Yardım edin lütfen.!!!

Sarkozy

kartallar tek kargalar sürüyle uçar
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
114
40
298
Ankara
Arkadaşlar bir sorunumuz var ama bilmiyorum dogru yerdemiyim dogru yere mi soruyorum lütfen yardım ederseniz sevinirim.

Ben 38 eşim 46 yasında gayet düzgün ve seviyeli bir 25 senelik eviliğimiz var ben eşimi seviyor eminimki oda beni seviyor
fakat şu ana kadar hiçbir sorunumuz olmadı ne sosyal nede cinsel lakin geçenlerde eşim ereksyon sorunu yasadığını bana yaklaşmakta tereddüt ettğini söyledi
ve gerçekten bir akşam bu sorunu beraber yaşadık sizlerden yardım istiyorum.
Eşim 25 yıl sigara içtikten sonra bıraktı 4 ay oldu alkol ve benzeri hiç birşey kulanmaz işten eve evden işe giden bir eşim var.
Çok ama cok güvenirin kendisine onun bu soruna bakışı kendini piskolojik olarak yıkacak hayata küstü biranda.lütfen yardım ve yardımlarınızı bekliyorum.

Arkadaşlar bir sorunumuz var ama bilmiyorum dogru yerdemiyim dogru yere mi soruyorum lütfen yardım ederseniz sevinirim.

Ben 38 eşim 46 yasında gayet düzgün ve seviyeli bir 25 senelik eviliğimiz var ben eşimi seviyor eminimki oda beni seviyor
fakat şu ana kadar hiçbir sorunumuz olmadı ne sosyal nede cinsel lakin geçenlerde eşim ereksyon sorunu yasadığını bana yaklaşmakta tereddüt ettğini söyledi
ve gerçekten bir akşam bu sorunu beraber yaşadık sizlerden yardım istiyorum.
Eşim 25 yıl sigara içtikten sonra bıraktı 4 ay oldu alkol ve benzeri hiç birşey kulanmaz işten eve evden işe giden bir eşim var.
Çok ama cok güvenirin kendisine onun bu soruna bakışı kendini piskolojik olarak yıkacak hayata küstü biranda.lütfen yardım ve yardımlarınızı bekliyorum.

Adamın belli ki bir rahatsızlığı var.
Buradan biz ne yapabiliriz ki?
Doktora neden gitmiyorsunuz arkadaşım?

özürdilerim ben yazmayı unutmusum yasın 46 olmus busebepten dr gitmek istemiyor ben nasıl derim dr'a ben böle böle yapamıyorum.
Erkeklik gururu yüzünden dr gidemiyoruz en azından belki bu soruna benden daha kültürlü arkadaşlardan fikir alarak kendi basımıza mudahe ettikten sonra sonuzsuz kalırsa
dr ikna edebilrim diye düsündüm.

Bizde de vardı bu problem.Hatta bazı konulara da yazdım.Kulaktan dolma şeyleri denedik,olmadı. Sonuçta doktora gitmek için ikna ettim.Bence doktora gitmek için ikna edin.

Kalp, damar tıkanıklığı, diyabet , tiroid , hormon bozukluğu , depresyon ..vs herhangi biri olabilir. Ama hepsi içinde Dr şart bence.

Back
X