• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardim edin lutfen

pyar

Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2013
7
0
6
K.K.T.C.
23 yasindayim universite okuyorum bu sene okulum bitiyo. 5 yillik bi iliskim var o da bu sene bitiriyor okulu. Ve artik mutlu bir son yasamak istiyoruz. Yani evlenmek istiyoruz. Tek problem sevgilim yabanci. aileme hem evlenmek istedigimi hemde evlenecegim kisinin bir yabanci oldugunu nasil soyleyecegim. Biliyosunuz aileler zaten evlilige soguk bakiyo bide yabanci olunca daha kotu. Ama birbirimizi cok seviyoruz ve birbirimize cok saygi duyuyoruz. Onun ailesi ve kendisi israr edip duruyo ailenle konus diye ama bu kadar kolay degil. Eger kolay olsaydi 5 yil beklemezdim.. ne yapacam? Aileme ne soylicem bilmiyorum? Lutfen yardimci olun....

önce annene söyle, başta biraz karşı çıkar belki ama tanıştır falan, kendi görürse içi rahat eder. annen razı olduktan sonra bırak babanla o ilgilensin:)

Valla ailelerin ikna olmayacagi bisey yok cnm ben grmedm daha evladini silen en azindan benim cevremde yok once tepki verirler ama eninde sonunda kabul ederler tabi aileni en iyi senctanirsin

nerenın vatandası? ilk basta annenee söyle cıddıcıddı ondan sonra babana annenn söylerr...olmucak sey degıllll yabancılarla evlenenn cok ınsan varrmesela annemın kuzenı almanla evlendı...benımde evlenecegım kişinin annesi almann babası türk :) artıkkk zaman degıstı bu kadar korkma ve cesaretlı kararlı ol amaa gercektenn ıstıo musun o kısıyı ıyı dusun sonuctaaa evlılık buuu ? emınsen tereddut etmedenannene söylee oda babana söylerr en azından ne oalcaksa olur bıanonce beklemeyle bıseyy degısmıyor nasılsaa...

Güzellikle anlatın derim ben , önce nasıl bi karakteri oldugunu kisiligini felan anlatmakla baslayın en sonunda fakat yabancı deyin :24: alıstıra alıstıra söyleyin :34:

kaçışı yok mecbur söyleyeceksin.ama şöyle yap böyle yap demek olmaz bence.bazı ailelerde anne despottur bazısında baba.bazısı gülerek keyifle söylemenden anlar bazısı duygu sömürüsünden bazısı ürkek olmandan.nasıl hoşlarına gidecekse lafı dolandırmadan anlat kurtul

Önce muhabbet arasında Türk erkeklerinden bi nane olmaz..toplumda erkek terörü almış başını yürümüş..tarzı bir girişle "Ben bari yabancı birini bulayım" de şakayla karışık bakalım ne tepki verecekler :1:
yavaş yavaş överek alıştırabilirsin.. melez çocuklar daha zeki oluyormuş..yok genetikleri kuvvetli oluyormuş...vs... sonra doğru zamanda bombayı patlatırsın :1: :32:

Yada al aileni karşına,yetişkin bir insan gibi hayatla ilgili kararlarından ve erkek arkadaşından bahset.. Sen bilirsin.. Ama o konuşmaya başlama süreci çok sancılı olsa da sonradan çok rahatlarsın :34:

Ya sevgilim pakistanli dubaide yasiyo. Birbirimizi cok seviyoruz. Ve evlenmek istiyoruz. Bana cok saygi ve deger veriyo. Benim korkum ailemden hayir cevabini duymak. Caktirmadan soyluyorum evlenecem gidecem diye. Ben istedigimi bulacam diye. Annem bisey soylemiyo. Babam ben seni kolay kolay evlendirmem. Git calis parani kazan koca kahri cekme diyo. Ne yapmam lazim. Yorumlariniz icin cok tesekkur ederim.

Önce muhabbet arasında Türk erkeklerinden bi nane olmaz..toplumda erkek terörü almış başını yürümüş..tarzı bir girişle "Ben bari yabancı birini bulayım" de şakayla karışık bakalım ne tepki verecekler :1:
yavaş yavaş överek alıştırabilirsin.. melez çocuklar daha zeki oluyormuş..yok genetikleri kuvvetli oluyormuş...vs... sonra doğru zamanda bombayı patlatırsın :1: :32:

Yada al aileni karşına,yetişkin bir insan gibi hayatla ilgili kararlarından ve erkek arkadaşından bahset.. Sen bilirsin.. Ama o konuşmaya başlama süreci çok sancılı olsa da sonradan çok rahatlarsın :34:

Babama bunu desem beni cacigin ustune nane yapar. Bu yuzden ozur dileyerek bu cozum yolunu atlamak istiyorum :D

Bir tek rahat oldugum konu erkek kardesim var o biliyo herseyi. Ve sevgilimle cok iyi arkadas. Benden daha fazla gorusuyo. Cok seviyor onu. Acaba onu da mi bu ise katistirsam. Topu kardesime mi atsam ne yapsam bilemedim ki

Back
X