benim zoruma giden sey benim hic bi sucum yokken degismesi. geri adim atmaya baslamasi sozlerinin arkasinda durmamasi. askere yeni gitti sayilir 12.12.08 te gitti 1 aylik sayilir
ayrilmakmi istiyosun diye sordum hayir dedi. sen ustume geldigin icin tartisiyotuz diyo. ama ben durduk yere ustune gitmiyormki hareketlernin aciklamasini istiyorum
aciklama istedikce bagirip cagiriyo kotu laflar ediyo. baskasi varmi diye soruncada aninda degisiyo daraldim artik iyi olmayan laflar. ne bileyim nasil ogrenebilirimki bunu ben
yani degisimin sebebini
aslinda onun icn bunu yaptigima sevinmesi gerekirken karsisina aldi beni. bunu anlamiyorum iste.
ve okuluma devam edemiyorum yatay gecis olmuyo
yurtdisindan gelenler icin ozel YDS- sinavi var OSS gibi onun sartlarinida uymuyorum
yani acikcasi egitimim sona ermis gibi bisi
zaten bunun bunalimdayim stresindeyim
bana destek olacagi yerde uzak duruyo fazla arayip sormuyo
soruncada maddi durumum sykysik diyo ama baskalarini ariyo
anlamiyorum iste
kendisi lise mezunu ve guresci
o kadar caresizimki yani. ayrilsak bile o yoluna devam edecek kurtuldugunu belki sevinecek ama benim bunu atlatmam o kadar zorki normal ask acisi yasamicam
bilmiyorum iste
boyle yapmasa hakkini verse bu sorunlar olmucak ama iste... boyle degildi cevresi onu o kadar ovuyorki anlatamam herkes cok durusttur diyo hic bi yanlisini gormedik
ama zora geldi aninda degisti
offffff napicami inanin bilemiyorum..biraksam bunu kolay atlatamam birakmasamda bunlari haketmiyorum katlanamam