Yardım edin lütfen

Evlendiginde sorun olmadı da şimdi niye sorun oldu.
Eşiniz için değil kendiniz için zayıflayin eger istekliyseniz bu konuda.
Lütfen üzülmeyin.
Siz ne istiyorsunuz gerçekten?

Benim de bu günlerde zayıflama isteğim var gerçekten sanıldığı kadar kolay değil .
Her şey beyine söz geçirmekle başlıyor.
Kiloyu sevmiyorum derken beynimize yemeyi de sevmiyorum demediğimiz müddetçe o kilo bizde misafirken ev sahibi oluveriyor.
Ya o bize soz geçirecek ya biz ona.
Konu sahibi ben basaracaginiza inanıyorum çünkü o isteği sizde gördüm. Ama eşinizle konuşmanız gerek sırtını size dönerek değil arkanizda durarak daha çok yardımcı olabilir.

7 yıl keyfi sabretmek için çok uzun. Eşinizin yöntemini sevmesem de hak veriyorum. Evlendiğinizde de kiloluymuşsunuz ama çocuk için kilo vermeniz gerekmiş. Siz hiç çaba göstermemişsiniz.

Bir de şu açıdan düşünün direkt boşanmamış yine de evliliğe şans vermiş. Sizden çaba görmek istiyor.

Zayıflasan nolacak tatlım? 5 sene donra kırıştın diye mi tehdit edecek? Başka problem olöadığına emin misin? Teli oetalıkta mı? Şifreli mi? Burnuma başka kokular geliyor

7 yıllık evliyim çocuğum olmadı. Kilom var ve her gittiğimiz doktor kilo ver dedi ben inatla veremedim ama çok pişmanım. Çünkü artik eşim beni istemiyor ve bana 4 ay verdi bu 4 ay içinde kilo vermem lazim ama hemde çok . Eger veremezsem boşanacakmiş benden .Ailesiyle de görüşmüş ne yapacağimu bilmiyorum yardim edin . Diyete başladım fakat yinede korkuyorum.Şu an da iki yabanci gibiyiz eve gelmiyor benimle konuşmuyor nolur ne yapmam lazim akil verin. Akıl danisacak kimsem yok
Üzgünüm ama ben de kilolu insan tercih etmem eşim olsa bile.
Eşimin göbeği çıktı diye hergün adama kilo ver diyorum.
Ben de bir ara salmıştım. Hemen diyete girdim.
Yemeyi seven biri olarak çok zorlandım ama mecburuz.
Önce sağlığımız sonra kendimiz için zayıflamak zorundayız.

Arkadaşlar konu sanırım kilo degil kilonun cocuk sahibi olmaya engel olmasi bende en basta kizmistim ama adam baba olmak istiyor her insanin hayali bu sirf baba olmak zayifla diye baski yapiyor sanırım konu sahibi koydeyim felan diyor eger koyde yasiyorlarsa bu cocuk konusundaki baski yüzde 100 daha fazla oluyor hani simdi iki taraf icinde üzüldüm ben

Adam 7 sene beklemiş zaten. Az bir süre mi. Çocuk sahibi olmaları için doktorda önermiş..

Bende insanın fiziksel özelliklerine karışılmasına karşıyım ama aşırı kilo da hayatın her yönünü olumsuz etkiler. Eşlerin birbirini beğenmesi önemli ve gerekli evlilikte

Beğenmemen hiç umrumda değil 1, evlenirkende kiloluymuş hanım, bilerek evleniyor.. Şekilci insanlar bi bitmediniz.

Beğenmemen hiç umrumda değil 1, evlenirkende kiloluymuş hanım, bilerek evleniyor.. Şekilci insanlar bi bitmediniz.
İyi de mesajınızı beğenmek zorunda mıyım ? Neyin atarı bu yahu ?😂😂😂

Evet şekilciyim kendi şekli şemalime de pek bakarım...

10 kilo aldım iki yıl önce kendimi parçalayıp verdim çünkü nefes alışım bile ağırlaştı

Ama insanların kusurlarına da odaklanmam. Ancak aşırı kilo bir kusur değildir önemli bir sağlık sorunu yoksa İHMALDİR...

Konu sahibi inşallah kilolarını çabucak verirsin vücudunda o yükü taşımak eminim sana da ağır geliyordur. Üzülme sağlığın ve mutluluğun için zayıfla...

