- 9 Eylül 2014
- 241
- 140
- 48
- Konu Sahibi inertiasea
-
Ben 2 ay boyunca ona karşı olumsuz duygular bekledim hep kendimi telkin etmeye çalıştım "seni istemiyor seni sevse yalan konusmazdi boşanmaya kalkismazdi vs" karşılaşınca ondan böyle yumuşak bir tavır hiç beklemiyordum ... öyle davrandiki o arkadaşlar bile ayyy ne uzgunmus moduna girdiler ama o gece orda kalmayıp gidip ardından aramayinca onlarda sen elinden geleni yaptın bu adam.sevse gitmezdi diyolar.cunku ben onu görünce günlerdir yaşadığım öfke hiddet yok oldu sevdiğim için sanırım...Rol de yapsa gercekten uzilmus de olsa ortada bir yalan dolan bisey varmis once bundan kurtulmaniz lazim. Aurilik acisiyla insanlar gel gitler yasarlar. Siz nasil yasiyorsaniz oda yasiyordur evet amaa senin dikkat etmen gereken bazi seyler var. Birincisi sen daha once gelseydin simdi boyle olmazdi ne demek. Adam tamamen ayriligin yukunu sizin omuzunuza yikiyor. Demediniz mi be adam hersey farkli olabilirdi o zaman sen niye gelmedin madem benim yerim belli yurdum belli diye. bu cok ciddi bir yikim suclama sakin kendinizi keske gitseydim diye doldurup onun oyununa gelmeyin.
Ikincisi benim de sucum vardi gibi bi yorumunuz vardi galiba. Bilmedigim icin bise diyemiyorum afaki oluyor ama once onun da sizin de bunlari halletmeniz lazim
ucuncusu ne olur pisman mi degil mi diye paralamayin kendinizi cok yipratirsiniz.
Dorduncusu de niye anlasmali bosandiniz ki niye bu rahatligi verdiniz ona. Sizin ne sucunuz vardi ki adamin yaptiklri ortadayken. Barisada bilirsiniz elbette yuva yikilmasini hicbir zaman istemem ama guven olayini halladin bence oncelikle. Ben kadinin cekip cekip de sonra anlasmali bosanmasina cok uzuluyorum. Bosaninca adam bekarkenki hayatina kaldigi yerden basliyor ama kadin icin oyle olmuyor. En basit unvan bile degisiyor. Sirf bunu. Diyeti bedeli olarak bile cektirerek gitmek lazim.
Onun böyle bir niyeti yokmuş artık kabullenmekten başka çarem kalmadı...çok acı ... agliyorum sürekli yarın psikologla gorusucem atlatamıyorum. ...boşandıysanız ve ayrıldıgına pısmansanız 15 gun sure varmıs ya söyle ona gıdın vazgecın.Ama gıttıkten sonra aramadıysa da onun dedıgı gıbı görusmemeyı tercıh edın cocuk yoksa..Ben de bosandım ama ıcım rahatladı ınan ne mahkeme anını ne de öncesını dusunmuyorum bıle..bı huzur geldı bana..hayırlısı olsun herkesın hakkında..
biz sana ne dersek dıyelım sen onu takıp etmeye devam edeceksın ama zaman gecıcek bu alışkanlığından vazgecıp onu hiç umursamıycaksın ama zamana ıhtıyacın var Allah yardımcın olsun cnmEşimle bosaniyoruz...önümüzdeki günlerde anlasmali olarak bitecek...Ben bu süre boyunca hep sessiz kaldım...ne msj ne arama ..o beni sinir etmek için elinden gelen her şeyi yapıyor. .face açmış sürekli birileriyle yazisiyo resimler falan koyuyor keyfim yerinde der gibi bana gönderme yapıyor. ..Bu rahatlığı beni mahvediyor ..Bu süreçle nasıl başa cikabilirim canımı çok yakıyor her an ne yaptığını takip etmekten kendimi alamıyorum
ben de ne zaman bir sorun olsa böyle filmler izler dibe vururum, ama yanlış.. özellikle kendimi üzecek, kendimi acı çeken esas kızın yerine koyarak pişmanlıklar yaşayacak roller biçiyorum kendime, kendimi onlar yerine koyuyorum..ama sonra bi bakıyorum ki o nerde ben nerdeeee.. boşuna üzme arkadaşım kendini, geçecek...Thé notebook isimli filmi izledim iyice cöktüm
Ay evet film saniyo insan kendi hikayesini de ama degilben de ne zaman bir sorun olsa böyle filmler izler dibe vururum, ama yanlış.. özellikle kendimi üzecek, kendimi acı çeken esas kızın
yerine koyarak pişmanlıklar yaşayacak roller biçiyorum kendime, kendimi onlar yerine koyuyorum..ama sonra bi bakıyorum ki o nerde ben nerdeeee.. boşuna üzme arkadaşım kendini, geçecek...
daha yenisin, yaşamadım ama yaşamayı çok düşündüm içinde bulunduğun durumu, yaşamayana kolay gibi olsun istemiyorum ama alışacaksın diye düşünüyorum..Ay evet film saniyo insan kendi hikayesini de ama degilve öyle aptalliklar yapıyorum ki şu an bi tarafiyla guluyodur belki Allahım sen yardım et nolur
Inşallah gün gelir de ben neye uzulmusum der bu yazdıklarımı acı bi gülümsemeyle okurum...daha yenisin, yaşamadım ama yaşamayı çok düşündüm içinde bulunduğun durumu, yaşamayana kolay gibi olsun istemiyorum ama alışacaksın diye düşünüyorum..
inşaallah arkadaşım.Inşallah gün gelir de ben neye uzulmusum der bu yazdıklarımı acı bi gülümsemeyle okurum...
Eşimle bosaniyoruz...önümüzdeki günlerde anlasmali olarak bitecek...Ben bu süre boyunca hep sessiz kaldım...ne msj ne arama ..o beni sinir etmek için elinden gelen her şeyi yapıyor. .face açmış sürekli birileriyle yazisiyo resimler falan koyuyor keyfim yerinde der gibi bana gönderme yapıyor. ..Bu rahatlığı beni mahvediyor ..Bu süreçle nasıl başa cikabilirim canımı çok yakıyor her an ne yaptığını takip etmekten kendimi alamıyorum
Günler geçiyor ama ben yerimde sayıyorum sankidışarı cikamiyorum sürekli dua okuyorum dinliyorum ruyalarim karmakarışık ...Halen kabullenemiyorum...
çabucak atlatırsın inşallah bu günleri üzüldüm bilmiyordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?