Yardım edin lütfen..

forever6

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2017
175
44
98
35
Hayırlı akşamlar arkadaşlar sizlere derdimi anlatmak ve fikir almak istiyorum .. üç aylık iliskim üç gün önce bitti malesef. Ciddi niyetiyle gelen birine sans verdim ama basta hic sevememistim iki defa duygularimdan emin olmadiigm icin ayrıldım bi sekilde barıştık bu sefer de onda bi soğukluk basladi. Bende tam aksine sevmeye başlamıştım . İsleri cok yogunlasinca konusamaz olmustuk bide baska sorunlari oldugunusoyledi bende üstüne gittim anlatirmisin diye sorunlarimin yuzdedoksanini aileme bile anlatmamki ben icimde xozerim dedi bende paylasmayacaksak boylebir iliski istemem ben dedim oysa sirf anlatsin diye yaptim ama o yine bitirdigimi dusunup bu üç oldu hakkin doldu oysa senlik bi durum değildi zaman vermedin dördüncü olmayack deyip cekti gitti.. aciklama yaptim hicbirini okumadi msjilarin. Sinirle öfkeyle gitti hiç bir şey anlamadim. Akrep erkekleri cok zor seçici ve net insanlarmis bunu öğrendim sizce ne yapmalıyım cok sağolun arkadaşlar

Aslinda ben kendimi sucluyorum iki kez bitirmeye kalktim çocuksu davrandim o cok net biri olduğunu bastan bastan demisti cok olgun ve yuva kurma pesindeydi. Bende mi suc bilmiyorm beni dinlemedi bile üç hakkın doldu demesine cok icerledim

Canım seninle yuva kurma peşindeyse hemen öyle bırakması yanlış ama

Canım seninle yuva kurma peşindeyse hemen öyle bırakması yanlış ama
Bende anlamıyorum son iki hafta hep keyifsiz isteksizdi isleri yoğundu ama ben baska birsey olduğunu düşünüp usyune gittim ve baska sorunlarida olduğunu öğrendim ama paylasmak istemedi. Böyle cekip gitmesi cok üzdü beni oysa ben bitirmek istememistim hayilisih diyorum üç gündür dusunup duruyorum

sizi başından atmış işte çok zorlama bence 3 aylık şey için sal gitsin.

ablamla konusmuslar ablama ben hala seviyorum ama sadece sevmek yetmiyor anlamak daha önemliymis demiş...

3 aylik iliskide 2 defa ayrilmak zaten iliskinizi ozetlemis. Balik bastan kokar canim, uzun bir sure de gecirmemissiniz. Bence uzulmeye degmez.

2 defa ayrıldıysan 3 ay içerisinde, senin o ciddiyette olmadığını düşünmüş olabilir. Şahsen ben öyle düşünürdüm. Benim bu zamanki ilişkilerimde ilk başta ayrılık yaşadıysam o ilişki sağlıklı bir şekilde yürümedi. Sürekli ayrıl barış olayına dönüyor. Bence üsteleme, kendi haline bırak, dönerse senindir, dönmezse hiç senin olmamıştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…