Selam arkadaslar,
Sitenize yeni uye oldum ve cok begendim umarim iyi vakit geciririm.
Benim 5.5 sene suren bi iliskim var suan iyi gitmiyo
internetten tanismistim onunla onceleri babam cok karsi cikti ama babam normalde bi erkek arkadasimin olmasina karsiydi cunku o yaslarda oncelik olarak okulu veriyordu erkek arkadasa takilmayin diye izin vermiyodu bunun ustune bi erkek arkadasimin oldugunu ogrendi ve internetten tanistigimi tabiki cok karsi cikti. o zamanlar birde yasim kucuk oldugu icin15 yasindaydim tabiki babam ciddiye almadi hakli olarak ama oyle boyle bu zamana geldik.
Yurtdisinda okuyodum 2008 yilina kadar ve erkek arkadasim okumami istemiyordu ileride nasil olsa calismana izin vermicem diye okulumu biraktirdi. O kadar ustume geldiki derslerimi calisamadim vizelere konsentrasyon olamadim
ve not ortalamam dusuk geldi ve gecen senede Turkiyeye gelecegim icinde not ortalamam yuksek olmasi gerekiyodu. Yatay gecis icin tabiki gelmedi ve burdaki okullar kabul etmedi. ve bundan dolayida babam karsi cikti bize tabiki simdiki dusuncemle hakli buluyorum babami
Ama asil sorunum erkek arkadasim cok degisti. Geri adimlar atmaya basladi. Fazla aramamaya basladi nedenlerini sorunca maddi durumunun sykysik oldugunu soyluyo. onceden degildide bu olaydan sonrami oldu diye sordum
kavgalar cikmaya basladi ayrilmak icinmi bunlari yapiyosun diye sordugumda hayir diyo. Baskasimi var diye sordugumda bagirip cagiriyo suc bastiriyo bunun icinde bi kac defa kotu laflar etti bana
sonucta baya degisti. Babami sucluyo babamin tamamen hakli oldugu halde kim okulunu biraktirdigi icin kizmazki oyle degilmi
. babanin sayesinde bu durumdayiz diyo baban boyle yapmasaydi su anda nisanliydik diyo. Ya ne alakasi varki sabretmesi gerekmiyomu sizce? yada babamdan ozur dilemesi yada bisiler yapmasi ne bileyim
ne istedigini bilmiyorum artik
soruyorum yok bisi diyo
anlamiyorum acikcasi lutfen bu konuda yardimci olurmusunuz kisaca anlattim size
Tesekkurler simdiden
Tugba