Yardım edin lütfen

Olmasın böyle adamlar baba falan eve gelmiyomus zaten aslında konu net ama konu sahibi zayiflarsam benj sevcek sanıyor üzgünüm kırmak üzmek istemem ama bu adamdan bı yol olmaz
Aynen öyle adamın ne yaptığı belli değil . boşanmak için de kiloyu bahane edip süre vermiş bide utanmadan

Ama o da surekli üzgün seyler paylasiyor ve 7 yildir her doktor bana kilo ver dedi vermedim suc bende aslinda
İyi de canım verememiş olman seni bırakıcagı anlamına gelmez . Lütfen kendini onun karşısında aciz duruma düşürme ya . Ne yapsan yaranamazsın böyle bi adama . Eve gelmemesi nedir ya

Ama o da surekli üzgün seyler paylasiyor ve 7 yildir her doktor bana kilo ver dedi vermedim suc bende aslinda
Üzgün şeyler paylaşması neyi ifade ediyor hastalık olabilir,insanlar kilo alabilir, kilo verebilir yani bunlar suç teşkil edecek şeyler değiller kendinizi boşuna suçlamayın
Hamile kaldin zayifsin yine kilo alacaksın hayat sürekli kocam beni begenmeyecek bosayacak diye gecermi kendine bu eziyeti yapma kilo veriyosan kendin için ver

117 kiloyum boyum 172
Vücut kitle endeksi ne göre yapıyorlar ameliyatı bir üyemiz vardı oda kilolu bebeği olmuyordu en son 35 kilo ile devam demişti tüp mide ameliyatı olmuştu boyunuz gayet iyi zayıf olmak için maksimum 65_ 70 kilo olmanız lazım araştırın derim ama kendiniz için eşiniz için değil

Bilmiyorum çok farkli birdenbire boyle oldu
Siz hiç stres yapmadan kilo vermeye odaklanin. Sabahlari kalkınca ilik suyun icine dokunmuyorsa ve tansiyon gibi bir hastaliginiz yoksa elma sirkesi koyun ve için. Bol elma tüketin özellikle eksi elma. Yogurdun icine muhakkak baharatlar koyarak yiyin. Yogursun icine salatalik doğrayıp onu tüketin. Gunde 2 batdak yagsiz süt tuketin kilo vermenizi saglar asirisi kansizlik yapar. Kendinize guvenin basaracaginiza eminim

Kesinlikle iyi bir diyetisyene yarin basvrunn..ayni zmanda sporda onemli.es zamanli ikisini birden yapin.en kotu gunde en az 45 dakka tempolu yuruyus yapin..bunlari esiniz gitmesin diye soylemiyorum canim..sizin sagliginiz icin..yediginiz besinlerin kalorilerini hesaplayarak yiyinn mesela..mesela 100 kalori icin 15 dakka yurumeniz gerekiyo diyebiliyorum..sekeri hayatinizdan cikarinn..vee diceksinizkii butun bunlari nasil yapicamm..iste tamda o kisminda kararli olmaniz gerekiyor..esiniz zayiflamaniz noktasinda dogru soylemis..ama ayrilma noktasinda haddini asmis.zayiflama icin iyi bir diyetisyenden randevu alinn...

Yedi sene Cok uzun bir süre.
kilo vermeye Engel Olan saglik bakimindan baska sebepler yoksa eger,
Ve Siz yinede aldirmadiysaniz
Esiniz hakli bence.
saglik sorunu olmadigi sürece, sadece
Yemeyi seviyoruz diye kendimizi birakmamaliyiz.
Esimde arada kilo alir ve bu benim hemen
Gözume batar, uyaririm.
Insallah cözebilirsiniz.

Kadinlarin bu sekilde yönlendirilmesi çok üzücü. Kilo her birey için sağlık açısından güzel bişey değil tabiki ama bu şekilde baskı yapılması sizi motive etmez ne yapacaksaniz kendiniz için yapın maddi durumunuz varsa diyetisyene başvurun yoksa mutlaka yürüyüş yaparak bol sivi alarak kendiniz için kilo verin ayrıca böyle bir eşe çocuk verme konusunu da hayatınızı böyle bir eşe adama konusunu da tekrar düşünün siz degerlisiniz hayatınizdaki onceliginiz bu olsun lütfen önce kendinizi çok sevin ve karsinizdakilere hak ettiğinden fazla değer vermeyin herşeyi oluruna birakin her zaman tercih edilen olun hayat bu kadar üzülmek icin çok kısa...

