- 27 Mart 2014
- 28
- 6
- 38
- 33
- Konu Sahibi kumsalderinim
merhaba 2 yillik evliyim ve 12 yila dayali bir birlikteligimiz var . ve artik esimin davranislarina tahammul edemiyorum . az once de olmakla birlikte hicbir yaptigim yemegi begenmiyor o oyle yapilmaz boyle yapilir anneme sor annem soyle yapr kendi annene neden soruyorsun annem daha iyi bilir . extra olarak hergun bir bilmislik icinde 17 aylik bi kziim var ve en ufak seyinde hemen beni sucluyor sen yaptin senin yzuunden oldu sen hicbisey bilmiyorsun sen kadinmisin biraz kadinlik ogren birilerinden . alti pisik olsa neden oldu bu degistir surekli ki surekli degistiriryorum goruyor ve gordugu halde soyluyor . camasir yikiyorum disarisi soba komur yakiolar eve asiyorum bunlar eve asilmaz disari as kokmus bu canasirlar . bide paikolojik olarak kendini etkiliyor onceden sonra bana yardiriyor yine mesela yemek yapiyorum gram tuz koymuyorum ama tuz koymusum gibi var sayoyor cok tuzlu bu yemek ya bi ye ye de oyle bak konus diyorum vs vs biiiiir sur sey daha 17 aylik kizim var 5 aylik hamileyim afedersiniz b.k varmis gibi yaptik ama hic degisme yok ve boyle oldugu surece ben bu evliligi surduremicem . eskiden benim uzerime titreyen adam evlendikten sonra cok degisti asiri anneci ve asiri tutarsiz bi insan oldu . katlanamiyorum . ve boyle oldukca ailemi daha cok ozliyuorum bu arada onlar istanbilda ben ise denizlideyim . durum bu umarim bi yazan cikar tesekuurler simdiden