Tatlim cocuksa KADİNlar kulubunde isi ne ?????? Millet acliktan oluyo yiycek ekmegi yok o tlfn bir ailenin aylik maasi ki buraya yazilcak yardim edilcek bi konu diil napalim aileni boyle ikna et nolur anne noluur baba de acindir agla mi dielim okeeeyy para biriktir diyelim sence oyle bi insan olsa bu konuyu acarmiydi bence elestirmek icin yanlis kisiyi sectin cunku herkes cocuklarini kucuk yasta her istedgni alirsa 2 gun sonra doyumsuz ne yapcagini bilmeyen tipler cikiyo elinde 4s war bi sukretsin biri dogrulari yazicakki farkina warsin komik geldi yazdim bu kadar cnm
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
tokun açın halinden anlaması için aç kalması gerek..arkadaşın kolay anlayacağını sanmam..
Tatlim cocuksa KADİNlar kulubunde isi ne ?????? Millet acliktan oluyo yiycek ekmegi yok o tlfn bir ailenin aylik maasi ki buraya yazilcak yardim edilcek bi konu diil napalim aileni boyle ikna et nolur anne noluur baba de acindir agla mi dielim okeeeyy para biriktir diyelim sence oyle bi insan olsa bu konuyu acarmiydi bence elestirmek icin yanlis kisiyi sectin cunku herkes cocuklarini kucuk yasta her istedgni alirsa 2 gun sonra doyumsuz ne yapcagini bilmeyen tipler cikiyo elinde 4s war bi sukretsin biri dogrulari yazicakki farkina warsin komik geldi yazdim bu kadar cnm
Söylediğimi yanlış anlamışsınız, niyetim sizi eleştirmek falan değildi. Burda ne işi var ya da yaptığı ne derece doğru onu tartışmıyorum bile. Ne olursa olsun karşımızdaki bizden küçük bi çocuk ve bu dönemde hassas olabilir. Onun şu an önemli görüp konu açtığı şeyi dalga geçmeden, küçümsemeden doğrusunu göstermek gerek diye düşünüyorum sadece. Sizi uyarmamın sebebi buydu. Yanlış anlaşılmak istemem. Zaten yaptığının yanlış olduğu, birçok çocuğun çok daha zor şartlarda yaşadığını vs ailesinin açıklaması gerekiyor.
İnsan gibi öneride buluncaksanız cevaplayin lütfen , kendinizin sanki çok önemli problemleri var gibi ahkam kesmeyin bana buraya üye olmak aklina geliyosa sende benim gibisindir merak etme farkimiz yok yani
Söylediğimi yanlış anlamışsınız, niyetim sizi eleştirmek falan değildi. Burda ne işi var ya da yaptığı ne derece doğru onu tartışmıyorum bile. Ne olursa olsun karşımızdaki bizden küçük bi çocuk ve bu dönemde hassas olabilir. Onun şu an önemli görüp konu açtığı şeyi dalga geçmeden, küçümsemeden doğrusunu göstermek gerek diye düşünüyorum sadece. Sizi uyarmamın sebebi buydu. Yanlış anlaşılmak istemem. Zaten yaptığının yanlış olduğu, birçok çocuğun çok daha zor şartlarda yaşadığını vs ailesinin açıklaması gerekiyor.
Yine gecen birine yazmistim (Kendini ruslara benzetmek isteyen cocuga). Sana da yaziyorum evladim:
Burasi cocuklar kulubu degil, kadinlar kulubu.
şimdi 4..5 yaşında ki çocuğu olanlar tablet almaya başladı..sonra bilgisayar telefon.vs..konuşmak anlatmak ,uzun iş alıp eline vermek sesini kesmek kısa..eşimle ben bile şu konudan karşı karşıya geldik geçtiğimiz hafta..:26:
20 yaşındayım, aile çocuğu nasıl büyütmeli falan diye ders verecek değilim. Ama biz ailemizden böyle görmedik. Ben liseye geçtiğimde babamın eski telefonunu almıştım, o da sırf okul uzak, haberleşmem gerekirse diye. 20 yaşındayım ve şu an da abimin eski telefonunu kullanıyorum. Hiçbir zaman da acelem olmadı son modeli almak için, kendim çalışır alırım. Şimdilerde bakıyorum, ilkokulda takdir aldıysa koşa koşa hediye olarak telefon tablet alıyor aileler.
İnsan gibi öneride buluncaksanız cevaplayin lütfen , kendinizin sanki çok önemli problemleri var gibi ahkam kesmeyin bana buraya üye olmak aklina geliyosa sende benim gibisindir merak etme farkimiz yok yani
Cnm sorun denen seyin hala farkinda diilsin sorun nedir biliomusun yikilacak bi ailedir kocasindan siddet goren bi kadindir bebek bekleyen ama bebekleri olmayan ailelerdir we daha cok sey sayarim sanada ozet geciyorum biz buraya 15 yasinda uye olmadik sen yanlis yere uyesin sorun annnemmmm bana iphonnnnee almiyoooo selfieeee cekemicemmmmm amaaa arkadasimdaaaa waaaarrrrr diildir okeyy hadi bebisim iyi geceler sana
Arkadaşlar geçen yaz iphone 4s telefon aldim daha 1 sene oluyor ama telefonumun kamerasından hiç memnun değilim hiç net değil ve ben fotoğraf çekilmeyi çok seven biriyim arkadaslarımın hepsinde 5s var ve bende 5s istiyorum ama annemi nasıl ikna ederim hiç bilmiyorum lütfen arkadaslar bir fikir verin yardimci olun simdiden tesekkürler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?