• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardim edin lutfen okuyun cevaplayin

kumsalderinim

KUMSAL
Kayıtlı Üye
27 Mart 2014
28
6
38
33
merhaba 2 yillik evliyim ve 12 yila dayali bir birlikteligimiz var . ve artik esimin davranislarina tahammul edemiyorum . az once de olmakla birlikte hicbir yaptigim yemegi begenmiyor o oyle yapilmaz boyle yapilir anneme sor annem soyle yapr kendi annene neden soruyorsun annem daha iyi bilir . extra olarak hergun bir bilmislik icinde 17 aylik bi kziim var ve en ufak seyinde hemen beni sucluyor sen yaptin senin yzuunden oldu sen hicbisey bilmiyorsun sen kadinmisin biraz kadinlik ogren birilerinden . alti pisik olsa neden oldu bu degistir surekli ki surekli degistiriryorum goruyor ve gordugu halde soyluyor . camasir yikiyorum disarisi soba komur yakiolar eve asiyorum bunlar eve asilmaz disari as kokmus bu canasirlar . bide paikolojik olarak kendini etkiliyor onceden sonra bana yardiriyor yine mesela yemek yapiyorum gram tuz koymuyorum ama tuz koymusum gibi var sayoyor cok tuzlu bu yemek ya bi ye ye de oyle bak konus diyorum vs vs biiiiir sur sey daha 17 aylik kizim var 5 aylik hamileyim afedersiniz b.k varmis gibi yaptik ama hic degisme yok ve boyle oldugu surece ben bu evliligi surduremicem . eskiden benim uzerime titreyen adam evlendikten sonra cok degisti asiri anneci ve asiri tutarsiz bi insan oldu . katlanamiyorum . ve boyle oldukca ailemi daha cok ozliyuorum bu arada onlar istanbilda ben ise denizlideyim . durum bu umarim bi yazan cikar tesekuurler simdiden ☹️

Evlendikten sonra değişiyorlar tabi ,evlenmeden önce gerçek yüzlerini gösterseler evde kalacaklar çünkü .
Bi süre ailenin yanına gitsen kafanı dinlesen eşin pişman olur mu bu yaptıklarına ?

hayir tabiki olmaz . simdi gitsem beni hic aramaz biliyorum kizimida alip gotmek istiyorum zaten ama aileminde benimde bakacak durumum yok suan kizima ve karnimdakine . benim gittiigim gun onun miladi olur biliyorum . cunku herseferinde dile getiriyor seninle nerden evlendim ben . senin gibi kadin gormedim falan diyo bilmiyorum garip bi ruh hali icindeyim . cocuklarim olmasa asla ve asla katiyen durmam onlar icin katlaniyorum ama dayanamiyorum . bu ruh halide beni bitiriyor gunden gune

Sen evde kal esin gitsin bi müddet annesinin evine , size de bakıp masraflarınızı karşılamaya mecbur zaten .
İkinci çocuğu çok erken yapmışsın keşke biraz bekleseydin dicem de olmuş bi kere artık.
tüm sorun yemek , ev hâli ve çocuğun bakımı mı, niye öyle kaynana gibi karışıyor bunlara ben anlamadım. Eşinin babası da böylemiy miş acaba ?

babasi hic boyle degil ama annesi ayni kendi gibi benim evimde de herseye cok karisir annesi bende bi yere kadar sustum bi yerde patladim zaten olay oldu . bilmiyorum diyorum ona sen got diyorum gitmiyo ben gideyim diyorum bi sekilde gondermuyo bilmiyorum . durum boyle olunca iki yabanci gibiyiz nefret eduyoruz birbirimizden ama barisincada sanki o insanlar biz degiliz ve ben boyle olmasini istemiyorum z kendime olan ozguvenimi kaybettim ne iyi bir es ne iyi bir anne nede iyi bir bayan olduuumu dusunemez oldum . kendimi ise yaramaz hicbisey bilmeyen biri olarak goruyorum. hicbisey yapasim gelmiyor gun icinde ev isi bile cunku biliyorum yine bisey bilacak . yaranamiyorum hicbir sekilde . hicbisey istemiyorum kendimi ise yaramaz bosa yasayan bi insan olarak goruyorum .

Allahımmm biri beni tarif etmiş yarın ameliyat olcam adam beni arıyo evi temizle diyor..
valla artik ne dicegimi bilmiyorum inanin . bi tek ben degilmisim bunu anladim ama . yarin ben ayni durumda olsam eminimki oyle olacak aynisini yapar yani . bu kadar degersizim biliyorum

Aslinda ben değersiz olduğumu ne bilim beni sevmediğini falan düşünmüyorum aslinda çok sever değer verir ama erkekler biraz anneci oldukları için annelerinin söylediklerini çok dinliyorlar benim kv birşey söylesin bana ertesi gün eşimin dilinde ben bunu gördüm ne yazıktır ki böyle yetiştirmişler onun için ben oğlumu böyle yetiştirmeyi düşünmüyorum Allah cümlemize sabır versin şimdi yağmura tutulacaz ben olsam boşanırım boşanın falan diyenler olacak ama herkesin hayatı yaşam tarzı farklı

evet aynen oyle benimki kkmse kadar anneci olamaz bekarken boyle degildi evlendikten sonra asiri ama asiri degisti ben de bosanirim ama cocuklarim var biri kucagimda biri karnimda napcam bilmiyorum . benimkide seviyor ama deger vermiyor sen geber istersen benim annem bitane annem ici seni bosarim diyor ben gitmeye kalkinca da deliriyor

Kıyamam size Eşinize hamile olduğunuzu sürekli hatırlatın çok üst üste olmuş bebekler siz de yetemediğinizi farkında olduğunuzu çabaladığınızı ama elinizden bu kadar geldiğini söyleyin Hem baktığın bebeğin var Hem hamilesin onun sana destek olması lazım çok bunalıyorum artık çabuk yoruluyorum yetişemiyorum diyip üzüldüğünüzü belli edin Siz sonuna kadar haklısınız ama o haklıymış gibi davranın bir süre her şeyde yardım isteyin eşinizden güzel bir şekilde arayıp ne yemek istediğini sorun mesela fikrini aldınız yemekte tuz mu istemiyor hiç atmayın hayatım senin istediğin gibi tuzsuz yaptım deyin Ne kadar mümkün bilmiyorum ama kişisel bakımınızı da ihmal etmeyin temiz bir cilt diş saçlarınızı toplayın göz kalemi sürün evde Şuan sizin alttan almaktan başka seçeneğiniz yok Allah sabır versin Eşinizin öküz olduğunu anladım da hani belki insanlaşır.. çabalayın deneyin baktınız insan olmuyor kapının önüne koyarsın

Back
X