Yardım edin lütfen:(

nasıl yanı ya ben kotu bı durumdayım belkı kendımı yazılarla tam olarak ıfade edemedıgımdendır tutumum yanlıs olabılır ama yanı napıcamı bılemıyorum. herkes ıyı tavsıyelerde bulunuyo bılıyorum herkese cok tsekler. ama sanırım bazı seylerı gormek ıcın zamana ıhtıyacım olabılır. pekı napmam gerek bırakamıyorumda ama bu sekıldede gururuma dokunuyo

kimse senin ilişkini senden yii bilemez canım arkadaşım sana ayrıl falan asla diyemeyiz. sadece senin artık kendin için birşeyler yapma zamanın gelmiş onu diyorum sadece. güzelce bi üniversiteye yerleş yeniden. sevgiline verdiğin ipleri yavaş yavaş toparla demiyorum ki inatlaş benim dediğim olcak diye diret. bazı konularda kendinden ödün verme sadece. inşallah mutlu olur çözüm yollarını bulursun .a.s.

Kötü durumda olduğunuzu ve ne yapmanız gerektiğini soruyorsunuz.
Kaybettiğiniz imkanları değilde erkek arkadaşınızın tavrını düşünüyorsunuz hala.
Ne oldu ? Tüm hayatımı onun eline bıraktım diyorsunuz ve kaçıp giden fırsatlar...basit mi bu kadar ?
Bitti mi yani ? Aşkınız için herşeyi yaptınız,inandınız,güvendiniz,eee ?
Adamın saygısı yok ki bir kere size,sevse ne yazar !
Çalışmak yok,okul yok,şu yok,bu yok...ne cesaret ya,sizin hayatınıza müdahale edebiliyor.
Yaşınızda 20 imiş.Daha neyi bekliyosunuz ?
Hiç birşey için geç değil,hele ki üniversite için hiç te geç değil.
Bir toparlanın kendinize gelin,ciddi kararlar alın biraz hayatınızla ilgili.
Bundan daha önemli düşünecek birşeyiniz olmamalı şu an.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…