- Konu Sahibi inertiasea
-
İstemeden mi bosaniyorsunuz ? Boşanma sebebniz ne ?Eşimle bosaniyoruz...önümüzdeki günlerde anlasmali olarak bitecek...Ben bu süre boyunca hep sessiz kaldım...ne msj ne arama ..o beni sinir etmek için elinden gelen her şeyi yapıyor. .face açmış sürekli birileriyle yazisiyo resimler falan koyuyor keyfim yerinde der gibi bana gönderme yapıyor. ..Bu rahatlığı beni mahvediyor ..Bu süreçle nasıl başa cikabilirim canımı çok yakıyor her an ne yaptığını takip etmekten kendimi alamıyorum
Hakkında hayırlısı olsun İnşallah ..Sonunda bitti ...Bittik....
Bazen boylesi daha hayirli olur..ne kadar gönlüne söz geçiremesende takip etmemeye çalış derim.kendine meşgale edin,yeni arkadaşlar edin, kısaca günlerini dolu geçir.Allah yardimcin olsun..zor süreç ama aydınlık günlerde vaar.Sonunda bitti ...Bittik....
Kızlar lütfen bi yorum yapın gerçekten bu işin içinden çıkamıyorumeşimle boşanalı 6 gün oldu 2 gün önce çok yakın arkadaşlarımız bizden habersiz bizi bir araya getirdi son kez buluşturmak için. Arkadaşlarımız bosandiniz şimdi mutlumusunuz peki gibi konuşmalar yaptılar o da çok zor olduğunu çok kötü olduğunu falan söyledi ayrılık süresince benden hep kacmisti cunku. Sonra bizi yalnız biraktilar konuşmaya başladık ben böyle yapamam seni bi iki defa böyle görsem intihar ederim göz görmeyince gönül katlaniyo dedi. Sonra aniden beni kendine çekti son kez sarılıyim sana dedi ve o anda koptuk günlerdir burnundan kıl aldirmayan adam hüngür hüngür ağladı..Bu arkadaşlarımız bizi bi kere daha gorusturmek istemislerdi ama ben beni sevmediğini düşünüp gitmedim.Bana hep çok acı o gün gelseydin her şey çok farklı olurdu falan dedi ...sonra ben dini olarak bosanmis oluyormuyuz kaç Talak hakkımız falan kalmış diye danisicam falan dedi..gece 11 den 3 buçuk a kadar durdu o süre boyunca el ele oturduk ağladım öptü bile beni ama en son alnımdan öptü ve gitti.... Bu dönemde biriyle ciddi bişeyler mi yaşadı acaba neden kaçtı bil.iyorum...ya çok iyi rol yaptı çözemedim. ..sizce bu durum ne insan sevdiğini bırakabilir mi
Ilk saatler ılımlıydı saat geçtikçe fikrimi değişti ne düşündü bilmiyorum alnımdan öptü gitti ...Bunların hepsi rol olabilir mi... Ona beddua etmiyim.falan diye çok takar bu konulari çünkü
Seviyorum belki en doğrusu bosanmakti ama bi tarafım gitme diye cirpiniyoBen rol olduğunu düşünmüyorum seviyor mutlaka ama ayrılmışsınız boşanma gerçekleşmiş bence şu noktada herşeye sil baştan başlamak emek vermek ona zor geliyor psikolojisi kaldırmıyor ..
Sizde belki çok yeni olduğundan biraz pişmanlık var gibi bekleme sürecinde iki taraf da adım atmayınca mecbur boşandınız galiba ..
Şuan biraz zamana bırakın bence siz kendi düşüncelerinizi toparlayıp ne istediğinize karar verin ..
Siz barışmak istiyormusunuz ?
Seviyorum belki en doğrusu bosanmakti ama bi tarafım gitme diye cirpiniyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?