Yardım edin lütfen. Kafayı yicem sanki

O kıza da etmediğini bırakmadı. Ne küfürler etti. Biz birlikteyken onunla buluşmak icin neler yaptı resmen sevgilisi olan biriyle buluşmak istedi. Simdi de böyle oldu. Allah’a havale ettim onları
Boşver tatlım onun icin bir dakikanı bile harcamaya değmez. Kıza bilenmene gerek yok, kızı hayatına alan sen değilsin, erkek arkadaşın denen hödük. İkiside maden birbirini buldu, boşver evlensinler ve dünyanın kaç bucak olduğunu görsünler

Biliyorum kı rabbim onlardan öcümü alacak. Bu kadar midesiz olabiliyor her ikisi de ..

sana bunları yapan bir adamı hala düşünmeden nasıl duramıyorsun sil hayatından adam sana demiş ne varsa yapcam diye hiç bakma kendini meşgul edecek şeyler bul.

sana bunları yapan bir adamı hala düşünmeden nasıl duramıyorsun sil hayatından adam sana demiş ne varsa yapcam diye hiç bakma kendini meşgul edecek şeyler bul.
Dilerim bunlar burnundan fitil fitil gelir. Sinirlerim bozuluyor ister istemez

Psikopat erkek , annesi ve kızkardeşi üçlemesi ... Sense hala üzülüyorsun öyle mi? Kurtulmuşsun ayol.

Onu değil o kızla olması sinirlerimi alt üst ediyor

Onu sevdimiki kadın sempatikmiydi acaba espirilimiydi gördüğüm her kadını o kadına benzetiyorum (beni aldattığı kadın)güzel zaman gecirmislermi acaba benden dahaki güzel kadının resmimi yaklaştırır saatlerce bakmaları filan gittim tükendi hiç iyi degilim

ayrılmışsınız bitsin gitsin artık. takip hedap sorma da neyin nesi.
ayrıca bugün kendi kafasını duvara vuran adam yaeın sinirlenince sizin kafanızı duvara vurur. deli misiniz yahu.

ayrılmışsınız bitsin gitsin artık. takip hedap sorma da neyin nesi.
ayrıca bugün kendi kafasını duvara vuran adam yaeın sinirlenince sizin kafanızı duvara vurur. deli misiniz yahu.
Bitti artık bitirdim ama o kız söz konusu olunca sinir oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…