İyi de mesajınızı beğenmek zorunda mıyım ? Neyin atarı bu yahu ?😂😂😂

Evet şekilciyim kendi şekli şemalime de pek bakarım...

10 kilo aldım iki yıl içinde kendimi parçalayıp verdimç çünkü nefes aldığım bile ağırlaştı

Ama insanların kusurlarına bu odaklanmam. Ancak aşırı kilo bir kusur değildir önemli bir sağlık sorunu yoksa İHMALDİR...

Konu sahibi inşallah kilolarını çabucak verirsin vücudunda o yükü taşımak eminim sana da ağır geliyordur. Üzülme sağlığın ve mutluluğun için zayıfla...
ne bilim ya atarlandım öyle 😂😂

üzülüyorum sevgi denen şeyin şekle şukla takıldıgını görünce..

tabiki kilo bir hastalıktır. ama boşicam seni tehditleri onur kırıcıdır.

inşallah kilo verir çok mutlu olur

Uğraştığınız, sıkı diyet ve spor yaptığınız halde kilo veremediyseniz eşiniz haksız. Ama kilo vermek için ciddi çaba sarf etmediyseniz onun açısından da düşünün biraz. Mevzu beğenmemek değil çünkü. Çocuğunuz olması için kilo vermeniz gerekiyorsa ve siz çabalamiyorsaniz adam kizmakta haklı. Şöyle düşünün eşinizin bir sağlık sorunu var çocuk sahibi olmak için tedavi olması gerekiyor ama tedaviyi reddediyor. Siz kızmaz mısınız?
Tabi yine de tavrı çok sert olmuş eve gelmemesi, boşanmayla tehdit etmesi doğru değil ama daha önce güzellikle konuşup işe yaramadiysa yanlış da olsa çareyi bunda bulmuş olabilir. Siz eşiniz boşanmasın diye değil, sağlığınız için kilo vermeye çalışın.

bu benım konum
ben dogumdan sonra kılo aldım herkes hamıleyken kılo alır dogumdan sonra verır ben tam tersı hamıleyken kılo verıp dogumdan sonra aldım cunku saglık sıkıntım vardı
hayatımın 2 senesını 104 kılo olarak yasadım
kılom hep 60 lardayken 104 kılo dusunebılıyormusunuz aldıgım kıloyu ?
6 ayda 45 kıloyu kendım saglıklı beslenerek verdım
ve asla catlamadan sarkmadan cunku asırı saglıklı ve kontrollu beslendım tamamıyle yagdan verdım kıloyu

genel tahlıl ıcın endrokrın ve kalp uzmanı olan bır profa gıttım
tum tahlıller sonucunda bana nasıl beslenmem gerektıgını anlattı hepsını konumda yazdım

yemek yıyeceksın
doya doya sabah aksam 2 ogun yemek yıyeceksın
karbonhıdrat ıhtıyacını ekmekten almak zorunda degılsın havuc kabak leblebı bunlarda karbonhıdrat

hepsını yazdım konumda

bak bu 104 kıloyken ben
tovbe estagfurullah :KK70: dil altı ılacınızı alın kızlar :KK70:
9982e9ce-b23e-4004-9e01-9601589b6c6d.jpg

buda 60 kıloya dusen ben
82492904_10158003263735802_6299917347566125056_o.jpg
WhatsApp Image 2020-01-22 at 22.52.40 (4).jpeg
WhatsApp Image 2020-01-22 at 22.52.40 (2).jpeg

yanı kılo veremıyorum dıyorsunuz ya buna asla ınanamam ısteyen verır sızde ısteyın verırsınız
bu konuda sahsen ben bır yol arkadası olurum sıze destek olurum
ben sıze ınanıyorum sızde kendınıze ınanın bana bakın ben yapabıldıysem herkes yapar anteplıyım antepde yasıyorum yeme ıcme memleketı :)

117 kiloyum boyum 172
Boyunuza göre o kadar da abartılacak bir kilonuz yok zayıflarsınız. 4 ayda zor ama adamı boşverin zaten kendiniz için zayıflayın.kendinize bir 8 9 ay kadar süre verip zayıflarsınız. Instagram hesabınız var mi. Youtube kullanıyor musunuz. Size kilolarını vermiş bir arkadasimin sayfasını önereceğim eğer herhangi bir sağlık sorununuz yoksa 8 ay gibi kısa bir sürede ideal kilonuza inersiniz. O arkadaşım 111 kilodan 60 kiloya indi. Doğum yapmıştı emziriyordu ona rağmen başardı.
Sağlık sorununuz yoksa kan değerlerinize bir baktirin sizde zayıflarısınız.
Eğer takip etmek isterseniz ozel den sayfaları önereyim size. Mesaj atın bana.

