- 27 Mayıs 2012
- 2.785
- 3.607
- 208
Boşver tatlım onun icin bir dakikanı bile harcamaya değmez. Kıza bilenmene gerek yok, kızı hayatına alan sen değilsin, erkek arkadaşın denen hödük. İkiside maden birbirini buldu, boşver evlensinler ve dünyanın kaç bucak olduğunu görsünlerO kıza da etmediğini bırakmadı. Ne küfürler etti. Biz birlikteyken onunla buluşmak icin neler yaptı resmen sevgilisi olan biriyle buluşmak istedi. Simdi de böyle oldu. Allah’a havale ettim onları
Elimde değilNeden kendinize bunu yapıyorsunuz?
Biliyorum kı rabbim onlardan öcümü alacak. Bu kadar midesiz olabiliyor her ikisi de ..Boşver tatlım onun icin bir dakikanı bile harcamaya değmez. Kıza bilenmene gerek yok, kızı hayatına alan sen değilsin, erkek arkadaşın denen hödük. İkiside maden birbirini buldu, boşver evlensinler ve dünyanın kaç bucak olduğunu görsünler
Dilerim bunlar burnundan fitil fitil gelir. Sinirlerim bozuluyor ister istemezsana bunları yapan bir adamı hala düşünmeden nasıl duramıyorsun sil hayatından adam sana demiş ne varsa yapcam diye hiç bakma kendini meşgul edecek şeyler bul.
Bak işte demek istediğim buZamanında aldatmayı da Benden dolayı yaptığını söylemisti
Bütün bunlArı unutmam icin zaman lazım bana..Psikopat erkek , annesi ve kızkardeşi üçlemesi ... Sense hala üzülüyorsun öyle mi? Kurtulmuşsun ayol.
Evet o kadar pislik bir insanBak işte demek istediğim bu
Elimde değil sürekli aklımda olanlarPsikopat erkek , annesi ve kızkardeşi üçlemesi ... Sense hala üzülüyorsun öyle mi? Kurtulmuşsun ayol.
Onu değil o kızla olması sinirlerimi alt üst ediyorsana bunları yapan bir adamı hala düşünmeden nasıl duramıyorsun sil hayatından adam sana demiş ne varsa yapcam diye hiç bakma kendini meşgul edecek şeyler bul.
Çok iyi anlıyorum hep diyorum hep diyecem bunlar ne istediğini bilmez ama üste çıkmayı çok güzel bBitti. O kız sinirimi bozuyor
Aman canım ben kadının birini böyle takıntı yaptım kafayı yemek üzereyimTakıntı yapacam bu gidişle
Offf nasıl gececekÇok iyi anlıyorum hep diyorum hep diyecem bunlar ne istediğini bilmez ama üste çıkmayı çok güzel b
Aman canım ben kadının birini böyle takıntı yaptım kafayı yemek üzereyim
Zaman galibabOfff nasıl gececek
Bitti artık bitirdim ama o kız söz konusu olunca sinir oluyorumayrılmışsınız bitsin gitsin artık. takip hedap sorma da neyin nesi.
ayrıca bugün kendi kafasını duvara vuran adam yaeın sinirlenince sizin kafanızı duvara vurur. deli misiniz yahu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?