• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

YARDIM EDİN LÜTFEN nefes açlığı 😭

Nisan-34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2018
304
127
53
33
Arkadaşlar ben uzun zamandır anksiyete hastasıyım, uzun zamandırda ilaç kullanıyorum ama hiç iyi hissetmiyorum. En son geçen yaz tekrarlamıştı yaz çok kötü gecti evden dışarı çıkmadım 1 ay , şimdi havalar ısındıkça strese girmeye başladım. Benim anksiyete de tek sıkıntım nefesimin darlanması, sürekli şiddetli esnemek, aldığım nefes yetmiyor sanki ya iç çekiyorum yada esnemeye çalışıp nefes alıyorum, o kadar yoruldum ki anlatamam yıllardır gitmediğim doktor kalmadı. İlacada bünyem alıştı sanırım. Çok zor durumdayım, evliyim de daha cocuk sahibi bile olamadık benim durumumdan dolayı.. Rahat nefes aldığım günleri geri istiyorum.. Nasıl geçer bu atlatanlar nolur yardımcı olun

Arkadaşlar ben uzun zamandır anksiyete hastasıyım, uzun zamandırda ilaç kullanıyorum ama hiç iyi hissetmiyorum. En son geçen yaz tekrarlamıştı yaz çok kötü gecti evden dışarı çıkmadım 1 ay , şimdi havalar ısındıkça strese girmeye başladım. Benim anksiyete de tek sıkıntım nefesimin darlanması, sürekli şiddetli esnemek, aldığım nefes yetmiyor sanki ya iç çekiyorum yada esnemeye çalışıp nefes alıyorum, o kadar yoruldum ki anlatamam yıllardır gitmediğim doktor kalmadı. İlacada bünyem alıştı sanırım. Çok zor durumdayım, evliyim de daha cocuk sahibi bile olamadık benim durumumdan dolayı.. Rahat nefes aldığım günleri geri istiyorum.. Nasıl geçer bu atlatanlar nolur yardımcı olun
Geçmiş olsun , anksiyete ilaçlarının da vermiş olduğu bir yan etki durumu da söz konusu olabiliyor , meditasyon yapmanızı , nefes egzersizi ile düzenli olarak vücudunuzu alıştırmanız gerekiyor , ve tabiki olmazsa olmaz melisa çayını öneriyorum nefes egzersizi öncesi 1 fincan düzenli olarak tüketebilirsiniz. Yanlız melisa çayının kabızlık etkisini de düşünecek olursak 1 yaprak ta sinemaki otu ekleyebilirsiniz.ben bu şekilde atlattım devamda ediyorum.

İstanbuldaysan nişantaşı iysa akademide bu cuma ücretsiz nefes seansı var. 💙 İstanbul yedinci sanat akademisi 👍🏼👍🏼

Back
X