- 2 Mart 2010
- 10.523
- 29.498
- 798
Bitti. O kız sinirimi bozuyorBırak şu kekoyu ya
Vurmus resmen. Kafası morarmıstı.
Bugün seni aldatan, yarın onu da aldatır. Ahlaksız bir adammış neticede. Boş ver.Artık lazım değil. Geri dönmesini asla istemiyorum. Geri dönse de kabul etmem. Ama beni aldattığı Kıza gitmesi sinirlerimi bozdu
İyi ki uzaksın diyordu zaten. Bana el kaldıracağını söylemişti bi araKarşısında sen olsan seni morartacakti belkide adam şiddete meyilli biri
Bu hödük için üzmeyin kendinizi
Ne halleri varsa görsünler. Kız üzüldüğümü Bİle bile paylasım yapıyor. Allah’a havale ettimBugün seni aldatan, yarın onu da aldatır. Ahlaksız bir adammış neticede. Boş ver.
İyi ki uzaksın diyordu zaten. Bana el kaldıracağını söylemişti bi ara
Ya aslında sorun etmiyordum. Beni aldattığı kıza dönmesi sinirlerimi alt üst etti. İkisi beni cok ÜZdü zamanında. Simdi de böyle olması mahvetti beni eski günler geldi aklımaEvlendirlerse evlendirsinler.Siz kendinize değer verin.Kendinize daha aklı başında birini bulup sizde evlenebilirsiniz isterseniz.Aldatan adamın nesini sevip devam ettiniz ki zaten.Kendinizi boşa yıpratmayın.Hayatınıza bakın.
Öyle de iste elimde değilSende bu hödük için üzülüyosun..
Öyle de iste elimde değil
O günleri sabırsızlıkla bekliyorumBirgün iyiki olmamış diyeceksin
Biraz zaman...
Evet gercekten cok üzüldüm. Çünkü tüm hata onda olmasına rağmen bana bunları yapması cok zoruma gitti. Takip etmekten kendimi alamıyorum. Elimde değil nasıl bu durumdan kurtulacam bilmiyorum. Takip etmiş diyorum bi bakıyorum kızın profilindeyimSözüm meclisten dışarı dediğime kırılma ama tasmasından kurtulmuş köpek gibi 3 senenin sonunda birden özgür kalınca napacağını şaşırmış bu bir.İkincisi yediği haltları bir kılıfına uydurmak adına senin canını acıtmak için yaptım yok işte sana ders vermek için yaptım falan filan alakası yok sırf yediği haltları sanki bir sebep için yapmış olarak gösterip aklı sıra söz hakkı tanımayacak sana.3 yılını boşa harcamışsın bu insan için senden ayrılınca ilk bulduğuna yapışmış bunun canı acıtmakla falan alakası yok.O yüzden aklınızı başınıza toplayın derim kurtulduğunuza dua edin ve tüm sosyal medya hesaplarından engelleyin asla takip etmeyin üzülen siz olursunuz.
Zamanında aldatmayı da Benden dolayı yaptığını söylemistiSözüm meclisten dışarı dediğime kırılma ama tasmasından kurtulmuş köpek gibi 3 senenin sonunda birden özgür kalınca napacağını şaşırmış bu bir.İkincisi yediği haltları bir kılıfına uydurmak adına senin canını acıtmak için yaptım yok işte sana ders vermek için yaptım falan filan alakası yok sırf yediği haltları sanki bir sebep için yapmış olarak gösterip aklı sıra söz hakkı tanımayacak sana.3 yılını boşa harcamışsın bu insan için senden ayrılınca ilk bulduğuna yapışmış bunun canı acıtmakla falan alakası yok.O yüzden aklınızı başınıza toplayın derim kurtulduğunuza dua edin ve tüm sosyal medya hesaplarından engelleyin asla takip etmeyin üzülen siz olursunuz.
Tamam boşvereceksin canım.İki karaktersiz birbirini bulmuş işte. Üzerine çok düşünüp takıntı haline getirmeyin.Ya aslında sorun etmiyordum. Beni aldattığı kıza dönmesi sinirlerimi alt üst etti. İkisi beni cok ÜZdü zamanında. Simdi de böyle olması mahvetti beni eski günler geldi aklıma
Takıntı yapacam bu gidişleTamam boşvereceksin canım.İki karaktersiz birbirini bulmuş işte. Üzerine çok düşünüp takıntı haline getirmeyin.
O kıza da etmediğini bırakmadı. Ne küfürler etti. Biz birlikteyken onunla buluşmak icin neler yaptı resmen sevgilisi olan biriyle buluşmak istedi. Simdi de böyle oldu. Allah’a havale ettim onlarıSeni aldattığı kıza geri dönecekti elbette, çünkü onun midesinin 3+1 genişliğinde olduğunu biliyor nihayetinde. Kendi kafanı değilde balık kafası ye, bol fosfor ve omega 3 al da bu hödüğün sana yaptıklarını unutma tatlım. Bu erkekleri biz şımartıyoruz, bu kız onca şeye rağmen hala beni seviyorsa demekki sevilecek bi tarafım var sanıyor zavallılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?