Yardım edin lütfen çok caresizim

Ben 2 ay boyunca ona karşı olumsuz duygular bekledim hep kendimi telkin etmeye çalıştım "seni istemiyor seni sevse yalan konusmazdi boşanmaya kalkismazdi vs" karşılaşınca ondan böyle yumuşak bir tavır hiç beklemiyordum ... öyle davrandiki o arkadaşlar bile ayyy ne uzgunmus moduna girdiler ama o gece orda kalmayıp gidip ardından aramayinca onlarda sen elinden geleni yaptın bu adam.sevse gitmezdi diyolar.cunku ben onu görünce günlerdir yaşadığım öfke hiddet yok oldu sevdiğim için sanırım...

Evet iste ama gitmesi de yumusak davranmasi da kriter degil kriterinizin sorunlarin cozumune yonelik bir adim atip atmamasi olmali. Esinizi siz daha iyi bilirsiniz. Imam nikahi boyutunu dusunup talak hakkini dile getirdigine gore belki ginahini dusinerek uzaklasti. Ya da sizi olctu bicti. Ama ben her zaman ilk tepkinin gercek oldugunu dusunurum.

boşandıysanız ve ayrıldıgına pısmansanız 15 gun sure varmıs ya söyle ona gıdın vazgecın.Ama gıttıkten sonra aramadıysa da onun dedıgı gıbı görusmemeyı tercıh edın cocuk yoksa..Ben de bosandım ama ıcım rahatladı ınan ne mahkeme anını ne de öncesını dusunmuyorum bıle..bı huzur geldı bana..hayırlısı olsun herkesın hakkında..

Uzulme canim emin ol emin ol mutsuz oldugu icin mutluyum havasi yaratiyor. Senin caini nasil yakacagini cok iyi bildigi icin bunu yapiyor. Takip etmemeye calos onun istedigide senin gorup uzulmen. Allah yardimcin olsun

Bende acı çekiyorum ama geri dönüşü çok zor modunda ... mail attim msj attim cvp.bile vermedi belki.dalga geçiyor şu an ona dönmeye her an hazır olduğumu gördü çünkü ama boşuna ...En acısı bu insanin çok yanlış biri olduğunu bilmek.ve böyle acı çekmek ... Allah rızası için dualarinizda banada yer verin ...

Onun böyle bir niyeti yokmuş artık kabullenmekten başka çarem kalmadı...çok acı ... agliyorum sürekli yarın psikologla gorusucem atlatamıyorum. ...

Merhaba arkadaşlar konumu biliyosunuz eşimle bosandik ve ben resmen yıkıldım kendimi toparlayamıyorum sürekli onu düşünmekten kendimi alamıyorum bunlar normal mi bu süreci yaşayıp aynı duyguları yaşayan var mı her an bi haber bekliyorum boşuna belki ama kendime kalbime söz geciremiyorum ...Bu süreç geçici mi acaba

biz sana ne dersek dıyelım sen onu takıp etmeye devam edeceksın ama zaman gecıcek bu alışkanlığından vazgecıp onu hiç umursamıycaksın ama zamana ıhtıyacın var Allah yardımcın olsun cnm

Thé notebook isimli filmi izledim iyice cöktüm
ben de ne zaman bir sorun olsa böyle filmler izler dibe vururum, ama yanlış.. özellikle kendimi üzecek, kendimi acı çeken esas kızın yerine koyarak pişmanlıklar yaşayacak roller biçiyorum kendime, kendimi onlar yerine koyuyorum..ama sonra bi bakıyorum ki o nerde ben nerdeeee.. boşuna üzme arkadaşım kendini, geçecek...

Ay evet film saniyo insan kendi hikayesini de ama degil ve öyle aptalliklar yapıyorum ki şu an bi tarafiyla guluyodur belki Allahım sen yardım et nolur

Ay evet film saniyo insan kendi hikayesini de ama degil ve öyle aptalliklar yapıyorum ki şu an bi tarafiyla guluyodur belki Allahım sen yardım et nolur
daha yenisin, yaşamadım ama yaşamayı çok düşündüm içinde bulunduğun durumu, yaşamayana kolay gibi olsun istemiyorum ama alışacaksın diye düşünüyorum..

daha yenisin, yaşamadım ama yaşamayı çok düşündüm içinde bulunduğun durumu, yaşamayana kolay gibi olsun istemiyorum ama alışacaksın diye düşünüyorum..
Inşallah gün gelir de ben neye uzulmusum der bu yazdıklarımı acı bi gülümsemeyle okurum...

Günler geçiyor ama ben yerimde sayıyorum sanki dışarı cikamiyorum sürekli dua okuyorum dinliyorum ruyalarim karmakarışık ...Halen kabullenemiyorum...

İnşaallah geçecek bu günler. Çok mutlu olacaksınız. Bu günler aklınızda kalacak fakat acıtmayacak artık.

Ona ulaşmaya çalışmayın, böyle yaparsanız uzulen taraf yine siz olursunuz. Unutmayın, mutlu olsaydınız ayrılmazdınız, böyle düşünerek telkin edin kendinizi.

Allah hayırlı çok mutlu olacağınız bir yuva nasip etsin. Amin.

Adam zaten bunları evliyken yapıyormuş. O zaman ki çektiğiniz acı daha kötüdür. Kurtulduğunuza şükredin . Neden takip ediyorsunuz böyle bir adamı. Zamanla geçecek. İlerde düşündüğünüz zaman iyiki kurtulmuşum diyeceksiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…