bence çok klasik olacak ama annenin sana elindekini alması bile büyük şansın..erkek kardeşime babamın durumu çok iyi olmasına rağmen ve erkek kardeşim ünüversiteye gidiyordu..fil taihinden kalma telefon kullandı..27 yaşında çalışmaya başlayınca iyilerinden bir tane aldı..Arkadaşlar geçen yaz iphone 4s telefon aldim daha 1 sene oluyor ama telefonumun kamerasından hiç memnun değilim hiç net değil ve ben fotoğraf çekilmeyi çok seven biriyim arkadaslarımın hepsinde 5s var ve bende 5s istiyorum ama annemi nasıl ikna ederim hiç bilmiyorum lütfen arkadaslar bir fikir verin yardimci olun simdiden tesekkürler...
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
15 yaşında 5s istiyosun ya 4s in varken ey maşsallah
Vallahi ben de güldüm. Kendini çekemiyorsan başkasına çektir fotoğraf çekmek sadece kendini çekmekten ibaret değildir ki kendini çekmek gibi bir hobin varsa ön kameradan çek efektle bitsin. Bir kamera farkı için telefon neden değiştireceksin samsung aldır madem çok istiyorsun illa iphone mu olacak? Senin yaptığın özentilik gibi geldi bana
Aaaaaa ablasiii olurmu hic selfieee cekcek hawa atcak nasi mahrum kalsin kezban gibi birimi ceksin onu hahahahhahahah ay koptum walla
yukolÇalismiyorum 15 yasindayim ama geçekten çok istiyorum 5s durumumuz iyi annem alabilir ama iyi bir mazeret bulmam lazim ya da onu ikna etçek bir neden olması lazim
Karşınızdakinin 15 yaşında bir çocuk olduğunu unutmadan cevap verin lütfen. Yani kıracak bir şey yazmayın ya da dalga geçmeyin, naçizane uyarım.
Konu sahibine gelince, inan bir müddet sonra da "Arkadaşlarım 6 aldı bende 5s var, 6 için annemi nasıl ikna ederim?" diyeceksin. Onun yerine para biriktirmeye çalış bir şey istiyorsan. Belli bi miktarı biriktirdiğinde çık annenin karşısına, anne bende bu kadar para var, sen de yardımcı olursan şunu almak istiyorum de. Senin bir şeyler yapabildiğini görürse çok sorun etmez belki. (durumunuzun iyi olduğunu varsayıyorum) Böylece bir şeylerin kolay elde edilmediğini de öğrenirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?