117 kiloyum boyum 172
172 boyum var kılom 104 du gordunuz zaten
yanı durumun ne oldugunu bılıyorum
yururken nefes almada zorluk bır yer supurursunuz sankı 1 kova su dokulmus gıbı ter ıcınde kalırsınız falan
ayakkabıyı gıymek bıle mesele egılıp gıymek zorunda kalmayacagınız ayakkabı secersınız
ınanın kıloyla cocuk buyutmek zor oluyor cunku benım 2 sene kılolu gecen zamanım bebeklı cocukluyken.
saklambac oynayacagız guya ? kanepenın arkasına sıgmıyorum kı kızım elıyle gosterıp hahahaha dıye guluyor
sehpanın altından masanın altından gecerek evde kovalamaca oynayacagız ama dusunun sehpanın altına gıremeyıp sıkısan kım :KK70:
hayır araba bıle zayıf olunca daha az benzın yakıyor yemın ederım :KK70:
52 beden gıyınıyordum suan 36 bedenım sızde basaracaksınız

kocayı bosverın sız saglık ıcın verırsınız bu kıloyu

bu benım konum
ben dogumdan sonra kılo aldım herkes hamıleyken kılo alır dogumdan sonra verır ben tam tersı hamıleyken kılo verıp dogumdan sonra aldım cunku saglık sıkıntım vardı
hayatımın 2 senesını 104 kılo olarak yasadım
kılom hep 60 lardayken 104 kılo dusunebılıyormusunuz aldıgım kıloyu ?
6 ayda 45 kıloyu kendım saglıklı beslenerek verdım
ve asla catlamadan sarkmadan cunku asırı saglıklı ve kontrollu beslendım tamamıyle yagdan verdım kıloyu

genel tahlıl ıcın endrokrın ve kalp uzmanı olan bır profa gıttım
tum tahlıller sonucunda bana nasıl beslenmem gerektıgını anlattı hepsını konumda yazdım

yemek yıyeceksın
doya doya sabah aksam 2 ogun yemek yıyeceksın
karbonhıdrat ıhtıyacını ekmekten almak zorunda degılsın havuc kabak leblebı bunlarda karbonhıdrat

hepsını yazdım konumda

bak bu 104 kıloyken ben
tovbe estagfurullah :KK70: dil altı ılacınızı alın kızlar :KK70:
Eki Görüntüle 2673730
buda 60 kıloya dusen ben
Eki Görüntüle 2673731 Eki Görüntüle 2673732 Eki Görüntüle 2673733

yanı kılo veremıyorum dıyorsunuz ya buna asla ınanamam ısteyen verır sızde ısteyın verırsınız
bu konuda sahsen ben bır yol arkadası olurum sıze destek olurum
ben sıze ınanıyorum sızde kendınıze ınanın bana bakın ben yapabıldıysem herkes yapar anteplıyım antepde yasıyorum yeme ıcme memleketı :)
Tebrik ediyorum, nasıl zarif olmuşsunuz... Ama kızınıza ayrıca bayıldım, rabbim nazarlardan korusun ♥️

Adam 7 sene beklemiş zaten. Az bir süre mi. Çocuk sahibi olmaları için doktorda önermiş..

Bende insanın fiziksel özelliklerine karışılmasına karşıyım ama aşırı kilo da hayatın her yönünü olumsuz etkiler. Eşlerin birbirini beğenmesi önemli ve gerekli evlilikte
Haklısınız, adam 7 yıl beklemiş
Ama karakterini göstermek için

Bu saatten sonra bu kadın zayıflasa da, çocuğu da olsa adamın bu yaptığını unutmaz, eve gelmemek ne demek yani

Ben olsam diyet spor yapip zayiflayip o adami bosar kendime yeni bir hayat kurardim

Back
X