7 yıllık evliyim çocuğum olmadı. Kilom var ve her gittiğimiz doktor kilo ver dedi ben inatla veremedim ama çok pişmanım. Çünkü artik eşim beni istemiyor ve bana 4 ay verdi bu 4 ay içinde kilo vermem lazim ama hemde çok . Eger veremezsem boşanacakmiş benden .Ailesiyle de görüşmüş ne yapacağimu bilmiyorum yardim edin . Diyete başladım fakat yinede korkuyorum.Şu an da iki yabanci gibiyiz eve gelmiyor benimle konuşmuyor nolur ne yapmam lazim akil verin. Akıl danisacak kimsem yok
Canım ekmeği komple kes çorba tavuk ye akşamları kaynanam kendisi hiç bir yardım almadan yaptı diyet ekmeği çıkardı hayatından hemen kilo verdi sen gençsin bol boş yürüyüş yap telefonda spor uygulamaları var onu indirip evdede kendin spor yapabilirsin yemeği kesersen hemen verirsin kilo

117 kiloyum boyum 172
Ben sizin yerinizde olsaydım eşimi arayıp sormaz konşmazdım kendime bir yol çizer kilo verirdim sıkı bir diyet düzenli bir spor kesinlikle 3 -4 ayda çok iyi bir kilo verir sonrada ben senin gibi bir adam dan çocuk yapmam deyip boşanırdım . Bu ne ya sağlığınız için kilo verebilirisniz eşiniz de bunu sizden isteyebilir bu çok normal ama 4 ayda kilo veremezsin deyip de boşanmak çok çok kötü bir söz . Tığ gibi insanlar strese girip ilaç kullanınca kilo alabiliyor zayıf kadınlar Doğum yapınca kilo alabiliyor o zaman ne olacak . Sizi motive etmek için boşanırım demek bile saçma

Baska bir konuda daha yazmistim. Eslerin birbirlerinin fiziksel ozellikleri hakkinda talepte bulunmalari bence cok dogal, saygi cercevesinde tabi. Siz 7 sene esinizi baba olmaktan mahrum birakmissiniz, kilo vermeyerek. Ustelik daha zayif bir es istemesi de gayet dogal. bence esinizin isteklerine saygi duysaydiniz bunca zaman, boyle bir cikisla karsilasmazdiniz.
Eger kilonuz bir rahatsizliga vs bagli degilse tabi

7 yıllık evliyim çocuğum olmadı. Kilom var ve her gittiğimiz doktor kilo ver dedi ben inatla veremedim ama çok pişmanım. Çünkü artik eşim beni istemiyor ve bana 4 ay verdi bu 4 ay içinde kilo vermem lazim ama hemde çok . Eger veremezsem boşanacakmiş benden .Ailesiyle de görüşmüş ne yapacağimu bilmiyorum yardim edin . Diyete başladım fakat yinede korkuyorum.Şu an da iki yabanci gibiyiz eve gelmiyor benimle konuşmuyor nolur ne yapmam lazim akil verin. Akıl danisacak kimsem yok
Kilonuzu keşke yazsaydiniz ve evlendiginizdeki kilonuzu en azından oranları
Ben olsam bu lafin üstüne tığ gibi olur. Sonra onu bosardim. Ay için şişti yazarken sinirlendim. Kimsenin size bunu yapmaya hakkı yok. Kendiniz için zayıflayın. Buda bir nevi kadına şiddettir.

Baska bir konuda daha yazmistim. Eslerin birbirlerinin fiziksel ozellikleri hakkinda talepte bulunmalari bence cok dogal, saygi cercevesinde tabi. Siz 7 sene esinizi baba olmaktan mahrum birakmissiniz, kilo vermeyerek. Ustelik daha zayif bir es istemesi de gayet dogal. bence esinizin isteklerine saygi duysaydiniz bunca zaman, boyle bir cikisla karsilasmazdiniz.
Eger kilonuz bir rahatsizliga vs bagli degilse tabi
İstemem ayrı tehdit etmek ayrı. Kilosunu yeni yazmış konu sahibi tamam kilolu ama 7 sene hamile kalmayacak bir kilo değil bu.
Konu sahibinin eşi çok mu yakisikli fit merak ettim doğrusu

İstemem ayrı tehdit etmek ayrı. Kilosunu yeni yazmış konu sahibi tamam kilolu ama 7 sene hamile kalmayacak bir kilo değil bu.
Konu sahibinin eşi çok mu yakisikli fit merak ettim doğrusu
Ben 7 sene boyunca esime zatifla desem ve zatiflamasa ben de demek ki benim isteklerimin senin icin bir onemi yok deyip ben de bosanirim

Siz kocaniza benim isteklerimi yapsazsan seni bosarim dermisiniz?
Hayir ama benim gozume hos gelen fiziksel degisikligi yapmasi icin 7 sene beklemem. Misal, ben gobekli erkek sevmiyorum. Diyelim ki bu durum cocuk olmasini da etkiliyor. Gobegi eritmezi icin diyet ve spor yapmasini rica ederim, hele bir de evlenirken zatifsa sonradan gobek yaptiysa iyice soylenirim. Eger eritmezse, yukarida da yazdigim gibi, benim gozume hos gozukmek gibi bir derdin yoksa beni cepte goruyorsunfur demek ki beni kaybetme korkun yok, o zaman gule gule derim.

Back
X