Hepiniz sıkıntıdan burda geziyosunuz bide bana doğruyu göstermeye çalısıyosunuz bu dille gösterdiğiniz doğruyu mu anlayacağım ben ? Durumları iyi olmayan insanlar olduğununda farkindayim ben yaşam farkı iste benime elimden bisey gelmez akıl yasta değil bastadir bunuda unutmayin
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
20 yaşındamısın tebrikler kendini yetiştirmişsin..ben seni bayağı büyük sandım..
canım şanslı bir kızsın bence..tabii herkezin sıkıntısı kendine..Hepiniz sıkıntıdan burda geziyosunuz bide bana doğruyu göstermeye çalısıyosunuz bu dille gösterdiğiniz doğruyu mu anlayacağım ben ? Durumları iyi olmayan insanlar olduğununda farkindayim ben yaşam farkı iste benime elimden bisey gelmez akıl yasta değil bastadir bunuda unutmayin
Az önce birine düzgün bir şekilde uyarmasını söylemiştim ama kendisi haklıymış. Sen laftan anlamazsın güzelim. İnsanlara bu şekilde karşılık verip sana yardım etmelerini mi bekliyorsun gerçekten? Hoş yardım edilecek bir yanın da yok. Bulmuşsun da bunuyorsun. Kolay gelsin.
Eşinizin telefonla ne işi olabilir ki mesela benim babam sadece görüsmeler için kullaniyo telefonu bakmaya zamanı olmuyo zaten sizin esinizde durumunuz iyi değilse vakti olmuyodur bakmaya sadece görüsme yapiyodur gerek yok yani üst model bir telefona , simariklik değil benimkisi yaşımın gereği isteklerim böyle yargılamaya hakkınız yok
dediklerinizin hepsini yapabilmem için..
Benden büyüksünüz madem 10 - 15 yaş küçüğünüze nasıl bir üslupla konusulur biliyosunuzdur ama görüyorum ki öğrenememissiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?