrusu bosanmakti ama bi tarafım gitme diye cirpiniyo

Seviyorum belki en doğrusu bosanmakti ama bi tarafım gitme diye cirpiniyo

Şuan çok taze belki normal böyle hissetmeniz ..
Biraz zamana bırakın ve ne istediğinize karar verin bakalım eşiniz bu süreçte adım atacak mı
Erkekler özlem pişmanlık gibi duyguları çok daha geç idrak edebiliyorlar ..
Eğer bi kaç hafta içinde duygularınız değişmezse arayın son kez konuşmak isteyin ..
ama her türlü cevaba karşı asla pişman olmayacaksanız yapın bunu ..
Allah yardımcınız olsun ..

Rol de yapsa gercekten uzilmus de olsa ortada bir yalan dolan bisey varmis once bundan kurtulmaniz lazim. Aurilik acisiyla insanlar gel gitler yasarlar. Siz nasil yasiyorsaniz oda yasiyordur evet amaa senin dikkat etmen gereken bazi seyler var. Birincisi sen daha once gelseydin simdi boyle olmazdi ne demek. Adam tamamen ayriligin yukunu sizin omuzunuza yikiyor. Demediniz mi be adam hersey farkli olabilirdi o zaman sen niye gelmedin madem benim yerim belli yurdum belli diye. bu cok ciddi bir yikim suclama sakin kendinizi keske gitseydim diye doldurup onun oyununa gelmeyin.
Ikincisi benim de sucum vardi gibi bi yorumunuz vardi galiba. Bilmedigim icin bise diyemiyorum afaki oluyor ama once onun da sizin de bunlari halletmeniz lazim
ucuncusu ne olur pisman mi degil mi diye paralamayin kendinizi cok yipratirsiniz.
Dorduncusu de niye anlasmali bosandiniz ki niye bu rahatligi verdiniz ona. Sizin ne sucunuz vardi ki adamin yaptiklri ortadayken. Barisada bilirsiniz elbette yuva yikilmasini hicbir zaman istemem ama guven olayini halladin bence oncelikle. Ben kadinin cekip cekip de sonra anlasmali bosanmasina cok uzuluyorum. Bosaninca adam bekarkenki hayatina kaldigi yerden basliyor ama kadin icin oyle olmuyor. En basit unvan bile degisiyor. Sirf bunu. Diyeti bedeli olarak bile cektirerek gitmek lazim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…