Yardım edin lütfen. Kafayı yicem sanki

Evlendirlerse evlendirsinler.Siz kendinize değer verin.Kendinize daha aklı başında birini bulup sizde evlenebilirsiniz isterseniz.Aldatan adamın nesini sevip devam ettiniz ki zaten.Kendinizi boşa yıpratmayın.Hayatınıza bakın.

Ya aslında sorun etmiyordum. Beni aldattığı kıza dönmesi sinirlerimi alt üst etti. İkisi beni cok ÜZdü zamanında. Simdi de böyle olması mahvetti beni eski günler geldi aklıma

Sözüm meclisten dışarı dediğime kırılma ama tasmasından kurtulmuş köpek gibi 3 senenin sonunda birden özgür kalınca napacağını şaşırmış bu bir.İkincisi yediği haltları bir kılıfına uydurmak adına senin canını acıtmak için yaptım yok işte sana ders vermek için yaptım falan filan alakası yok sırf yediği haltları sanki bir sebep için yapmış olarak gösterip aklı sıra söz hakkı tanımayacak sana.3 yılını boşa harcamışsın bu insan için senden ayrılınca ilk bulduğuna yapışmış bunun canı acıtmakla falan alakası yok.O yüzden aklınızı başınıza toplayın derim kurtulduğunuza dua edin ve tüm sosyal medya hesaplarından engelleyin asla takip etmeyin üzülen siz olursunuz.

Evet gercekten cok üzüldüm. Çünkü tüm hata onda olmasına rağmen bana bunları yapması cok zoruma gitti. Takip etmekten kendimi alamıyorum. Elimde değil nasıl bu durumdan kurtulacam bilmiyorum. Takip etmiş diyorum bi bakıyorum kızın profilindeyim

Zamanında aldatmayı da Benden dolayı yaptığını söylemisti

Ya aslında sorun etmiyordum. Beni aldattığı kıza dönmesi sinirlerimi alt üst etti. İkisi beni cok ÜZdü zamanında. Simdi de böyle olması mahvetti beni eski günler geldi aklıma
Tamam boşvereceksin canım.İki karaktersiz birbirini bulmuş işte. Üzerine çok düşünüp takıntı haline getirmeyin.

Seni aldattığı kıza geri dönecekti elbette, çünkü onun midesinin 3+1 genişliğinde olduğunu biliyor nihayetinde. Kendi kafanı değilde balık kafası ye, bol fosfor ve omega 3 al da bu hödüğün sana yaptıklarını unutma tatlım. Bu erkekleri biz şımartıyoruz, bu kız onca şeye rağmen hala beni seviyorsa demekki sevilecek bi tarafım var sanıyor zavallılar

O kıza da etmediğini bırakmadı. Ne küfürler etti. Biz birlikteyken onunla buluşmak icin neler yaptı resmen sevgilisi olan biriyle buluşmak istedi. Simdi de böyle oldu. Allah’a havale ettim onları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…