Bana senin korktuğun ne varsa her seyi yaapcam dediği icin canımı cok yaktı. Ondan nefret ediyorum. Ama düşünmekten kendimi alamıyorumAdam her haltı yediği için sana fırsat olur korkusuyla kendi yaptığı için nefes aldırmıyor
Dua et kurtulmuşmuşsun arkana bile bakmadan kaç
Telefonu engelle sosyal medya da engelle
Ben bunu dile getirince de hakaret etti basını sinirden duvara vurmuş
Sohbet ettiği kızdan özür dilemeliymişim, çünkü sadece arkadaşıymıs. Sorun çıkardığım icin kıza ayıp olmuş. Üstelik beni engelledi o kızı takibe devam etti. Çünkü beni aldattığı kız eski sevgilimle ilgili biseyler Paylaşmaya başladı.Hiçbir şey anlamadım.
20 gün önce ayrıldıysanız başkasıyla sohbet ettiğini nereden gördünüz ve hangi sıfatla hesap sordunuz? O kızdan özür dilemek nereden çıkıyor?
Haklısınız. Ama sindiremiyorum bunlarıYa lütfen Kurtulun böyle manyaktan .Hem suçlu hem güçlü okurken neredeyse ben gelip ona tonlardansa küfür edecem tövbe tövbe. Ne güzel işiniz var bırakın anasını bacisinida. Şimdiden böyle gerçek yüzünü gösteriyorsa sizden şanslısı olamaz. Çünkü asla evlenince yada ileride değişmezler .Evliyken de yapar ve der beni biliyordun. Ben böyleydim sen kabul etmeseydin der sonra kafanızı siz evliyken duvarlara vurursun
O kızdan da nefret ediyorum o dA ayrı konuSiz kurtulmuşsunuz, öteki kız için üzülün asıl. Böyle bir adamda ne buldunuz anlamıyorum.
Evet. Her haltı yedi 3 yıl içinde. Ben olsun düzelir dedim kendi kendime. En son annesi arama oğlumu evlendiricem deyince bitti artık bendeAdam her haltı yediği için sana fırsat olur korkusuyla kendi yaptığı için nefes aldırmıyor
Dua et kurtulmuşmuşsun arkana bile bakmadan kaç
Telefonu engelle sosyal medya da engelle
Ozaman onun istediği bu ve amacına da ulaşıyor.Haklısınız. Ama sindiremiyorum bunları
O bunu bilemeyecek. Allah’ından bulsunOzaman onun istediği bu ve amacına da ulaşıyor.
Evet. Her haltı yedi 3 yıl içinde. Ben olsun düzelir dedim kendi kendime. En son annesi arama oğlumu evlendiricem deyince bitti artık bende
Vurmus resmen. Kafası morarmıstı.Kurtulduğuna şükret
Kafayı duvara vurmakta ne demek ? psikopat
Bitti. Ölse de ona geri dönmem. Bana söyledikleri hala aklımda. İnsallah hak ettiğini bulurAyyy evlendirsin kıymetli, bulunmaz Hint kumaşı oğlunu da kurtarsın sizi bu bataklıktan.
E bırak sohbet etsin, ait olduğu lağım çukuruna batsın boşver seni çekmesin de.Sohbet ettiği kızdan özür dilemeliymişim, çünkü sadece arkadaşıymıs. Sorun çıkardığım icin kıza ayıp olmuş. Üstelik beni engelledi o kızı takibe devam etti. Çünkü beni aldattığı kız eski sevgilimle ilgili biseyler Paylaşmaya başladı.
Gebersin. Nefret ediyorum ondan. Beni aldattığı kıza geri dönmesi sinirlerimi bozduE bırak sohbet etsin, ait olduğu lağım çukuruna batsın boşver seni çekmesin de.
Artık lazım değil. Geri dönmesini asla istemiyorum. Geri dönse de kabul etmem. Ama beni aldattığı Kıza gitmesi sinirlerimi bozduBu kadar karaktersiz bir adamın hayatınıza bu kadar etki etmesine nasıl izin veriyorsunuz yahu? Aldatmış bir de zamanında, zaten baştan kokan bir yaratık. Neyin hırsına kapılmış da canını acıtacak her şeyi yapacağım diyor? Ya o kadar önemli değilsin artık, canımı acıtamazsın, diyemiyor musunuz, biraz kuyruğu dik tutun. Hem suçlu, hem güçlü, ne b.k yerse yesin, böylesi mi lazım size?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?